Csöd az életem, fogalmam sincs mit tehetnék? Éjszakákat sirok át, tanácstalan vagyok. Help (anyuval egyre rosszabb a kapcsolatom)
22éves lány vagyok,alig 3honapja kiléptem egy 3éves kapcsolatbol mert már nem müködött a dolog,nem voltam már szerelmes.(Ezzel a sráccal lakást vásároltunk aránylag boldogan éltünk)Haza költöztem a szüleimhez,igy munkanélküli lettem mert a munkám oda kötött ahol azelött éltem.Sajnos nem könnyü már a helyzetem,teljes mértékben a szüleimre vagyok támaszkodva,ami nagyon nem tetszik és egyre rosszabb az anyukámmal a kapcsolatom.Ha itthon vagyok netezek az a baj,ha kint vagyok a barátnöimmel az a baj,ha tvzek az a baj,ha fürdeni készülök az a baj,ha éjjel járok haza az a baj,ha partyzni szeretnék az a baj,ha pénzt kérek az a baj,ha kinálják de nem fogadom el az a baj,ha beszélek az a baj,ha anyukát kezét puszilgatom az a baj,minden probléma amit teszek.Jelenleg van egy uj kapcsolatom 2honapja,imádom a srácot ugy érzem ö az akit kerestem egész életemben,nem szeretném elvesziteni,de a szüleimmel annyira rossz a kapcsolatom hogy már azon agyalok vissza megyek az Exemhez csak hogy jobb legyen,távol a szüleimtöl,hugomtol a családomtol.Fogalmam sincs mit tehetnék,munkát sajnos nem pofon egyszerü találnom,albérleten is gondolkoztam de pénz nélkül mit tehenék???
Kérlek adjatok tanácsot,bele örülök a fájdalomba hogy napi szintem veszekedünk anyuval,hogy a hugom ok nélkül belémköt,és a pasi akire vágytam heti kétszer láthatom de akkor is pár orára mert hajnalban és másnap nem járhatok haza. Vissza menjek az exemhez?vagy türjek és alkalmazkodjak,és semmi sem jo amit teszek amit csinálok amit mondok ahogy vagyok a világon.?Tanácsokat,segitséget kérnék.
Egy kétségbeesett lány
az itthon tevékenységek nálam alap...
takaritok mosok fözök mert elég késön érnek haza a szüleim igy besegitek,természetes dolog hogy fözök és csinálom a dolgom...de anyunak ez alap,nem csak elvárás és muszáj dolog.Attol nem vagyok jobb a szemében
Te legalább megérted hogy nagyon nem birom lelkileg...
Jo volt külön lenni tölük,nem szoltak bele minden percembe...
türni és alkalmazkodni egy 22éves lánynak már nehezebb pláne hogy votl saját élete már
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!