Hogy tudtátok túltenni rajta magatokat?
Amint a kezedben fogod tartani, meglátod milyen csodálatos lesz!!!
Amikor terhes voltam én is kislányt szerettem volna, de fiam lett és nagyon-nagyon imádom, nem cserélném el senkire!
Örülj neki, hogy egészséges a babád, majd meglátod, hogy egy kisfiúval is milyen jól el lehet játszani.
Valószínű, hogy ha megszületik semmi sem lesz fontosabb a babádnál, tök mindegy lesz, hogy fiú vagy lány. Ha ez segít az első gyermekem lány és nem engedi, hogy fésülgessem, meg, hogy csatot rakjak a hajába. Most akkor cseréljem be fésülhető kislányra? :)
Most, hogy újra várandós vagyok örültünk, hogy lesz tényleg mindegy volt, hogy lány vagy fiú. Végül is kiderült, hogy fiú lesz, de én csak amiatt aggódtam, hogy milyen lesz a pelenkázás (nehogy kárt tegyek benne ott lent- tudom vicces, de valóban tartottam tőle). Aztán a barátnőm "kölcsönadta" a kisfiát egyszer bepelenkáztam és ez a "félelmem" is elszállt. Tényleg örülj neki, hogy lehet babád! Boldog babavárást!
Egy gyönyörű 2 éves és egy 19 hetes magzat anyukája
Kedves 16:40!
Nekem 2, 15-16 évvel idősebb bátyám van, és a lehető legjobb testvérek vagyunk!! Imádjuk egymást mindhárman, és soha nem akartam lányt, mert, hogy "azzal jobban kijönnék"!!! Soha nem cserélném le a két bátyám senkire!! Imádom őket és örülök, hogy vannak nekem!!!
Kérdező undorító a felfogásod... Egyet értek az egyik válaszolóval, aki azt írta, hogy az a rossz, ha közlik veled, hogy nem él a baba, vagy beteg, nem az, ha nem kislány... Őszintén kívánom, hogy ne kelljen átélned, de egy kicsit értékeld, hogy neked legalább lehet babád!!!!!!!! Nem tudjuk, milyen nemű lesz a kisbabánk, de az biztos, hogy nem ettől függ, hogy mennyire fogjuk szeretni Őt, hiszen nem azért vállaltuk, hogy a neme miatt szeressük!! Ő a mi kisbabánk és hálát adok az égnek, hogy itt növekszik a pocakomban!!
Remélem előbb utóbb megváltozik a véleményed, vagy mégis kislányod lesz!!
18hkm.
Egy fiatal lány vagyok(18 éves) május végén kiderült h babát várok.. nagyon örültünk neki.. nagyonn vártuk...
De sajnos junius 7.én lekezdtem vérezni és a babánk el ment....
nekem mindegy lett volna mien nemű babánk lett volna nagyon vártuk... most meg szomorkodunk...
engem is lehet pontozni h fiatal vagyok.. de mi nagyon szeretük volna... De sajnos nem...:'(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!