Igy visszagondolva hogy éreztétek magatokat mielőtt beindult a szülés? Mind testileg mind lelkileg. Volt valami más érzés bennetek?
Türelmetlenség.Befektettek a kiirt idő előtt másfél héttel a korházba mivel tervezett császárom volt.De időpontot csak nem irtak ki h mikor csinálják igy már tűkön ültem és nagyon kiszolgáltatottnak éreztem magam.
Ráadásul én azt szerettem volna ha beindul magától,nem csak ugy na gyerünk a műtőbe.Ebben szerencsém volt,beindult,igy ha nem is tudtam rendesen szülni,de legalább kicsit átéreztem milyen lehet.(4 órát vajúdtam mire lett szabad műtő)
èn a 40+6-ik héten vagyok.
Az egész terhesség alatt türelmetlen voltam.
Most szinte naponta kell ctg-re mennem, és egyre jobban félek. Fékel hogy vaami nem lesz rendben, pedig az összes eredmény jó, ezért is várunk még hétföig.
én is kiszolgáltatottnak érzem magam, nem tudom azt csinálni amit akarok, pl a zoknimat a férjem adja rám, és mikor kidölt a cukor nem tudtam felsöpörni a lapátra.
Nem tudok aludni, és fáj az összes csontom.
Ja és kaptam terhességi kiütést amitöl az egész testem már 2 hete viszket, és szinte sebesre vakartam, amire nincs más megoldás csak a szülés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!