Kismamák! SOS Nagyon aggódok. Hat hetes körül vagyok és tegnap meg ma görcsölget a hasam?
Figyelt kérdés
Normáslis ez? Nem mensis fájdalom hanem ilyen szúrkálás szerű.2011. okt. 26. 14:37
1/9 anonim válasza:
Normális, ne aggódj!
És gratulálok!
2/9 A kérdező kommentje:
Köszi a választ.Nagyon aggódok, mert mikor elvetéltem hasonló szúrás szerű érzésem volt a pocakomban.Igaz akkor 12 hetes voltam és sokat barnáztam.Most nem vérzek nem barnázok, de elég kellemetlen ez a fájdalom.
2011. okt. 26. 14:48
3/9 anonim válasza:
Nekem is voltak a 6-8. hét körül mensi szerű görcseim, és most vagyok 15 hetes azt mondta a dokim, hogy az elején ez normális. Boldog babavárást
4/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat akkor próbálok nem rosszra gondolni és beveszek egy magne B6-ot.Amúgy nekem is voltak mensis görcseim, de az más érzés volt.
2011. okt. 26. 14:53
5/9 anonim válasza:
Első vagyok.
Én most várom a harmadikat, és az elején én is írtam egy levelet a dokimnak, hogy rendesen görcsszerű fájdalmam van, ez normális-e, mert az első kettőnél ilyenre nem emlékszem.
Egy smilie-t írt vissza, és hogy persze, minden ok.
6/9 A kérdező kommentje:
Akkor jó, remélem, hogy nálam sincs baj.Köszönöm a válaszokat.Próbálok megnyugodni.
2011. okt. 26. 14:57
7/9 anonim válasza:
Én azt javaslom, ha nem múlik, menj az orvoshoz!! Nekem is így kezdődött, és nagyon rossz lett a vége, pedig mindenki azt mondta, hogy "á, ez nem baj, nekem is volt ilyen... stb". Itt nincs MÁS, csak TE/vagyis TI!!!
Drukk, hogy minden rendben legyen!!!!!
8/9 anonim válasza:
Igaza van az utolsónak, mindenkinek lehetett ilyen baja, de mindenkinél más, ha nem javul mindenképpen menj dokihoz, márcsak azért is hogy megnyugtasd magad.
9/9 anonim válasza:
ha nem menzi szeru, nincs gond! ha menstruacio szeruen gorcsol, nyomas az orvoshoz!! egyebkent pihenes :)
a szurka erzes normalis :)
boldog babavarast :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!