Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ki várja a babáját március...

Ki várja a babáját március végére, vagy áprilisra?

Figyelt kérdés
Hogy vagytok, voltatok már dokinál, hogy érzitek magatokat?Tervezett baba volt, sokára jött össze?Na és első vagy második baba?
2011. aug. 18. 17:22
 71/92 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Nekünk már megvan minden, csak a szobát kell berendezni. Ahogy költözünk 2 héten belül, neki is állunk. Én is cukros lettem, de nekem nem kell inzulin. Megkérdezhetem mennyi lett a cukrod, mert engem csak 150g CH diétára fogtak, pedig nem lett vészesen magas, 7,8-ig jó, nekem 8.00 lett. Azóta minden héten nézik kaja után másfél órával, és 3.9- 4,7 közöttiek az eredményeim.

A csomagunkat a múlt héten raktam össze. Uh-on 3 hete voltunk, 4D-en is meg 2D-en is. Becsült súlya akkor majdnem 32 hetesen 1620 g volt. Akkor derült ki, hogy kisfiúnk lesz. Nem jósolták kis babának.Majd hamarosan kiderül. Éjszakáink elég nehezek, sokszor ébredek fel és nehezen alszom vissza, sokat kell WC-re járnom. Ilyenkor van 1-2 jóslóm is. Kisfiam pedig napi 4-5 alkalommal is csuklik, ha nem több.

Már nincs sok hátra, kitartást nektek!

Tsilla(35 hkm)

2012. febr. 27. 11:23
 72/92 A kérdező kommentje:

Nálunk már 20 hós kisfiam után, minden megvan.Időben is kb.egyformán születnek, úgyhogy a ruhatár is jó lesz szerintem végig.Ő kapott új szobát, a pocaklakó, meg megy a babaszobába, amit újrafestettünk, nagyon aranyos lett:)

A kórházi csomim még nincsen meg, még folyamatos mosásba vagyok, de lassan minden belekerül az utazóba.És még egy két dolgot vennem is kell./betét, szopibetét, tiszt.szerek...stb./

Szóval csajok, azért haladunk, majd írjatok, ha van valami hír.Mi most megyünk pénteken UH-ra, majd megírom, hogy mi volt!

2012. febr. 27. 14:23
 73/92 anonim ***** válasza:

A terheléses cukrom 9,98 lett. 170g szénhidrát diétán vagyok, amit inzulin mellett lehet tartani, bár nehezen. Most az inzulin mellett elfogadható a cukrom.

Az éjszakákat ne is mond, van hogy 5x 6x felébredek pisilni én is, és nagyon nehezen alszok vissza vagy egyáltalán nem alszok vissza majd csak reggel valamikor.

Nekem a csípőm szokott fájni, amikor kikelek az ágyból. Sokszor alig birok elindulni.

2012. febr. 27. 14:25
 74/92 A kérdező kommentje:
Voltunk Uh-on, mindent rendben találtak, és már majdnem 2400g a mi kis bébink.Nagyon aranyos a pofikája, és annyit mozgott, hogy alig tudták lencsevégre kapni az adatait:)
2012. márc. 2. 21:09
 75/92 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Hogy vagytok? Mi most töltöttük a 36. hetet, és a doki szerint 2,5 hét, vagy kevesebb és igazi szülőkké válhatunk.

Jövő héten megyünk az első NST-re is.

Tsilla

2012. márc. 13. 14:46
 76/92 A kérdező kommentje:
Na csajok a többiek egyben még?
2012. márc. 19. 14:39
 77/92 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Mi még egyben. Holnap töltjük a 37. hetet. Már egyre izgalmasabb. Voltunk hétfőn nst-en, de kisfiam nagyon nem szereti, ha meghallja a szívhangját mindig megijed. Remélem mindenki jól van:)

ui.: Tudtátok, hogy a DM-ben az új bababónusz programban már két hónappal szülés előtt ki lehet váltani a kezdő csomagot? Kiváltottam és egész jó dolgok voltak benne.

Kata

2012. márc. 20. 21:43
 78/92 krisztina24 ***** válasza:

Sziasztok!

Elég régen voltam erre,de mi is jól vagyunk, 37.hétben,már nem sok van hátra! A babaszoba kész,minden megvan. Most még az utolsó simítások vannak hátra (takarítgatunk stb....)

Már egy ujjnyira kinyíltam,de folyamatosan érzem a nyilalásokat meg a görcsölgetéseket :)

2012. márc. 22. 11:54
 79/92 anonim ***** válasza:

Szia Kata!Lenne egy kérdésem:)Mi ez a bababónusz program?Én nem hallottam még róla...kell hozzá pontgyűjtőkártya?

Amúgy mi is egyben vagyunk még.A 39.héten tartok.Jövőhét vasárnapra vagyok kiírva..már lent van a kobakja beilleszkedett!Már nagyon várom, hogy megölelhessem:)Könnyű szülést nektek!!

2012. márc. 22. 12:24
 80/92 anonim ***** válasza:

A bababónusz programhoz kell dm-es active beauty regisztráció. A dm-ben lehet hozzá jelentkezési lapot kérni, és vagy ott a helyszínen az infópulton, vagy otthonról lehet bejelentkezni. Ezen a felületen belül lehet a bababónusz programba is regisztrálni, legkorábban szülést megelőző két hónappal és mindjárt nyomtathatsz is egy kupont amivel jogosult vagy a kezdő csomagra. Ebben voltak termékminták, egy kuponfüzet hasznos kuponokkal, meg egy babanapló. A kuponfüzetben vannak olyan kuponok is amivel pl pelenkát lehet olcsóbban venni, meg 1Ft-ért mam cumit, meg tejserkentő teát. A későbbiek folyamán is küldeni fognak még kuponokat különböző időszakonként, meg úgy tudom hogy a pici szülinapján is volt aki kapott apró ajándékot. Ha szeretnél jelentkezni és elakadsz a boltban nagyon segítőkészek voltak az eladók.

Én is nagyon várom már hogy láthassam a kisfiam:) Mindenkinek kitartást az utolsó pár héthez-naphoz, és könnyű szülést:)

Kata

2012. márc. 22. 16:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!