Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kismamák! Ti mit tennétek a...

Kismamák! Ti mit tennétek a helyemben?

Figyelt kérdés
Kiderült nem régen, hogy babát várok. A baba apukája nem szeretné a kicsit, szerinte túl fiatal vagyok a gyerekvállalásra. Én nagyon szeretem már most a gyermekemet!
2011. szept. 3. 19:23
1 2 3 4 5 6
 11/52 anonim ***** válasza:
71%

"Bocsánat utsó, van más megoldás is_ pl: örökbeadás, ami lehet nyílt is! Attól még élhet a baba, hogy én nem tudom felnevelni! "

Nagyon sok nő még a terhességet sem tudja bevállalni. Munka, iskola stb miatt.

Amúgy meg volt már benned gyerek? Tudod milyen állapotosnak lenni, érezni ahogy mozog?? Tudod milyen szülni, utána érezni ahogy feszül a melled és csöpög a tej??? Egyszerűen nem tudom felfogni, hogy hogy tudnak egyesek úgy beszélni egy örökbeadásról, mintha a gyerek csak egy fölösleges kiskutya lenne az alomból. Nem kell? Sebaj, add oda másnak.

Tisztelem azokat a nőket, akik megtették, de az ezerszer nehezebb döntés, mint az első 3 hónapban egy abortusz, amikor a a nőnek még nincs semmi kapcsolata a babával.

2011. szept. 3. 20:33
 12/52 anonim ***** válasza:
86%

szia!

Szerintem tartsd meg a babát! Biztos hogy nehéz lesz, nagyon, de a szülők ha meglátják az unokát biztos megenyhülnek! Nincs kőből a szívük az biztos!

Én abból indulok ki, hogy melyiket bánod meg később? ha megtartod vagy ha nem? Ha meglátod a gyermekedet, soha egy pillanatra sem fogod megbánni, hogy megtartottad, bármilyen nehéz is lesz! Szerintem légy bátor, nem fogod megbánni!

2011. szept. 3. 20:36
 13/52 anonim ***** válasza:
58%
felettem lévő.... te milyen körülmények között élsz/ szültél.. megkérdezhetem? te támogatnád a kismamát?
2011. szept. 3. 20:41
 14/52 anonim ***** válasza:
57%

"felettem lévő.... te milyen körülmények között élsz/ szültél.. megkérdezhetem? te támogatnád a kismamát?"

Na ez egy jó kérdés!

Szóval aki a megtartás mellett van, havonta mennyivel száll be a kérdező költségvetésébe? Ki veszi a pelenkát, stb?

2011. szept. 3. 20:48
 15/52 anonim ***** válasza:
66%

bizony, pont én írtam, hogy a baba anyagi kérdés is. Két keresőnél kicsi hitellel nem nagy érvágás, de egy kereső+1 baba, hát az csőd.

Aztán örökbefogadás: a terhesség is pénzkérdés. Hiányzás a munkából, esetleg fekvés hónapokig, gyógyszerek, vitamin, terhesruha. Egyébként szerintem az abortuszt nem tudja meg a szűk környezet, de aki odaadja valakinek a gyerekét és nem tini, azt úgy elítélik, mint a huzat.

2011. szept. 3. 21:11
 16/52 anonim ***** válasza:
39%

"A válasz írója 87%-ban hasznos válaszokat ad"

Igen, kedves válaszoló van és volt is bennem gyermek. A válaszod többi részét nem kommentálom , mert arra nem érdemes.

29 hetes kismama

2011. szept. 3. 21:17
 17/52 anonim ***** válasza:
65%

"Igen, kedves válaszoló van és volt is bennem gyermek."

Ezek után te nyugodtan azt tudod mondani, hogy sebaj, szüld meg és add oda másnak? Én meg inkább ezt nem kommentálom, mert nekem ez túl szívtelen.

Nem az, hogy valaki kénytelen lemondani a babájáról, hanem az, hogy valaki képes ilyet mondani másnak.

2011. szept. 3. 21:28
 18/52 anonim ***** válasza:
72%
kedves utolsó válaszló, 29 hetes kismama. örökbe adnád azt ami most benned van? Hogy éreznéd magad ha most pl. minden stabilitást adó körülmény kicsuszna a lábad alol? Azt mondanád oké.. fel se teszem a kérdést h hogy fogom felnevelni. Ugyis lesz valahogy..
2011. szept. 3. 21:32
 19/52 anonim ***** válasza:
57%

"van és volt is bennem gyerek"

milyen érzékeny nő lehetsz. ezt is örökbeadásra szülöd?

Ráadásul a másodikat várod ha jol értem - vagy megtartottad egyáltalán az elsőt?

2011. szept. 3. 21:40
 20/52 anonim ***** válasza:
62%

ma 21:40

Fel nem foghatom, hogy egy anya hogy mondhat olyat egy másik nőnek, hogy szülje meg a gyereket és adja oda másnak.

Megértem azoknak az érveit, akik az abortuszt javasolnák, azokat is akik hogy tartsa meg és kérjen segítséget (család, állam, apuka, stb), de ez a szüld meg és passzold le hozzáállás olyan kegyetlen, és pont egy anyától nem várnám.

2011. szept. 3. 21:46
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!