Azon kismamák, akik mestruáltak a terhesség alatt, azok meddig mestruáltak? Milyen "terhességi" tüneteitek voltak?
Szia B:-) Sajnálom, hogy van valami fertőzés, de legalább megtalálták és kezelik:-) Viszont nekem furcsa, hogy a doki nem vérből állapítja meg, hogy van-e terhesség van sem...
És most hogy érzed magad, valami változást érzel magadon?
Doki mint mondott arról, hogy menstruálsz és még is lehet baba, már mint, hogy több ilyen esettel találkozott vagy hogy egyél, igyál most valami mást?
Nagyon szorítok Neked:-)
Kb. egy időben van a menstruációnk, úgy érzem megint hosszú két hét előtt állunk, várom soraid:-)
ÜDv: Zs.
Szia!
A dokim elég érdekes. Igazából nem mondott semmit, nem ajánlott semmit! Ami nekem furcsa volt, hogy nem csinált hüvelyi UH-ot. Ez meglepett,ugyanis attól talán okosabbak lennénk! Amikor megnézte az eredményeim, és gondolkodott mit írjon fel, megkérdezte, hogy ha terhes lennék megtartanám-e a babát? Erre mondtam, hogy igen, és felírt egy kúpot, ami nem árthat, ha baba is van! Igazából jól vagyok, bár nehéz most megállapítani. A melleim feszülnek, néha szurkál és feszít a petefészkem ill. a méhem, valamint hőemelkedésem van. De nem foglalkozom ezekkel, tesztet sem csinálok már addig, már annyiszor produkáltam tüneteket ok nélkül, hogy ez nálam nem mérvadó. Ha 9-én nem jön meg, akkor hétfőn visszamegyek. Most úgy érzem vánszorog az idő, sok ez a 12 nap :(
Ja és persze ez a hónap kiesett nekünk a bakteriális fertőzés miatt :( Remélem nálad kecsegtetőbb a helyzet, és ha az előző nem is de ez a hónap sikeres lesz! :)
B.
Szia! Szerintem menjél el egy másik dokihoz a biztonság kedvéért. Nagyon szorítok Neked:-)Nekem - bár nem vagyok orvos - az lett volna az első, hogy uh és vérvétel...
Én is május 9-re nem várom. És ahogy írod, iszonyat hosszú lesz megint ez a két hét.
A számítások szerint nekem szombaton volt a peteérésem, pénteken voltunk együtt. Nagyon szeretném, hogy most sikerüljön.
Nekem az a furcsa, hogy pénteken voltak alhasi fájdalmaim (gondoltam a peteérés előszele), majd ma megint vannak. Nagyon remélem, hogy nincs más baj és csak a hormonok vannak a dolgokban.
Én azért szedem heti egyszer a terhes vitamint. Te szedsz valamit?
Zs.
Szia Zs.!
Én is gondoltam másik orvosra, de rájöttem, hogy mivel most kúpot használok, nem lenne szerencsés ha így nézetnem meg magam. A kúra 10 napos, így 4-e lesz az utolsó napom, annál előbb nem megyek máshoz, mert a kúrát nem szeretném megszakítani, mivel múltkor méhszájsebem lett egy ilyen fertőzéstől :(
Az a furcsa, hogy ma többször tapasztaltam mindjárt megjön érzést! Én már kikészülök magamtól :(
Pont a mostani "menses"-nél határoztuk el a párommal, hogy nem foglalkozunk az egésszel, majd lesz ahogy lesz, erre úgy alakult, hogy nem tudunk nem foglalkozni vele.
Igazából egyáltalán nem tudom mit gondoljak
Úgy vagyok az egésszel, hogy majd kiderül.Nem tudok mást tenni, csak várni,és arra koncentrálni, hogy ne figyeljem non-stop magam :)
Azért az nagyon jó, hogy ti legalább ki tudtátok használni a mostani alkalmat is :)
Ha fájdogál a hasad, még nem biztos, hogy rosszat jelent, mostanában én is megéreztem a peteérést, korábban még ez sem volt! Sőt volt olyan hónapom, amikor a peteéréstől a mensesig megmaradtak a tünetek, na az már nem volt olyan jó :)
Nagyon kíváncsi vagyok hogy alakulnak majd a dolgaink! Bízom benne, hogy jól, de ha nem, az sem baj, biztos megvan az oka.
Ha lesz valami újság mindenképp megírom, és remélem Te is! :)
Üdv.: B.
Bocsi, elfelejtettem válaszolni :)
Nem szedek kifejezetten terheseknek készített vitamint, de odafigyelek, hogy szedjek folsavat, vasat, magnéziumot, és B vit. komplexet, és méhpempő kapszulát! Nem tudom, de zsigerből nem szimpatikusak a terhes vitaminok, nincs különösebb oka, egyszerűen nem vonzanak, valahogy gyanúsan sok dolog van benne, túl nagy dózisban. Ez az én hülyeségem, de akkor fogom szedni, ha már tuti baba van, és akkor is csak heti 2-3 szemet!
