Ki várja a babáját március végére, vagy áprilisra?
Gratulálok a kicsi fiatokhoz:)
Én hétfőn voltam a 20 hetes genetikain. Nem volt éppen mozgolódós kedvében, és nem is mutatta meg magát, de úgy néz ki minden oké odabent:)
Sziasztok!
Ma voltam a 20 hetes uh-on, és egyértelműen kisfiút láttunk a dokival! :-) Nagyon örülök, minden rendben,minden okés!
Szia, én sokszor nézem a válaszokat,de mindenki jól eltűnt:)
Mi jól vagyunk, lassan betöltjük a 34. hetet. Két hete voltam dokinál, azt mondta minden oké,de a kisfiam biztos nem lesz egy óriásbébi, mondjuk azt nem is bánom. A babaszoba már majdnem teljesen kész:) Ti hogy vagyok? Minden készen áll a picinek?
Sziasztok!
Mi is lassan betöltjük a 34. hetet. A kis csajszi nagyon mozgékony, sokszor majd kiugrik a hasamból:) Ami viszont nem jó, hogy terhességi cukros lettem és sajna inzulinos. Az orvos már kijelentette, hogy szülés előtt 2 héttel be kell feküdnöm a kórházba. És már előre parázok hogy milyen lesz majd.
Szerdán megyek ultrahangra, már nagyon várom.
A baba szoba még nincs meg, szinte még semmi nincs a babának. Hál istennek sok mindent kapunk, amit majd március elején hozunk haza. Azzal a lendülettel kezdjük a festést, a pakolást,a mosást és beszerezni ami még hiányzik. A kórházi csomagomat is majd a következő hetekben állítom össze. Úgyhogy én még nagyon le vagyok maradva :)
Kinek mi van már meg, és mi hiányzik?
Remélem mindenki jól van.
Üdv. Edina
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!