17 hetes vagyok, hogy tudnám megőrizni a melleimet akkorának szülés és szoptatás után is, mint most?
Nehéz kérdés, mert elsősorban adottság kérdése. Ha mégis használ valami, akkor az a megfelelő melltartó, ami rendesen tartja a mellet, nem nyomja, nem szorítja, nem deformálja, de lógni sem hagyja. Lehetőleg éjszaka is érdemes is viselni, bár akkor jobb egy szoptatós melltartó. Ki lehet próbálni a feszesítő krémeket (persze szoptatás után), illetve vannak olyan tornák, amik a mell tartóizmait erősítik, ezt talán óvatosan szoptatás alatt is lehet csinálni. Nekem ennyi jutott eszembe. Sajna nekem kicsi melleim vannak, terhesség alatt szépen gömbölyödött, de már vissza is "szottyadt". :( Pedig nekem is tetszett volna a turbósított változat... :) Szerencsére a fiam még közel 1 évesen is szopik, úgyhogy ez kellőképpen kárpótol, fordítva elkeseredettebb lennék.
Boldog babavárást!
Hááát,segogy.Az már bizony lógni fog.Az,hogy az elsö babát nem tudtad szoptani nem jelenti azt,hogy a 2. at sem fogod.
Csak tornázni tudsz mellizomra,kis fekvötámaszokkal,tenyérnyomással.Nekem nem segített.A melleim borzalmasan lógnak.Most 12 hetes vagyok,és most kezd "visszatöltödni".De sajna tudo,hogy ez úgy is el fog múlni,és rosszabb lessz mint az elsö baba után.
Ez van.
Mütét,esetleg elhízás ami segít. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!