Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ki várja a babáját március...

Ki várja a babáját március végére, vagy áprilisra?

Figyelt kérdés
Hogy vagytok, voltatok már dokinál, hogy érzitek magatokat?Tervezett baba volt, sokára jött össze?Na és első vagy második baba?
2011. aug. 18. 17:22
 61/92 anonim ***** válasza:

Gratulálok a kicsi fiatokhoz:)

Én hétfőn voltam a 20 hetes genetikain. Nem volt éppen mozgolódós kedvében, és nem is mutatta meg magát, de úgy néz ki minden oké odabent:)

2011. nov. 17. 07:57
 62/92 anonim ***** válasza:
Gratulálok. Én ma voltam a 18. heti genetikai uh-on. Minden rendben, 18+1-nek felel meg, azaz pontosan növöget a picúr, mert a mensi szerint épp ma vagyok 18. hetes. Sajna nem derült ki a neme, összecsukta a lábát:-)) Már várom a következő ultrahangot, de az még olyan soká lesz:-(
2011. nov. 17. 12:29
 63/92 krisztina24 ***** válasza:

Sziasztok!

Ma voltam a 20 hetes uh-on, és egyértelműen kisfiút láttunk a dokival! :-) Nagyon örülök, minden rendben,minden okés!

2011. nov. 22. 17:27
 64/92 A kérdező kommentje:
Sziasztok:)Mi is ma voltunk UH-on, és nálunk is kisfiú:)Már van egy, kistesó tehát öcsike lesz:)Örülünk nagyon.
2011. nov. 22. 18:43
 65/92 A kérdező kommentje:
Úgy látom, hogy fiús itt a banda:))
2011. nov. 23. 06:00
 66/92 anonim ***** válasza:
Nagyon úgy néz ki!Gratulálok nektek! 4D-re akartok menni? Mi tervezzük január elejére, talán ott megmutatja magát, mert mint már írtam, a 19. héten nem mutatta:)
2011. nov. 23. 11:36
 67/92 A kérdező kommentje:
Igen, megyünk mi is majd január elejére tervezzük, első babával 26 és fél hetesen voltam, nagyszerű volt, szerintem ez a legjobb időpont, doki is mondta.Most olyan január első, vagy második hetében szeretnénk, attól függ, hogy hogyan dolgoznak ott a központban.
2011. nov. 23. 11:54
 68/92 A kérdező kommentje:
Sziasztok!Talán még ránéztek erre a kérdésre, hogy vagytok azóta?Minden rendben, voltatok mostanában UH-on, mekkora a babótok?
2012. febr. 25. 17:28
 69/92 anonim ***** válasza:

Szia, én sokszor nézem a válaszokat,de mindenki jól eltűnt:)

Mi jól vagyunk, lassan betöltjük a 34. hetet. Két hete voltam dokinál, azt mondta minden oké,de a kisfiam biztos nem lesz egy óriásbébi, mondjuk azt nem is bánom. A babaszoba már majdnem teljesen kész:) Ti hogy vagyok? Minden készen áll a picinek?

2012. febr. 26. 20:11
 70/92 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Mi is lassan betöltjük a 34. hetet. A kis csajszi nagyon mozgékony, sokszor majd kiugrik a hasamból:) Ami viszont nem jó, hogy terhességi cukros lettem és sajna inzulinos. Az orvos már kijelentette, hogy szülés előtt 2 héttel be kell feküdnöm a kórházba. És már előre parázok hogy milyen lesz majd.

Szerdán megyek ultrahangra, már nagyon várom.

A baba szoba még nincs meg, szinte még semmi nincs a babának. Hál istennek sok mindent kapunk, amit majd március elején hozunk haza. Azzal a lendülettel kezdjük a festést, a pakolást,a mosást és beszerezni ami még hiányzik. A kórházi csomagomat is majd a következő hetekben állítom össze. Úgyhogy én még nagyon le vagyok maradva :)

Kinek mi van már meg, és mi hiányzik?

Remélem mindenki jól van.

Üdv. Edina

2012. febr. 27. 09:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!