Kismamák! Ti mit tennétek a helyemben?
Én a szüleimmel beszélném (ebszéltem volna) meg a dolgot. Még el sem mondtad nekik, csak egy régebbi vélemény/megjegyzés/könnyelmű kijelentés miatt gondolod, hogy nem segítenének?
Amikor nincs benne az ember az adott szituációban eggészen másképpen gondolkodik. Nem tudom milyenek a szüleid, az enyémek biztosan támogattak volna engem, bár lehet megpróbáltak volna "rábeszélni", hogy ne tartsam meg, de ha igen akkor is mellettem állnak...stb
ha már most kötődsz a babához szerintem ha van, ha nincs választásod képtelen leszel elvetetni, sok erőt hozzá---
off:
Az egyik 22 éves válaszadónak:
HA megtudják, hogy terhes vagy, kiraknak a házból "ilyen nincs"
sajnos van:(
Ismerek ilyen szülőt
Sőt oylat is, a,kinek az egyik gyermeke tavaly hunyt el, a másik segítséget kért tőlük(egy szemmét beteg állat a férje),hogy 1 hetet vigyázzanak a kislányára, és felháborodtak, hogy előzőleg sem kaptak pénzt érte:O azért, hogy a saját unokájukat lássák, és vigyázzanak rá (200 km-re laknak egymástól...)
Jah és a nő menjen vissza a házasságába, mert "az a férje" nem számít, hogy szétveri úgy, h kórházba kerül, és terrorizálja, és 2 munkahelyet tart fenn hogy eltartsa magukat és a férje szeretőjét is, de azért költözzön vissza..
Nah ilyen szülő is van
:( bocsánat az off-ért
Szerintem mindenkinek a saját döntése, és senkinek semmi joga nincs - főleg idegeneknek - beleszólni abba, hogy ki hogyan vélekedik a nem kívánt terhességéről.
Ha ennyire szeretnéd, próbálj beszélni a szüleiddel, vagy az apukával, valami megoldást biztosan találtok. Én is 20 vagyok, bár én még nagyon nem akarok gyereket jó pár évig. Ismerek olyat aki 19 évesen egyedül vállalta, mert az apuka nős, családos ember volt, és nagyon szereti a kicsit és boldog vele, ma már 3 éves. Bár neki van segítsége.
Viszont ez az örökbefogadás... Pont most mesélte rokonom, hogy náluk a faluban van egy nő, akinek a párjával hosszú évekig nem sikerült a baba így örökbe fogadtak egy kisfiút. Nevelgették szépen, aztán pár év múlva a nő mégis csak terhes lett 3-as ikrekkel!!! (Fiúk)És ezek után az örökbefogadott gyermeket szó szerint lepasszolta, mert már csak a saját gyerekeit akarja nevelni. Jelenleg a férj édesanyja neveli a kisfiút, az 50 éves értelmi fogyatékos fiával együtt. Szerintem meg ez az igazán szívtelenség. Nem mondom, hogy ez a jellemző, én minden esetre nem tudnám elképzelni, hogy örökbe adjam a gyerekem.
Szia!!
Én is 20 éves vagyok és terhes! És egyedül vagyok, a párommal már nem vagyok együtt. (jobb is így) Ma mondtam el apukámnak. Nagyon féltem! Azt hittem patália lesz meg minden, de nem. Mellettem áll mindenben és segít majd nekem. :) Ha nagyon szeretnéd tartsd meg biztosan nekd is segítenének a rokonok! Sok sikert!
Huh...marha nehéz kérdés.Nem tudok rá igazán válaszolni mert engem támogat a párom és szerintem a szüleim is ha egyedül maradnék.Viszont van munkám így szerintem egyedül is tudnám vállalni mindenből olcsó vagy használt.....nem mennék abortuszra.
Amint látom a párod is beletörődik a helyzetbe és bízom benne megoldódik minden gondod és boldog kismama leszel.
Tartsd meg! Pláne, h szereted is! :)
Nem szeretnék elítélni senkit sem, nem is teszem, de az abortusz gyerekgyilkosság! Ezen nincs mit szépíteni. És aki ezt megteszi, hibát követ el. Ugyan mindannyian követünk el különböző hibákat, de az abortusz egy előre eltervezett gyerekgyilkosság! És a különféle magyarázotokkal nem tűnik el ez a cselekedet... És a legtöbben megbánják, h "anno" az abortusz mellett döntöttek.
Kerdezo, soha nem fogod megbanni, ha megtartod, raadasul szereted is! Hallgass a szivedre es nem fogsz csalodni! Biztos, hogy nehez lesz idonkent, de ilyen az elet, gyerek nelkul sem konnyu.
Akik meg az anyagiakkal ervelnek, ugyanugy tonkremehet valaki barmikor. Lehet valaki elveteti a gyereket, mert nincs penze, aztan dolgozik es gyujt es megalapozza az eletet, majd a joletbe szul gyerekeket. Mi a biztositek arra, hogy soha nem megy tonkre?
Es igen, az abortusz sajnos, akarhogy is szepitjuk, akkor is gyilkossag, csak sokan ezt kenyelmi szempontbol nem akarjak elismerni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!