Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hogy tudtátok túltenni rajta...

Hogy tudtátok túltenni rajta magatokat?

Figyelt kérdés
Aki nem fiút szeretett volna hanem kislányt. Annyi mindent elterveztem és azért is hittem hogy lány lesz mert a családban csak lány született eddig. Teljesen más egy fiú mint egy lány. Nem fonhatom be a haját nem is lehet fésülgetni. Nem fog barbi babázni. Ha majd lesz egy barátnője annak egy gyereke az nem annyira a saját. Mert ha mondjunk szakítanak akkor a csaj viszi magával a gyereket. A lány nevek szépek. Ezek kis semmi dolgok de egybe mégis nagy. Úgy elvagyok kenődve. Örülök hogy lesz egy babám csak az rossz hogy fiú lesz. Túl beleéltem magam hogy lány lesz :S
2011. aug. 23. 15:36
1 2 3 4
 31/31 anonim ***** válasza:
Szerintem senki nem pontoz le, mert fiatal vagy! Annak is nagyon sok előnye van, ha valaki fiatalon szül! A lényeg, hogy szeresse a picurt, és megadjon neki mindent!
2011. aug. 26. 09:24
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!