Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hogy tudtátok túltenni rajta...

Hogy tudtátok túltenni rajta magatokat?

Figyelt kérdés
Aki nem fiút szeretett volna hanem kislányt. Annyi mindent elterveztem és azért is hittem hogy lány lesz mert a családban csak lány született eddig. Teljesen más egy fiú mint egy lány. Nem fonhatom be a haját nem is lehet fésülgetni. Nem fog barbi babázni. Ha majd lesz egy barátnője annak egy gyereke az nem annyira a saját. Mert ha mondjunk szakítanak akkor a csaj viszi magával a gyereket. A lány nevek szépek. Ezek kis semmi dolgok de egybe mégis nagy. Úgy elvagyok kenődve. Örülök hogy lesz egy babám csak az rossz hogy fiú lesz. Túl beleéltem magam hogy lány lesz :S
2011. aug. 23. 15:36
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
51%
Te szegény (a felfogásod miatt)... És szegény gyerek (akinek már most nem örül az anyukája)...
2011. aug. 23. 16:59
 22/31 anonim ***** válasza:
100%

Amint a kezedben fogod tartani, meglátod milyen csodálatos lesz!!!

Amikor terhes voltam én is kislányt szerettem volna, de fiam lett és nagyon-nagyon imádom, nem cserélném el senkire!

Örülj neki, hogy egészséges a babád, majd meglátod, hogy egy kisfiúval is milyen jól el lehet játszani.

2011. aug. 23. 17:05
 23/31 A kérdező kommentje:
Nem megy tökéletesen a terhességem. 14hetesen bárányhimlős lettem azt mondják egészséges. De lehet hogy most nem vesznek valami olyat észre ami majd csak akkor fog látszani ha megszületik.
2011. aug. 23. 17:12
 24/31 anonim ***** válasza:
100%

Valószínű, hogy ha megszületik semmi sem lesz fontosabb a babádnál, tök mindegy lesz, hogy fiú vagy lány. Ha ez segít az első gyermekem lány és nem engedi, hogy fésülgessem, meg, hogy csatot rakjak a hajába. Most akkor cseréljem be fésülhető kislányra? :)

Most, hogy újra várandós vagyok örültünk, hogy lesz tényleg mindegy volt, hogy lány vagy fiú. Végül is kiderült, hogy fiú lesz, de én csak amiatt aggódtam, hogy milyen lesz a pelenkázás (nehogy kárt tegyek benne ott lent- tudom vicces, de valóban tartottam tőle). Aztán a barátnőm "kölcsönadta" a kisfiát egyszer bepelenkáztam és ez a "félelmem" is elszállt. Tényleg örülj neki, hogy lehet babád! Boldog babavárást!

Egy gyönyörű 2 éves és egy 19 hetes magzat anyukája

2011. aug. 23. 17:41
 25/31 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem örülj! Gondolj abba bele, hányan szeretnének gyereket, tök mindegy, fiú vagy lány, csak legyen! És mégse jön össze nekik! Lásd. barátnőmék, akik évek óta próbálkoznak! Egy kisfiúban is épp annyi szép és jó van, mint egy kislányban! Majd a második kislány lesz! A lényeg, hogy egészség legyen!
2011. aug. 23. 17:42
 26/31 anonim ***** válasza:
100%
15-49! Én is csatlakozom!!!! (bár én 1 kislány utám mégegy kislányt szerettem volna, de kisfiú lett. Kicsit csalódtam, de most már tök jóóóóóó! Ráadásul nagylány 10 éves... Örülök, ha a baba közelébe jutok. Pelusozza, öltözteti):)
2011. aug. 23. 18:25
 27/31 anonim ***** válasza:
100%
Nekem van két fiam és most kislányt szeretnénk, de ha fiú lesz öt is nagyon várjuk a lényeg hogy egéséges legyen:-)
2011. aug. 23. 21:33
 28/31 anonim ***** válasza:

Kedves 16:40!

Nekem 2, 15-16 évvel idősebb bátyám van, és a lehető legjobb testvérek vagyunk!! Imádjuk egymást mindhárman, és soha nem akartam lányt, mert, hogy "azzal jobban kijönnék"!!! Soha nem cserélném le a két bátyám senkire!! Imádom őket és örülök, hogy vannak nekem!!!

Kérdező undorító a felfogásod... Egyet értek az egyik válaszolóval, aki azt írta, hogy az a rossz, ha közlik veled, hogy nem él a baba, vagy beteg, nem az, ha nem kislány... Őszintén kívánom, hogy ne kelljen átélned, de egy kicsit értékeld, hogy neked legalább lehet babád!!!!!!!! Nem tudjuk, milyen nemű lesz a kisbabánk, de az biztos, hogy nem ettől függ, hogy mennyire fogjuk szeretni Őt, hiszen nem azért vállaltuk, hogy a neme miatt szeressük!! Ő a mi kisbabánk és hálát adok az égnek, hogy itt növekszik a pocakomban!!

Remélem előbb utóbb megváltozik a véleményed, vagy mégis kislányod lesz!!

18hkm.

2011. aug. 24. 10:41
 29/31 anonim ***** válasza:
Mindig kislányt szerettem vola,most már van két kisfiam.Én kétig teljesen magam alatt voltam, mert leginkább az fájt, hogy nincs több lehetőségünk,hogy esetleg összejön.Örülök a fiaimnak,de én is nagyon vágyom egy kislányra,akivel én is elképzeltem már az életem.Még mindig összeszorul a szivenűm, ha kislányt látok,így még nem teljes az életem.De a két kisfiam is mérhetetlen boldogságot ad.
2011. aug. 24. 19:29
 30/31 anonim válasza:
100%

Egy fiatal lány vagyok(18 éves) május végén kiderült h babát várok.. nagyon örültünk neki.. nagyonn vártuk...

De sajnos junius 7.én lekezdtem vérezni és a babánk el ment....

nekem mindegy lett volna mien nemű babánk lett volna nagyon vártuk... most meg szomorkodunk...

engem is lehet pontozni h fiatal vagyok.. de mi nagyon szeretük volna... De sajnos nem...:'(

2011. aug. 24. 20:37
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!