Félek, hogy mi lesz a szülés után . Tanácstalan vagyok . Mit tegyek?
Figyelt kérdés
16 éves vagyok és kisbabát várok . hol úgy érzem nagyon jó lesz , hol úgy érzem nem fog menni . nemtudom mit tegyek . mindenképp megszeretném tartani , mert az abortuszt elítélem és nem lenne szívem örökbe adni a kicsit . de nagyon félek , hogy mi lesz most . kérlek segitsetek :(2010. márc. 19. 21:31
11/11 anonim válasza:
Végig olvastam az összes véleményt. A döntő többség felelőtlen gyereknek tart még. Mondanám, hogy szerintem is az vagy,de te gyerek soha többé nem lehetsz. Elvesztetted életed egyik legszebb időszakát amikor tapasztalatokat és élményeket szerezhetsz. Kénytelen leszel a babával otthon lenni és nézni a négy falat. Azon már nem is akadok ki, mégis hogy lehet valaki ILYEN FIATALON terhes???!!! Szerintem semmi keresni valótok nem volt az ágyban ennyi idősen.SZerintem nem sokat fogsz fejlődni leszámítva talán a gyerekgondozást. Számomra az is megdöbbentő volt hogy senki nem mutatott rá hogy milyen rossz lesz a babádnak!! Úgy kénytelen elindulni az életbe hogy hátrányos lesz mert a szülei tapasztalatlan éretlen bizonytalan anyagi háttérrel rendelkező emberek akik nem fogják fel hogy mennyi lehetőséget nem fognak tudni megadni a gyereküknek mert fiatalok. Hogy fogsz tudni segíteni neki bármiben is? Te sem fogod tudni hogy kell majd. Sok ember életét megnehezítetted remélem nem lesz igazam és viszonylag normális életet fogsz élni a családoddal együtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!