Félek, hogy mi lesz a szülés után . Tanácstalan vagyok . Mit tegyek?
Bátor vagy, sajnálom, hogy ezek az élmények nem 10 év múlva fognak téged érni, akkor biztos, hogy sokkal boldogabb lennél. EGy kisbaba nagy feladat, nagy kihivás és borzasztó nagy öröm is. Szóval nagyon jó is lesz, de egyben nagyon nehéz is. Én 16évesen biztos, hogy nem bírtam volna elképzelni magamat egy kisbabával, kb 30évesen jött el az érzés, hogy babát szeretnék.
Ha nálad így alakult, próbálj meg lelkileg is felkészülni az anyaságra, hiszen félig még te is gyerek vagy, olvass ilyen témájú könyveket, és foglalkozz sokat a baba/gyerektémával. Sajnos vége a bulizásnak, a gondtalan életnek, mert erre a kisbabára már örök életben neked kell vigyázni. Remélem lesz segítséged, szüleid, vagy a kicsi apukája, esetleg barátok/barátnők. SOk sikert kivánok, és sok örömet, és tényleg nagyon bátor vagy!
Ne idegeskedjél ezen,senki ne úgy születik hogy egyből tud mindent.Hiába vagy fiatal,Te is mindenre rá fogsz jönni...
Szerintem tök jó az is,ha belegondolsz amikor 18 lesz a gyerkőcöd,te 34 leszel... :) Én 23 évesen szültem,az se számít későinek,de nem érzem úgy hogy rosszul döntöttem volna.Nekünk is becsúszott baba volt én is sokat dilemmáztam rajta,hogy vajon jól döntök-e,de így 2,5 év elteltével azt mondom ez volt életem legjobb döntése és nagyon örülök hogy ő van nekem... :) Persze fenekestül felfordul az életed,de attól még nem kell teljesen lemondani a szórakozásról sem,csak más fontossági sorrend áll fel és mostantól a gyereked az első!
Amúgy apukával mi a helyzet?Ő melletted áll?
köszönök minden választ :)
a szüleim először nagyon kivoltak akadva aztán történt valami ( nemtudom mi ) , de egyik napról a másikra teljesen megváltoztak és azóta már teljesen támogatnak . a párom is mellettem van . a barátaim is támogatnak ( most derült ki , hogy igazán ki az igazi barát ) és nem vagyok olyan felelőtlen , hogy 10 év múlva elhagyjam a saját gyerekemet . nem élek züllött életet . 2 éve vagyok együtt a párommal . nem cigizek soha nem is cigiztem . tudom , hogy hihetetlen , de igaz . 4 pohárnak megfelelőnyi alkoholt ittam összesen , mert gyűlölöm . és drog . undorodom tőle . bulizni nem járok , mert nem nekem való hely . szeretem az olyan zenéket , amik ott mennek , de nem nekem való . úgyhogy innentől kezdve mindenki azt gondol amit szeretne :) akik pozitív tanácsot adtak , azoknak nagyon szépen köszönöm . aki előre elítélt , annak az életében biztos van valami probléma ami miatt ilyen előítéleteket alkot .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!