Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tehetnék? Tanácstalan...

Mit tehetnék? Tanácstalan vagyok. Félek késő lesz. Szerintetek?

Figyelt kérdés
A gimit nem rég fejeztem be és sok barátot szereztem. Volt egy srác akivel nagyon jól összebarátkoztam. Sajnáltam szegényt eleinte mert más volt mint a többi srác. Nem vagánykodott nem csajozott csak élte a kis életét. Utolsó évben elkezdte a karját vágdosni. Én és a barátnőm észrevettük és próbáltunk vele beszélni. Azt hittük hallgat ránk, mert egy két hónapig nem is csinált semmit magával, de aztán újra elkezdte. Újra beszéltünk vele, de nagyon magába zárkózott és csak a halál volt számára az egyetlen kiút. beszéltünk az osztályfőnökünkkel, aki beszélt a sráccal, de rá sem hallgatott. Így szervezett egy titkos találkozót egy pszichológussal meg a sráccal. Kötelező volt neki minden héten eljárnia hozzá. Novembertől nem is csinált semmit egészen idáig... Újra vágdossa magát mióta nincs suli és nagyon az öngyilkosság felé hajlik. Nem érdekli semmi. Csak a halál. Én már mindent megpróbáltam, főleg a lelkére hatni. Mit tehetnék? Mit mondhatnék neki még hogy ne csináljon őrültséget? Félek késő lesz!!! :( Kérlek segítsetek!!
2010. máj. 26. 16:53
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:
Nekem van barátom. És soha nem volt köztünk semmi. Csak barátság.
2010. máj. 26. 17:22
 12/24 anonim ***** válasza:
91%
Nem tetszik neked ez a srác? lehet, hogy ha össze jönnél vele boldogan élnétek!:)
2010. máj. 26. 17:23
 13/24 anonim ***** válasza:
95%
Van barátja!Akkor menjen el diszkóba haverokkal,és hátha talál valakit!De szerintem szólj a szüleinek is!
2010. máj. 26. 17:26
 14/24 anonim ***** válasza:
95%
Én is voiltam már hasonló helyzetben.A végén kiderült a srác belém volt esve.Lehet itt is ez a helyzet nem?
2010. máj. 26. 17:32
 15/24 A kérdező kommentje:
Nem nincs belém esve. Az előbb kérdeztem meg hogy már nem adsz egy csöp esélyt sem az életnek? erre ő: nem, mert látja hogy jövőre az egyetemen is vágdosná magát.
2010. máj. 26. 17:34
 16/24 anonim ***** válasza:
94%
De így kevés lány is jönne vele össze az biztos. Miért nem talál senkit? Csúnyának tartja magát, vagy miért? Hisz okos, te írtad. Egy okos fiatal fiú bármikor találhat.
2010. máj. 26. 17:37
 17/24 anonim ***** válasza:
94%
Szerintem az sem jó ha túl sokat vele vagy, mert elképzelhető, hogy beléd szeret. Sajnos nekem is volt egy hasonló barátom, és ő belém szeretett, aztán már miattam is ezt csinálta magával. Neki a pszichológus segített, azóta van már menyasszonya :)
2010. máj. 26. 17:40
 18/24 anonim ***** válasza:
74%
De az mire jó,hogy vagdossa magát?Ha tényleg öngyilkos akar lenni,akkor miért nem teszi meg már?
2010. máj. 26. 17:42
 19/24 A kérdező kommentje:
Már oda jutott, hogy meg akarja tenni... sajnos... nem tudom mire jó ez neki.
2010. máj. 26. 17:46
 20/24 A kérdező kommentje:
Az egy tény hogy okos, de nem szép. Vagyis nekem nem az esetem.
2010. máj. 26. 17:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!