Ki várja a babáját március végére, vagy áprilisra?
Sziasztok!
Én tegnap voltam 12.hetes UH-on,ahol minden rendben volt,csak a hólyagtelítődés nem volt látható.De feltettem a kérdést ide gyakorira,és azt mondták,hogy nem baj,úgyhogy megnyugodtam.NT:1,2mm BPD:20,5mm CRL:57 mm,orrcsont látható.
12hetes és 2 napos voltam ekkor.
Sziasztok!
Én is érzem már, vasárnap óta, most vagyok 15+3 hetes kismami. Nekem ő lesz az első baba.Mikor érzem, hogy mozog akkor valami olyasmit érzek mintha egy lufit fújnának bennem.:)
Sziasztok!
Hogy vagytok? Mozogtok már rendesen? LEhet már kívülről is érezni?
Mi nagyon sokat mocorgunk. Voltunk Ultrahangon is, nem a baba miatt, hanem más okból, de megnézték a babát, és alig lehetett követni, annyira mozgékony volt. Bukfencezett, rúg-kapált, forgolódott.
A jövő héten megyünk a 18.-20. hét között esedékes Ultrahangra. Már nagyon várjuk apával.
A múltkor mikor mocorgott a kis csöpp, apa a hasamra tette a kezét, és azt mondta, olyan mintha bizseregne. Lehet már a babát érezte?!
18 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!