Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ki várja a babáját március...

Ki várja a babáját március végére, vagy áprilisra?

Figyelt kérdés
Hogy vagytok, voltatok már dokinál, hogy érzitek magatokat?Tervezett baba volt, sokára jött össze?Na és első vagy második baba?
2011. aug. 18. 17:22
 51/92 A kérdező kommentje:
Képzeljétek, már érzem, hogy mozog a kisbabám.Mondjuk kisfiamnál is korán éreztem, 16 hetesen, de védőnőm mondta, hogy most még korábban fogom, egy az, hogy 5 kilóval könnyebb vagyok, mint első babánál, most hátsó falon tapadt a méhlepény, és a másodikat, amúgy is korábban lehet megérezni.Nagyon jó, kb naponta 2-szer érzem.Nálatok mi újság e téren?
2011. okt. 11. 13:02
 52/92 anonim ***** válasza:
Én még sajnos nem érzem, de már nagyon-nagyon várom!!!Azt hallottam,hogy evés után mikor emészt a gyomor,és te nyugodtan pihensz ez alatt, akkor könnyebben meg lehet érezni a kis rugdosásait!...És amúgy milyen érzés?biztos nagyon szupi:)))Minden jót! (első babás 16hkm)
2011. okt. 11. 17:12
 53/92 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Én tegnap voltam 12.hetes UH-on,ahol minden rendben volt,csak a hólyagtelítődés nem volt látható.De feltettem a kérdést ide gyakorira,és azt mondták,hogy nem baj,úgyhogy megnyugodtam.NT:1,2mm BPD:20,5mm CRL:57 mm,orrcsont látható.

12hetes és 2 napos voltam ekkor.

2011. okt. 13. 19:48
 54/92 anonim ***** válasza:
Ja,azt elfelejtettem írni,hogy nekem 3.baba és én is érzem már néha mozogni.
2011. okt. 13. 19:49
 55/92 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Én is érzem már, vasárnap óta, most vagyok 15+3 hetes kismami. Nekem ő lesz az első baba.Mikor érzem, hogy mozog akkor valami olyasmit érzek mintha egy lufit fújnának bennem.:)

2011. okt. 14. 09:54
 56/92 anonim ***** válasza:
Jujj én is érzem már mozogni!:)
2011. okt. 15. 15:38
 57/92 anonim ***** válasza:
Én még nem érzem :( 15+3 napos vagyok. De már alig várom:))
2011. okt. 23. 17:55
 58/92 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Hogy vagytok? Mozogtok már rendesen? LEhet már kívülről is érezni?

Mi nagyon sokat mocorgunk. Voltunk Ultrahangon is, nem a baba miatt, hanem más okból, de megnézték a babát, és alig lehetett követni, annyira mozgékony volt. Bukfencezett, rúg-kapált, forgolódott.

A jövő héten megyünk a 18.-20. hét között esedékes Ultrahangra. Már nagyon várjuk apával.

A múltkor mikor mocorgott a kis csöpp, apa a hasamra tette a kezét, és azt mondta, olyan mintha bizseregne. Lehet már a babát érezte?!

18 hkm

2011. nov. 2. 08:32
 59/92 A kérdező kommentje:
Mi jól vagyunk, mi is mocorgunk.20 hetesen megyek UH-ra november 21.-én.Akkor talán kiderül, kisfiút, vagy kislányt rejt a pocakom:)
2011. nov. 2. 18:36
 60/92 anonim ***** válasza:
Sziasztok:) ma voltam AFP eredményért. A doki azt mondta minden rendben van, jók az értékek:) A férjem most láthatta először UH-n a Picit és megtudtuk, hogy kisfiunk lesz:))))
2011. nov. 16. 18:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!