Hogy tudtátok túltenni rajta magatokat?
Jaj ilyeneken ne kattogj már....miért, azt tudod hogy kell szoptatni? Vagy hogy kell kezelni a dackorszak hisztijét? Vagy hogy mit kell tenni ha éjjel arra kelsz hogy vígasztalhatatlanul sír és 3 órája ringatod és nem halkul el?
Ha megszületik, lesz ezer kérdésed és kételyed, amit védőnő és anyukád és barátnőd véleménye, és a megérzéseid fognak még inkább bizonytalanná tenni, mert persze mind különbözni fognak egymástól, baromira mellékes aggodalom lesz hogy hogyan törlöd ki a kukit.
Nő vagyok, mégis meg tudom fürdetni a kisfiamat, mert ránézel és látod hogy kakis, hát körültörlöd, ehhez nem kell tudomány :)
16:00, ez nagyon jó volt!
De tényleg: ezen hisztizni finoman szólva is éretlenség. Mi hárman vagyunk lánytestvérek, nekem egy lányom van és egy szégyenlős félidős pocaklakóm, aki nem mutatja meg, hogy mije van. A kisebbik húgomnak két fia született. Mindegyik gyerekért ugyanúgy rajongok, mert a lányom nagyon csajszis, a fiúk igazi kis haramiák, de mindegyik édes, és lehet a fiút is szépen öltöztetni, rendben tartani, mint egy kislányt. Az meg valahogy sose okozott problémát - sőt, el se gondolkoztam rajta - hogy hogyan kell kitörölni a srácok popsiját, vagy hogyan kell megfürdetni. A másik, hogy egyszer valami okos ember kitalálta a "védőnők intézményét", akik azért vannak, hogy többek között a hozzád hasonló bizonytalan anyukáknak segítsenek az ilyen hatalmas kérdések megválaszolásában. :)
Utolsó -70%-os-válaszolónak:ez NAGYON jól,és tömören megfogalmaztad!Tökéletesen egyet értek Veled!
Kérdezőnek:nekem-eddig-2 fiam van.A férjem nagyon nagyon szeretett volna egy kislányt,én mindig azt mondtam,mindegy csak rendben legyenek a dolgok...aztán becsapott a ménkű:1:120 volt az integrált tszt eredményem Down kórra.Amniocentézis,és az aggodalom:ugye egészséges?Ugye rendben lesz minden?Az eredmény negatív lett,a b aba egészségesen megszületett.Elhiszed,hogy baromira nem érdekelt a neme?Most startolunka 3. babára.Persze,jó lenne egy kislány,de őszintén mondom:MINDEGY,hogy fiú vagy lány!
hát kedves kerdezo, en forditva vagyok :D
az elso gyerkoc fiu lett, es imadom,es kisfiut akartam masodjara is
teljesen nehez befogadnom, hogy lany lesz
a ferjemnek konnyebben ment, meg megkerdezte, hogy ha az elsonel neztem a fiu lanyt, a kinai meg a jonas naptart, itt miert nem (a fiamnal mind szerint fiu, most mind szerint lany)..szoval igaza van, csak magam hibaztathatom
en csak akkor fogom tudni teljesen elfogadni, amint a kezemben tartom, addig csak arra koncentralok, hogy egeszseges, es biztos tevedtek a nemet illetoen :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!