Mit tehetnék? Tanácstalan vagyok. Félek késő lesz. Szerintetek?
Figyelt kérdés
A gimit nem rég fejeztem be és sok barátot szereztem. Volt egy srác akivel nagyon jól összebarátkoztam. Sajnáltam szegényt eleinte mert más volt mint a többi srác. Nem vagánykodott nem csajozott csak élte a kis életét. Utolsó évben elkezdte a karját vágdosni. Én és a barátnőm észrevettük és próbáltunk vele beszélni. Azt hittük hallgat ránk, mert egy két hónapig nem is csinált semmit magával, de aztán újra elkezdte. Újra beszéltünk vele, de nagyon magába zárkózott és csak a halál volt számára az egyetlen kiút. beszéltünk az osztályfőnökünkkel, aki beszélt a sráccal, de rá sem hallgatott. Így szervezett egy titkos találkozót egy pszichológussal meg a sráccal. Kötelező volt neki minden héten eljárnia hozzá. Novembertől nem is csinált semmit egészen idáig... Újra vágdossa magát mióta nincs suli és nagyon az öngyilkosság felé hajlik. Nem érdekli semmi. Csak a halál. Én már mindent megpróbáltam, főleg a lelkére hatni. Mit tehetnék? Mit mondhatnék neki még hogy ne csináljon őrültséget? Félek késő lesz!!! :( Kérlek segítsetek!!2010. máj. 26. 16:53
1/24 anonim válasza:
Az okát lenne jó feltárni......, sok sikert hozzá!
2/24 anonim válasza:
feltünési viszketegsége van. egyik ismerősőm annyi kávét és cigit fogyaszt, hogy a végén reszket. de csinálja, és sokszor rájátszik. mi belefáradtunk, nem csinálunk semmit. azóta mintha javult volna. a pasiról meg annyit: vagy élete végéig kezelitek, vagy egy nap tényleg felvágja magát. ha komoly a probléma, inkább füvezzen, vagy szedjen bogyókat
3/24 anonim válasza:
Adjatok neki egy p.nát hadd nyaljon bele az élet zamatos oldalába!! Vagy fingjad szájba
5/24 A kérdező kommentje:
A szüleivel nem beszéltem. Az a helyzet hogy azt szokta mondani a magány miatt van... és a nő miatt hogy nincs neki senki. Légyszike normális válaszokat! Aki nem képes erre az ne is írjon, gondolok itt a p**a nyalóra. Ha az ilyen egyszerű lenne. :(
2010. máj. 26. 17:16
6/24 anonim válasza:
De bunkó vagytok...ezt nem itt kénne irogatnatok ezért találták ki a humor részt....Különebn ha próbálnál vele minnél többet foglalkozni.Legyél vele minnél többet és ha ez jól megy akkor előbb utóbb beszélni fog arról hogy mi a problémája...:/sok szerencsét..
7/24 A kérdező kommentje:
A srác szüleiről még annyit, hogy idősek. nyugdíjasok, mert a srác későn fogant. Egyébként nagyon okos. Németből felsőfokúja van és mindenből jó tanuló.
2010. máj. 26. 17:18
8/24 anonim válasza:
írj privibe és megadom az msncímem biztos valahogy tudnák pár tanácsot adni
9/24 anonim válasza:
Most komolyan..
Te nem akarsz vele összejönni?Vagy ha te nem is akkor össze kéne hozni valakivel,és akkor már nem lesz magányos.
10/24 A kérdező kommentje:
A problémát tudom, mert elmondja. Folyton a válasz: a magány és nincs barátnője. Ez már annyira eluralkodott rajta, hogy csak a halál számára a kiút. Nem érdekli senki és semmi... :(
2010. máj. 26. 17:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!