Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ki várja a babáját március...

Ki várja a babáját március végére, vagy áprilisra?

Figyelt kérdés
Hogy vagytok, voltatok már dokinál, hogy érzitek magatokat?Tervezett baba volt, sokára jött össze?Na és első vagy második baba?
2011. aug. 18. 17:22
 21/92 A kérdező kommentje:
Én holnap megyek dokihoz, szorítsatok!Majd írok mi volt...
2011. aug. 21. 21:10
 22/92 anonim ***** válasza:
Én majd csütörtökön megyek orvoshoz. Elvileg akkor töltöm a 6. hetet. Remélem mindent rendben talál. MIndenkinek szurkolok.
2011. aug. 22. 09:55
 23/92 krisztina24 ***** válasza:
Nekem a tünetek még az étvágytalanság, mindentől rosszul tudok lenni...:-) Pedig én imádok enni, de most nem megy...a derekam illetve a hasam nekem is fájdogál, főleg h sokat állok, vagy kicsit "megterhelem" magam, de nagyon vigyázok a babámra,mert tényleg sokat vártunk rá, és csodaként élem meg hogy itt van...Szoktam vele beszélgetni, és mindig mondom neki, hogy nagyon vártuk és hogy növögessen szépen, én már most nagyon szeretem, pedig még csak a petezsákot láttam 2 hete :-) De jövőhéten már kicsit nagyobb lesz, és a szívhang is ott lesz, nagyon remélem :-)
2011. aug. 22. 09:57
 24/92 A kérdező kommentje:
Persze, hogy ott lesz az a szívhang:)Ne aggódj!
2011. aug. 22. 15:29
 25/92 anonim ***** válasza:

Kedves Era!

Írtad, hogy neked már van egy kis Porontyod!a pocaklakódhoz meg nagyon gratulálok!:)Mivel már neked van tapasztalatod ebben,írnál a későbbiekben mire számíthatunk?a nagy pocakos korszakról vagy esetleg a szülésedről(de csak ha szeretnéd)!

Kellemes BABAvárást,vigyázz magatokra:)

2011. aug. 22. 16:03
 26/92 A kérdező kommentje:
Persze,hogy írok, valamikor lesz időm akkor azon nyomban...Persze ma vagy holnap, csak most megyek a dokihoz estefelé.
2011. aug. 22. 16:32
 27/92 anonim ***** válasza:

08-19 07:30 vagyok!

Sziasztok!

Én most nagyon jól érzem magam, 4 napja minimális émelygés, semmi hányás.Csak fáradt vagyok.Holnap megyek a védőnőhöz. Én is beszélgetek neki, és már most oda meg vissza vagyok érte pedig még nem érzem:)

Jó babavárást!

2011. aug. 22. 17:59
 28/92 krisztina24 ***** válasza:
Köszönöm :-)
2011. aug. 22. 18:54
 29/92 A kérdező kommentje:

Megjöttem a dokitól, és minden rendben!!!!!Aranyom már 0,93 cm.Kis tökmag:))))

Volt szívhang, majd én is a védőnőhöz megyek 2 hét múlva.

2011. aug. 22. 21:22
 30/92 anonim ***** válasza:
Voltam ma dokinál. UH szerint 17 mm-es petezsák, embriócsomóval. 4-5 hetesnek felel meg. Habár naptár szerint 6 hetes lenne, és a teszt is nagyon korán kimutatta. Ráadásul sokat vagyok rosszul. Majd 2 hét múlva megyek ismét. De szept. 1-től kiíratom magam a háziorvossal, mert 2 műszakba melózom és elég pörgős a munka. Már a héten nagyon sokat szenvedtem. Nem kockáztatok.
2011. aug. 25. 11:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!