Mit tegyek? Tanácstalan vagyok és félek.
mit nem tudsz elmondani?
azt hogy terhes vagy? nem tudják? 30 hetesen azért már nagy lehet a pocakod, és ha nincs lehetőséged akkor mehetnél anyaotthonba de semmiképen se add örökbe az egyetlen pici babádat !!
van családsegítő szolgálat is, valamit tudsz lépni
de nem azt, hogy örökbe adod..
nem is tudok erre tanácsot adni de van számtalan lehetőséged de semmiképp sem az hogy lemondasz róla
remélem vki tud érdemleges tanácsot adni..
18 hónapos baba anyukája
Mindenképp meg akartad tartani?ne haragudj de akkor nem gondoltál erre?
és enm hiszem h 30 hetesen nem látják rajtad...voltam terhes...
Nem értelek ha nem kell a gyerek miért nem vetetted el amíg lehetett?
a másik 30 hetesen mit nem tudsz elmondani? A terhességed cska a hülye nem látja.....
Jó add örökbe. kérd a védőnőd segítségét ha már ilyen muja vagy...
20 évesen lehetne több eszed.. ha már itt a gyakroni tudsz nézelődni használd a netet!
Lécci ird akkor le h hogy vetted észre és mikor,tényleg kiváncsi vagyok,főleg h mensid is volt...milyen gyogyszert szedtél?szedtem én is olcsot régebben de nem volt bajom vele.
ha meg akarod tartani,akkor anyaotthon,ha nem akkor örökbeadás,hiz sokan vágynak babára akiknek nem lehet.
Eloszor is,.20 evesen alj ki magadert mert mostmar nem csak a te jovodrol illetve sorsodrol van szo!!valasz a babad vagy apad?miert is akarnad orokbe adni a babadat?
nem fajna a szived?mennyi anyukanak sajnos nincs lehetosege normalis sajat othont teremtenie csopsegenek .,de akkor sem adoptalja hanem valassza az anya othont .,ahol igen is segitenek.es hat kicsit nehez elhinni hogy 30 hetes pocakot nem lat az edes apa!!vagy csak nem akarja?minden esetre ne csodalkozz hogy most sokan le pirongatnak itt a gyk .,mert tenyleg felelotlen es tapasztalatlan vagy .,oke tegyuk fel megszulod a babodat .,adoptalod .,es utanna?ugyan ugy cseledkedsz edes apad szaja ize szerint .,lesz nyugodt ejszakad.?es eleted?gondolkodj egy kicsit .,tudom nehez anya nelkul ,tanacsok nelkul.,.valahol meg ertelek de valahol el itellek .,.,alj ki magadert es remelem jo dontest hozol majd.,37 hkm
a bölcső alapítványnál keresnek neked örökbe fogadó szülőket,illetve nem kell keresni,mert sorban állás van a csecsemőkért,szerintem válogathatsz is a jelentkezőkből.
Az olyan terheseket,akik eltitkolják a terhességüket el is tudják helyezni a szülésig,így nem tudja meg senki a lakóhelyeden.
Már ha tényleg ezt akarod.
Segítségre szoruló terhesek számára állandóan hívható telefonszám: +36-20/944-3566
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!