Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ki várja a babáját március...

Ki várja a babáját március végére, vagy áprilisra?

Figyelt kérdés
Hogy vagytok, voltatok már dokinál, hogy érzitek magatokat?Tervezett baba volt, sokára jött össze?Na és első vagy második baba?
2011. aug. 18. 17:22
 31/92 anonim ***** válasza:
Sziasztok!Én vagyok az aki márc 25-re van kiírva és fájdogál a hasa.Ma megyek uh.-ra,úgy izgulok,hogy ne legyen semmi gond!Szorítsatok :) Reni vagyok amugy.Kitartás nektek is!
2011. aug. 29. 13:13
 32/92 A kérdező kommentje:
Szorítok nagyon, vigyázz magadra:)
2011. aug. 29. 13:15
 33/92 anonim ***** válasza:

Ma voltam ultrahangon. Minden rendben van a kis Mazsolánkkal. 7 mm-es, és már van neki szívhangja. Majdnem elsírtam magam az ultrahangon:)

Edina

2011. aug. 29. 21:20
 34/92 anonim ***** válasza:
Sziasztok,én április 15-re várom a babámat.Hétfőn voltam dokinál,aki 17 mm-es petezsákot látott.Nagyon ritkán émelygek,de a mellem iszonyatosan fáj,mintha le akarna szakadni.Ja,és 3. baba lesz.
2011. aug. 31. 14:32
 35/92 anonim ***** válasza:
Sziasztok!Minden rendben volt az uh.-on.10 hetes a drágám minden rendben van :) A mellem nekem is nagyon fájt egy darabig,de most már nem érzem.Az émelygés is kezd múlni,bár az étvágyam még mindig nem az igazi,nem nagyon kívánok semmit.A hasam még néha fájdogál,de meglettem nyugtatva,hogy ez normális ahogy nől a méh.Képzeljétek ma a 2éves kisfiam adott egy puszit a pocimra és mondta,hogy szia kistesó :) olyan aranyos volt :) Puszi mindenkinek :Reni
2011. aug. 31. 17:43
 36/92 A kérdező kommentje:

Örülök, hogy mindenki jól van, én nem panaszkodom, nincsen semmi tünetem,szerencsére.Remélem ez már nem változik.Kímélni annyira nem tudom magam, mert 15 hós kisfiam tesz róla....

Mindenkinek üdv:))

2011. aug. 31. 21:26
 37/92 krisztina24 ***** válasza:

Sziasztok! Tegnap voltam uh-on, 8 hetes terhes vagyok, és 14.1 mm a kicsink :-) Nagyon dobogott a szíve, Imádom!! Jövőhéten megyek védőnőhöz, ma jelentkeztem be-hú,de furcsa :-)))) 4 hét múlva újabb ultrahang, a 12.heti nyaki redő vizsgálat, ott már kapunk kinyomtatott képet is a kicsiről.

Most még egy kicsit hurutos beteg vagyok, de a babának hál' istennek nincs baja. Mindenkinek Boldog Babavárást, olyan jó hogy ennyien összejöttünk :-)))

2011. szept. 1. 09:04
 38/92 anonim ***** válasza:

A válasz megírásának időpontja: 08-31 14:32

Ma megint voltam orvosnál,aki megállapította,hogy nem április 15.-én,hanem 24.-én van a szülés várható ideje.

A babával minden rendben,10 mm a picur,és van szívhangja.

2011. szept. 6. 19:41
 39/92 anonim ***** válasza:
Sziasztok!Hétfőn voltam a 12hetes uh-n.Minden rendben van a picivel és képzeljétek azt mondta a doki, hogy olyan mintha lenne valami a lába között:)...úgynéz ki, hogy kisfiú!Ennek még nem nagyon akarok hinni mert nagyon pici még (amúgy is mindegy, csak egészséges legyen)ja 52mm az ülőmagassága:)) Minden jót Nektek!puszi
2011. szept. 15. 13:25
 40/92 A kérdező kommentje:

Én jövő hétfőn megyek a 12 hetesre, majd megírom mi volt.Amúgy sógornőmék is a 12 hetesen megtudták, hogy kisfiú:)

Első baba lesz?

2011. szept. 15. 20:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!