Ki hogyan fog védekezni szülés után? Mert hát ugye a szoptatás sem nyujt 100% védelmet. Tanácstalan vagyok, a tablettátol dilis vagyok, és nem megy a szex sem, a spirálnak még a gondolata is taszit. Nemtudom
Szia!
Én minden ilyen kérdésre válaszolok:
Valószínűleg nekem még nem találták fel a tuti fogamzásgátlót. A gumira allergiás vagyok, tabletta szedésére képtelen vagyok, a spirál (és szoptatás) mellett lettem most terhes, bár ennek az esélye kb. 0,5% volt.
Amikor még nem volt babám, akkor nekem csak a nuvaring (hüvelygyűrű) vált be, de azt a hormontartalma miatt nem szerettem volna szoptatás mellett, bár köztudottan ennek a legkisebb a hormontartalma.
Valószínű nálam legközelebb a nuvaring lesz, ha nem, akkor marad a lábak szoros összezárása, fejingatás és futás a férj elől :) Bár abba én őrülnék bele.
Szia!
Ez a téma nálam is nagy dilemma. Most várom az elsőt 26 hetes vagyok és eszem ágában sincs soha többet teherbe esni ez 100%. Szóval nekünk valami tuti biztos módszert kell találnunk mert én a terhességet soha többé nem kívánom bevállalni! Ha a doki azt fogja javasolni akkor tabletta, ha a doki szerint nem kéne az a hormon a gyereknek akkor inkább nem sexelek amíg szoptatok, mert a gumira sajna allergiás vagyok. :( Erről a hüvely gyűrűről még nem hallottam, de meg fogom kérdezni a dokit, hátha nekem is be fog válni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!