Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Azon kismamák, akik mestruálta...

Azon kismamák, akik mestruáltak a terhesség alatt, azok meddig mestruáltak? Milyen "terhességi" tüneteitek voltak?

Figyelt kérdés
Illetve hogy derült ki, hogy végül kismamák vagytok? Okozott bármi gondot a terhesség, szülés során, baba egészségében, hogy mestruáltatok?
2009. ápr. 14. 11:29
1 2 3 4 5 6 7
 61/65 anonim ***** válasza:

Szia!

Szívből gartulálok!!

Annyira nagyon örülök nektek!

Nagyon ügyesek voltatok, hogy ilyen gyorsan és szépen született meg a kisfiad! Igazán jó kisfiú, hogy ennyire megkímélte a mamáját :) A férjed büszke lehet rád!

Annyira jó lehet most nektek! :) Élvezzétek ki ezeket a csodás napokat, hónapokat, mert repül az idő, és ami most történik veletek az egy csodálotos dolog :)

Bár én még nagyon az elején vagyok, de remélem mi is eljutunk idáig!

Igaz csak pár másodpercre hallhattam a pici szívverését, de leírhatatlan élmény volt, és valóban már ma mennék újra UH-ra!

Nagyon bízom benne, hogy a 12. hétig lesz még 1x, mert olyan távolinak tűnik, hogy várjak még 6 hetet!

Egyébként még csak az édesanyáink, és 1 barátnőm tud a picurról! A többieknek a 12. hét után szeretnénk szólni, és a munkahelyemen sem szeretném elmondani még senkinek!

Egyenlőre azt várom, hogy érjük el a bűvös 12. hetet aztán elgondolom meddig szeretnék dolgozni, de az biztos, hogy nem fogok a 8. hónapig bent ülni :)

Egyébként tényleg egy szavam sem lehet mert jól vagyok, csak néha aggódom, hogy biztos rendben van-e minden! Ilyenkor megkérdezem a párom, hogy "ugye minden rendben?" és ő mindig megnyugtat, hogy ő végtelen nyugalmat érez, ha rám és a babára gondol, és képzeld a barátnőm is pont ezt mondta!

Azért bízom bennük, remélem jól érzik :))

Az biztos, hogy lesz egy pár kérdésem hozzád, amint megtudom milyen vizsgálatok várnak rám!

Most megyek lepihenek! :)

Nagyon vigyázzatok magatokra, és még egyszer gratulálok Nektek!

Üdv.: B.

2010. febr. 5. 16:57
 62/65 A kérdező kommentje:

Szia!

Köszönjük kedves soraid és gratulációdat:-)

Még mindig alig tudjuk felfogni ezt a kis csodát, hogy van egy kisfiúnk, Édesanya és Édesapa lettünk:-)

Napi szinten 3 óránál többet nem alszom, bevallom fáradt vagyok, de mindig erőt a fiam és párom.

Most békésen alszik a kiságyában:-)

Nagyon örülök, hogy Te, Ti is jól vagytok és szorítok, hogy minden a legnagyobb rendben legyen és úgy legyen, ahogy szeretnétek.

Igen, szerintem is helyes, hogy ha csak a 12. hét után avatod be a "nagyközönséget". Én 4 hónaposan mondtam el bent (előtte szabin voltam, majd a vezetők nem voltak bent ezért tolódott ki a bejelentés). De bevallom nem bánom. Bár az is igaz, hogy már nagyon elakartam mondani mindenkinek, mert annyira boldog voltam.

Pihenj sokat és csak szépre, jóra gondoljatok. Egyél sok finom, változatos dolgot:-)

Várom soraid, hogy hogy vagytok!

Szép napot!

Üdv.: Zs.

2010. febr. 17. 10:35
 63/65 anonim ***** válasza:

Szia!

Hogy vagytok?

Milyenek a mindennapok a pici fiatokkal? Annyira izgalmas lehet belerázódni az anya szerepbe!

Remélem azért akad segítőd!

Én most itthon vagyok, és a 12. hétig nem is dolgozhatok, mert találtak egy haematomát ami vagy felszívódik vagy kiürül!

Ma is volt barnás folyásom, úgyhogy hívtam is egyből az orvosom, aki megnyugtatott, hogy ezek szerint megkezdődött a kiürülés! Nem tehetünk semmit csak várunk, és nincs más dolgom, minthogy pihenjek, és feküdjek amennyit csak tudok! Ha erős vérzés lenne, akkor irány ügyelet, de az úgysem történik meg! :)

Azért az jó, hogy a baba jól van, láttam is a héten az UH-on! Megint nagy élmény volt, nagyon aranyos szerintem, és már sokkal nagyobb mint legutóbb!

Akkor 4 mm volt, most viszont már 20 mm! :)

Viszont a titkolózás a munkahelyen így elég nehézzé vált! A főnököm tud mindent és ő hárítja bent a kérdéseket, de összeségében kb 1 hónap lesz a betegállományom, szóval nem lesz egyszerű tartani a frontot!

na de a legfontosabb, hogy jól legyünk, és elérjük a 12 hetes kort! Már nagyon várom :)

Remélem miharabb írsz, kíváncsi vagyok hogy telnek az első hetek a Picurral!

Jó egészséget kívánok Nektek!

Üdv.: B.

2010. febr. 27. 14:55
 64/65 A kérdező kommentje:

Szia Kismama:-)

Jól esik érdeklődésed:-) Köszönöm jól vagyunk. Egyszerűen nem tudunk betelni a kisfiúnk gyönyörködésével, imádjuk:-) Bár nem tagadom ez az első időszak nagyon fárasztó, de nem panaszkodni akarok.

A jó idő miatt már napi szinten sétálunk is. Ahogy látom ez nagyon szereti:-)

A hétvége a legjobb, mert akkor a párommal együtt visszük sétálni. Hétköznap egyedül viszem.

Ti hogy vagytok? Hány hetes is vagy most? Helyes, jó hogy otthon vagy és pihensz. Most tényleg ez a legtöbb amit megtehetsz. Meg persze, hogy sok finom egészséges dolgot eszel:-)

És már kezded elhinni, hogy kisbabátok lesz?

Az nagyon jó, hogy ha van a munkahelyen valaki, akiben megbízhatsz és Ő "falaz" Neked.

Jó olvasni azt hogy pozítivan gondolkodsz, mert tényleg csak így lehet.

Én a szülés előtt is csak arra gondoltam, hogy minden rendben lesz, komplikáció mentes lesz és hamar megszületik a babám és így is lett. Hihetetlen milyen ereje van a gondolatnak.

Pihenj sokat, egyél finomakat és nagyon várom a jelentkezésedet.

2010. márc. 2. 17:46
 65/65 A kérdező kommentje:

Szia Kismama!

Rég nem írtál már, minden rendben? Milyenek a napjaid?

2010. ápr. 5. 22:46
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!