Megváltozik a szex szülés után? Úgy értem, hogy a női test elég sok megpróbáltatáson megy keresztül a terhesség alatt, főleg a sima szülésnél. Más érzés lesz? Vagy marad minden ahogy azelőtt?
Soha nem lesz már ugyanolyan... De jobb még lehet!
Nálam mindhárom gyerek után kb 8-9 hónap kellett, míg teljesen elmúlt mindenféle pszichés és testi nyavalyám (és nem úgy kellett időt se "lopni" a dologhoz!!!)
Türelem és kitartás:-)))
Így van, türelem és kitartás kell!
Nekem most 7 hónap után kezdett el rendeződni a dolog. Előtte én sem tudtam átállítani az agyamat anyából nőbe, nem beszélve a testi fájdalmakról.
Úgyhogy helyre kell rázódni, ehhez pedig az kell, hogy se te se a párod ne okoljátok egymást. Egy megértő és kedves férfi is szükséges hozzá. Viszont a türelem rózsát terem, nálam most legalábbis ez a helyzet!
Biztos van, akinek nem lett jobb, de nekem is sokkal jobb lett. 8 hónap kellett, mire teljesen helyrerázódtam (azt mondják, kb. annyi idő visszarendeződni, min amennyi ideig terhes voltál).
Azóta jobb mint volt:)
Magadat félted vagy attól félsz, hogy a párodnak nem lesz jó? Bennem ez nem merült fel, annyira örültem a fiamnak, a férjem meg engem féltett a terhesség alatt, de azért akkor is voltunk együtt és nem volt az sem rossz, csak furcsa, hogy nehezen fért hozzám :)
Mi már 3-4 héttel a szülés után "próbálkoztunk", csak kis összesimulással, a behatolást nem mertük, mert gátmetszésem is volt, bár szépen gyógyult. Aztán a 6 hetes kontroll után megvolt az "eset" és nem volt rossz nekem sem, neki sem. Más, mert az a helyzet, hogy még az együttlét alatt is a gyermekemen jár az eszem ;)
Pedig szeretem a férjem, tüzes együttléteink vannak, de mégis... Nem szokott éjjel felébredni a fiam, de talán mostanra van az, hogy jobban elengedem magam.
A testemre azt mondta a férjem, hogy nem változott (a szülés miatt), sőt azt mondja, még szűkebb lettem.
A mellem változott, nem feszes már, mert nagyon sok tejem volt, most apad el éppen.
Más, más, már az együttlét, de nem rosszabb, csak más. :)
Ne aggódj! :)
Könnyű szülést kívánok!
Valamilyen szinten változik, mert ott lesz egy kisember aki a legrosszabbkor sír fel :-)
De én is úgy voltam mint az előttem szóló hogy sokáig nem tudtam teljesen ráhangolódni a dologra, a gyereken járt az eszem. Pedig akartam hogy jó legyen de valahogy nem tudtam kikapcsolni. Pár hónap kellett!
Mi szülés után 9 héttel voltunk együtt, idő kellett amíg feldolgoztam a szülést, és elég sok varratom is volt. Meg sokáig vajjudtam. Pedig nem fájtak szülés után sem de valahogy nem álltam készen előbb az együttlétre.
A síkosító nagyon jó találmány sok hasznát vettük.
A lényeg minden megoldható csak akarni kell!
A fiam után ha nem is minden, a fizika rész teljesen rendben volt, baromira kimerült voltam. Össze is hoztuk a lányunkat.
4hónapos a lányom, a tükör és a zuhany közbeni "tapi" szerint minden rendben újra. Viszont sehogy se jön elő belőlem a Nő. Szóval nálunk megváltozott a szexuális élet. Pontosabban megszűnt, szünetel. És mivel nem csak egy darab hús vagyok, semmitől nem indulok be...
hát ettől anno én is tartottam. 11hónapja szültem. és mikor én is olvastam hasonló kérdést megnyugodtam, h úú még jobb is lehet :) de hát sajna nem :( anno minden nap volt, több órán keresztül, egész éjjel... imádtuk egymást szó szerint!!!!
de manapság :( már kb 2és fél 3 hete semmi nem volt (meg is volt közben), de pl a gyerek tuti akkor sír fel, és akár 2-3 alkalommal is, így mindig abba kell hagyni :( ha már sikerül összehozni az jó, csak a kezdet nehéz, ráhangolódni, nekikezdeni, mert én sem igazán vagyok kívánós :((( és ez férjemre is kezd ráragadni :(((( pedig úgy szeretnék "nyuszi" lenni :P hiányzik!!!! csak hát férjem is melózik egész nap 1re ér haza, akkor én már alszok. ha felkelt akkor tuti nem jön össze, talán 2x a 11hónap alatt. ha meg itthon van akkor mással foglalkozunk, mert van dolog.... így az az utolsó helyre szorul, és nem marad rá idő, kedv, hangulat :((((((
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!