Ki várja a babáját március végére, vagy áprilisra?
41/92 A kérdező kommentje:
Bocsi, most olvastam vissza, hogy első baba...
Vigyázz magadra/tokra és néha jelentkezz:)
Sziasztok Reni vagyok,márc 25-ös :) Ha megvolt nektek a 12 hetes uh mennyi volt a nyaki redő mérete?Mert képzeljétek nekem azt mondta 3mm,de nem mondott rá semmit,meg a papírra is úgy írták,hogy 3mm alatti,de ugye 3mm a határ érték..és most nagyon megvagyok ijedve :( Semmi se mehet nekem úgy tűnik simán és nyugodtan :(
2011. szept. 15. 21:58
Szia Reni!09.15-ös 13:25-ös vagyok(de azt hiszem nekem a nevem is ott van!)nekem a nyaki redő érték NT. 1,4mm! Én sajnos nem tudom, hogy meddig jó,de ha a doki nem mondott semmit akkor nem lehet baj a picivel...szerintem!Ha a Down kórtól tartassz annak van még egy jele, nem csak a nyaki redő értéke. Az ultrahangos papírra rá szokták írni ezt a mondatot-ha van orrcsontja a babának-: Os nasale ábrázolódik.Ez rajta van a papírodon?Ne aggódj biztos, hogy minden rendben van! További szép napot nektek!:)
2011. szept. 22. 14:11
44/92 A kérdező kommentje:
Sziasztok.Ma voltam Uh-on 12.hetesen, és minden rendben.CRL 56mm, NT 0.8mm, NB látható, amúgy meg minden szervről reírták, hogy megfelelően működik.Plac a hátsó falon.
Ne aggódj, a 3mm, még épp jó érték, még a 3.5-tel sem szoktak foglalkozni nagyon, csak ha nem látják az orrcsontot.Minden rendben lesz, mindenkinek kitartás, és továbbra is várom a bejegyzéseket:)
Sziasztok! Holnap megyek a 12.hetes uh-ra, már nagyon várom!!!! :-))))
2011. szept. 26. 16:58
Szia Krisztina!
Mi szerdán megyünk a 12 hetesre. De már én is nagyon várom. Majd kérek képet is. Olyan jó lesz mert jön az apuka is és most először találkozhat a gyermekével:)
2011. szept. 26. 20:33
Sziasztok! Tegnap megvolt a 12.hetes uh, 12+1 hetesek vagyunk.:-) Láttam ficánkolni, hallottam a szívverését és kaptam 6 fényképet is róla!!! :-))) Minden rendben, szépen növekszik,még az orrcsont is tökéletesen kivehető. Azóta is a képeket nézegetem, gyönyörű babóca. :-)))
2011. szept. 28. 12:58
Sziasztok!
Én ma voltam a 12 hetesen. Ahhol kiderült, hogy elszámolták az időt, és a méretek alapján már betöltött 13 hetesek vagyunk. Én is kaptam képet, bár sokat nem mutatta felém a doki a monitort, apuka látta végig és az arckifejezése igencsak sokatmondó volt. Nem tudunk betelni vele, már mindkettőnknek a baba ultrahangos képe van kint a telefonján.
2011. szept. 28. 13:33
49/92 A kérdező kommentje:
Örülök, hogy mindenki babója nagyon jól van!Én sajnos nem kaptam fotót, majd a következőn bepótoltatom a dokival:)
Megvolt a 12 hetes ultrahang! Minden rendben van. A nyaki redő 1,2 mm és 5,31 cm-er.Megmutatta az ujjacskáit, és ugra-bugrált. Nagyon aranyos volt :))
2011. okt. 5. 18:52
Kapcsolódó kérdések: