Ki várja a babáját március végére, vagy áprilisra?
Ma voltam ultrahangon. Minden rendben van a kis Mazsolánkkal. 7 mm-es, és már van neki szívhangja. Majdnem elsírtam magam az ultrahangon:)
Edina
Örülök, hogy mindenki jól van, én nem panaszkodom, nincsen semmi tünetem,szerencsére.Remélem ez már nem változik.Kímélni annyira nem tudom magam, mert 15 hós kisfiam tesz róla....
Mindenkinek üdv:))
Sziasztok! Tegnap voltam uh-on, 8 hetes terhes vagyok, és 14.1 mm a kicsink :-) Nagyon dobogott a szíve, Imádom!! Jövőhéten megyek védőnőhöz, ma jelentkeztem be-hú,de furcsa :-)))) 4 hét múlva újabb ultrahang, a 12.heti nyaki redő vizsgálat, ott már kapunk kinyomtatott képet is a kicsiről.
Most még egy kicsit hurutos beteg vagyok, de a babának hál' istennek nincs baja. Mindenkinek Boldog Babavárást, olyan jó hogy ennyien összejöttünk :-)))
A válasz megírásának időpontja: 08-31 14:32
Ma megint voltam orvosnál,aki megállapította,hogy nem április 15.-én,hanem 24.-én van a szülés várható ideje.
A babával minden rendben,10 mm a picur,és van szívhangja.
Én jövő hétfőn megyek a 12 hetesre, majd megírom mi volt.Amúgy sógornőmék is a 12 hetesen megtudták, hogy kisfiú:)
Első baba lesz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!