Ki várja a babáját március végére, vagy áprilisra?
Sziasztok. En Marc.28-ra vagyok kiirva, 8+2. Elso babank lesz, es nagy meglepetesunkre o dontott igy, mivel gyogyszer mellett sikerult. Mar voltunk dokinal, es lattuk a szivdobogasat is. A kezdetektol mellfeszules, de semmi mas tunetem nincs. Nagyon varjuk mar a pici erkezeset :)
Mindenkinek boldog babavarast :)
Sziasztok!Mi március 10 körülre várjuk:) első baba.A reggeli hányingeren,étvágytalanságon,a délutáni álomkóron kívül semmi,ja és hát a mellfeszülés,de az már enyhébb mint volt!
Egészséges babót és sok gyönyörű pillanatot Nektek!:)
Gratulálok mindegyikőtöknek, és jó lenne, ha már ilyen sokan összejöttünk, a szülésig megoszthatnánk egymással gondjainkat, örömeinket, minden kis pitiáner dolgot, ami Velünk és babánkkal zajlik:)
Remélem benne vagytok.
Era vagyok:)
3. válaszadó vagyok.
Igen, nekem is elég sűrűn görcsöl a hasam, és a derekam is fájdogál.
Edina
Sziasztok! Mi a férjemmel április 9-10.-re várjuk a Pici érkezését, első gyermek. Tervezett baba volt, hamar sikerült. A héten voltam orvosnál. Orvos megmutatta a Picit, láttam a szívverését is, nagyon boldog voltam. :)
Csinált rákszűrést is, ami miatt kicsit véreztem és meg is ijedtem, pedig mondta, hogy lehet ilyen, de azóta már minden oké. Tünetek közül rosszullét szerencsére még nem volt, a mellem múlt hét óta nagyon érzékeny, meg sokat járok Wc-re. Éjszaka is ki kell mennem, előtte ilyen sose volt. Jah és csupa csupa sósat ennék, pedig eddig édesszájú voltam. Mindenkinek jó babavárást:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!