Ez most hogy is van? Tényleg jót tesz a terhesség és a szülés?
Annyira nem hülyeség a még egy baba dolog, mert nagyon megerősíti a női immunrendszert. Ugyanakkor nagyon kockázatos is lehet, hiszen törvényszerűségek nincsenek.
Én azt javaslom, hogy ez a kérdés annyira nem mindegy, hogy hogyan végződik. Keress meg legalább 2-3 dokit és mindnek kérd ki a véleményét a dologgal kapcsolatban.
Szia!
Nem tudom, hogy ez mennyire tudományos megközelítés, és tényleg a terhesség, illetve a szülés tesz jót, vagy csak ilyenkor a lelkedben olyan változások zajlanak le, hogy beindul az öngyógyítás, de ugyanígy jártam én is. Amikor terhes lettem akkor csináltak rákszűrést, és p3 lett, utána megismételték, és megint. Azt mondta a dokim ne izguljak, most koncentráljunk a babára, és majd utána meglátjuk, hogy hogyan tovább. Nem is gondoltam rá, hogy bármi baj lehet, tudtam, hogy most más a fontos. Miután megszületett a 6 hetes kontrollon már jó lett az eredmény, utána fél év után megismételte, és megint. Azt mondta most már meg lehet nyugodni, és elég évente menni újra. Szerintem ilyenkor annyi változás történik az emberrel, hormonális, lelki, fizikai, hogy ezek biztos hogy befolyásolják a dolgokat. Én mindenképpen szeretnék még egy babát, nem ( csak) ezért, biztos, hogy minden évben meg fogom csináltatni a szűrést, és remélem, hogy jó marad az eredmény!
Remélem segítettem, ne is gondolj arra, hogy baj lehet, jó babázást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!