Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ki várja a babáját március...

Ki várja a babáját március végére, vagy áprilisra?

Figyelt kérdés
Hogy vagytok, voltatok már dokinál, hogy érzitek magatokat?Tervezett baba volt, sokára jött össze?Na és első vagy második baba?
2011. aug. 18. 17:22
 11/92 anonim ***** válasza:
Sziasztok,mi március 27re várjuk a kis jövevényt,nekünk Ő lesz az első..szóval nagy az izgalom:)
2011. aug. 19. 11:41
 12/92 gica04 válasza:
Szia, Én márc 28-ra vagyok kiírva, 8/2 hetes vagyok. A kisfiam 2 éves lesz novemberben. Voltam dikinál másfél hete már volt szívhangja a babának. Elég nehezen viselem minden terhességi tünetem meg van sokat vagyok rosszul. Mindenkinek nagyon jó egészséget és boldog babavárást kívánok!!!!!!!!!!!!
2011. aug. 19. 12:46
 13/92 anonim ***** válasza:

Sziasztok. En Marc.28-ra vagyok kiirva, 8+2. Elso babank lesz, es nagy meglepetesunkre o dontott igy, mivel gyogyszer mellett sikerult. Mar voltunk dokinal, es lattuk a szivdobogasat is. A kezdetektol mellfeszules, de semmi mas tunetem nincs. Nagyon varjuk mar a pici erkezeset :)

Mindenkinek boldog babavarast :)

2011. aug. 19. 12:56
 14/92 anonim ***** válasza:
Sziasztok kismamik!Én márc.25-re vagyok kiírva,második babánk lesz és hamar összejött.Nekem a napokban eléggé fájdogál a hasam,görcs szerü.Nektek is van ilyen?
2011. aug. 19. 13:18
 15/92 anonim ***** válasza:

Sziasztok!Mi március 10 körülre várjuk:) első baba.A reggeli hányingeren,étvágytalanságon,a délutáni álomkóron kívül semmi,ja és hát a mellfeszülés,de az már enyhébb mint volt!

Egészséges babót és sok gyönyörű pillanatot Nektek!:)

2011. aug. 19. 15:18
 16/92 anonim ***** válasza:
ja és hálistenek elsőre sikerült a drágám:) utolsó vagyok
2011. aug. 19. 15:20
 17/92 A kérdező kommentje:

Gratulálok mindegyikőtöknek, és jó lenne, ha már ilyen sokan összejöttünk, a szülésig megoszthatnánk egymással gondjainkat, örömeinket, minden kis pitiáner dolgot, ami Velünk és babánkkal zajlik:)

Remélem benne vagytok.

Era vagyok:)

2011. aug. 19. 21:30
 18/92 anonim ***** válasza:

3. válaszadó vagyok.

Igen, nekem is elég sűrűn görcsöl a hasam, és a derekam is fájdogál.

Edina

2011. aug. 20. 08:03
 19/92 A kérdező kommentje:
A derekam nekem is megfájdul néha, görcsölni, nem görcsölök, inkább húzódást érzek, de mindig csak estefelé, már arra szerintem elfáradok, mindenhogyan.../14 hós mellett nem nehéz, ráadásul egy kisördög:))/
2011. aug. 20. 20:27
 20/92 anonim ***** válasza:

Sziasztok! Mi a férjemmel április 9-10.-re várjuk a Pici érkezését, első gyermek. Tervezett baba volt, hamar sikerült. A héten voltam orvosnál. Orvos megmutatta a Picit, láttam a szívverését is, nagyon boldog voltam. :)

Csinált rákszűrést is, ami miatt kicsit véreztem és meg is ijedtem, pedig mondta, hogy lehet ilyen, de azóta már minden oké. Tünetek közül rosszullét szerencsére még nem volt, a mellem múlt hét óta nagyon érzékeny, meg sokat járok Wc-re. Éjszaka is ki kell mennem, előtte ilyen sose volt. Jah és csupa csupa sósat ennék, pedig eddig édesszájú voltam. Mindenkinek jó babavárást:)

2011. aug. 20. 21:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!