A szülés napján Hogy éreztétek magatokat? Tudtátok hogy az a nap lesz a várva várt nap?
Húúúú de boldog lesz ma valakiii!Úgy irigykedem! :)
Könnyű szülést és rengeteg boldogságot!Nah meg persze egészséget! :D
Hát, akkor lehet, hogy közeleg a nagy pillanat! :)
Nekem semmi előjele nem volt, hogy nemsokára szülni fogok. Egész nap jól éreztem magam, mindent csináltam , mint előtte. Bár az már furcsa volt, hogy aznap kicsit hígabb volt a székletem. Éjszaka kezdődtk a fájások, reggel mentünk be a kóürházba 4-5 perces fájásokkal, és délelőtt megszületett a fiam! :)
Mindenesetre közeleg:-)
Én túlhordtam 8 napot, a környezetem biztos volt benne, hogy már szülök 2 napon belül.
Nekem este 7-kor jött az első fájásom, éjfélig óránként, majd 3-ig 20 percenként utána beállt 7.8 percesekre. 10.re mentem NSTre a kórházba, na onnan má r tudtam, hogy nem fogok egybe hazajönnni...
Én befelé forduló lettem, figyeltem magunkat és tudtam, hogy aznap elkezdődik, másnap reggelre született meg...minden jót!
ja igen, én is totál be voltam dagadva, a szám nekem is felfújt lett:-)egész jól állt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!