A fiatalon szülők kötőszövete is így fellazul a terhesség-szülés után?
37 vagyok, a szülés után drasztikusan tejes zacskó szerű lett a húsom, az izületeim is lazábbak.
Van remény, hogy még regenerálódok?
Edzéssel vissza lehet még valamennyire erősödni?
Kortársak?
Nem a kor, szerintem inkább a genetika...
Én mondjuk fiatalon szültem (26 vagyok, a 3. babát várom) és nem sok minden változott, még a mellem sem, pedig 1,5 évig szoptattam a kisebbet. Picit viszont csíkos lett a hasam alja, még az elsőt várva, de szerencsére az is gyorsan elhalványodott szépen.
Viszont van ismerősom, aki most 37, mint te, mondjuk csak nyári ruha alapján tudom megítélni, de azt mondanám, hogy semmi nyomot nem hagyott rajta a terhesség, hasa sincs, pedig 5 hónapja szült.
Mikor szültél egyébként? Mert nekem a 2. szülés után azért kellett már fél év, hogy azt mondjam, teljesen a régi vagyok.
Most 3 hónapos a kislányom.
A hasam akkora, mint egy 6 hónapos terhesnek, a vádlim is tök puha, ez már gáz.
Elég atléta-úszó alkat vagyok, mindig erős, izmos voltam, még 36 évesen is, de a szülés letaglózott :-)
Mindegy, egyébként nem panaszként tettem ki a kérdést, csak kíváncsi vagyok, mennyire jellemző ez a puhulás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!