Szia B.!
Igen ebben igazad van, hogy nem lenne jó egy kúrát félbe hagyni, drukkolok, hogy teljesen rendben legyél!
Olyan szívesen írnám, hogy ne izgul biztos így lesz vagy úgy, de sajnos csak az idő hozz erre megoldást. De ha azzal jobb a lelkünknek, hogy megírjuk már jó:-)
És akkor 4. után mész újra a dokihoz? Mit mondott, akkor milyen vizsgálatok várnak Rád?
Nálunk az elmúlt hónap volt a legrosszabb, akkor nagyon megsirattam a mestruációmat. És talán ki is jött a feszültség belőlem, de bevallom a páromnak van a legnagyobb szerepe benne,hogy jobban viselem most, mert fantasztikus, hogy mennyire együtt csinálunk végig mindent és vigyáz rám, a kis lelkemre. Remélem Rád is nagyon vigyázz a párod.
Bizakodó vagyok ebben a hónapban is, de sokkal nyugodtabbnak érzem magam, mint az elmúlt hónapokban, persze ha közeledik a 05.09 lehet, hogy már máshogy lesz:-)
Relaxálni szoktál? CSak azért kérdezem, mert az talán segít ezt az időszakot átvészelni. Gondolj arra, hogy ha kismama vagy, akkor már elindultál az "édesanyai" úton. Viszont ha még nem, akkor most készül fel a szervezeted a bébi érkezésére, most erősődsz, gyógyulsz meg.
Írom majd a fejleményeket, és várom soraidat is:-)
Zs.
A terhes vitamin kapcsán nekem a dokim azt mondta, hogy heti egyet szedjek, amikor még nincs baba, ha viszont már van akkor heti kettő legyen. Viszont folsavból napi kettőt mondott.
Van benne valami amit írsz a vitaminról, lehet hogy én is váltok majd:-)
Szia!
Képzeld már régóta szeretnék munkahelyet váltani, mert itt nagyon stresszes (egy spontán vetélést megéltem már itt), és most kaptam 2 lehetőséget is, amiből az egyik nagyon tetszik! Szerencsére van időm gondolkodni, és addigra minden kiderül, de ez most nagyon feldobott!
Egyébként már én is túl vagyok több sírós hónapon, mi már egy éve próbálkozunk, és hónapról-hónapra egyre kimerültebbnek éreztem magam, mármint lelkileg!
Más okból kifolyólag elkezdtem járni kineziológushoz, és ő sokat segített a feldolgozásban, és persze a férjem is maximálisan támogat. Ebből a szempontból szerencsés vagyok én is!:)
Olyan furcsán érzem magam a héten. Mint írtam nekem mindjárt megjön érzésem van, és ami kikészít az az émelygés.A melleim is fájnak, de nem egyfolytában. Ilyenkor arra szoktam gondolni, hogy hányszor éreztem már ezt, meg azt, és mégsem volt baba, biztos most is beképzelem, de ha mégsem akkor türelem már nincs sok idő hátra 9-ig :)
És képzeld már többen megjegyezték, hogy nagy a pocakom, és mitagadás valóban fel vagyok puffadva. A férjem tegnap mondta is, csináljak egy teszet, mert pufi vagyok :) (45 kg vagyok), de lebeszéltem.
Akárhogy is lesz, ez a hónap csak jó lehet! :)
Ha nincs baba, akkor végre lesz új munkám, aminek örülök, ha lesz baba, akkor kiugrok a bőrömből! :)
A tehesvitamin nem feltétlenül rossz, nem szeretnélek lebeszélni, főleg, ha ilyen kis dózisban szeded, ha nem híztál tőle, és jónak érzed, akkor ne válts.
Remélem Nálad minden rendben!
Várom soraid!
Szia!
Örültem soraidnak:-) Szorítok az állás miatt, meddig kell válaszolnod, vagy Ők mikor válaszolnak? Igen, ahogy írod, ez az állás dolog minden szempontból jókor jött. Legalább a figyelmedet is eltereli.
Nagyon drukkolok Nektek, olyan jó olvasni, hogy ennyi kismama tüneted van:-) Hétfőn mész vissza a dokihoz, csinál is uh-t? Mert akkor minden kiderül, nagyon várom majd hétfőn is a jelentezésedet, hogy mi volt:-)
Múlthéten beszéltük, hogy még két hét, most már túl vagyunk a felén. Nagyon szeretném, hogy a páromat jövőhét hétvégén egy pozitív terhességi teszttel tudnám "megajándékozni". Nagyon várom a jövőhétvégét, de már szerencsére nem annyira görcsösen mint eddig.
(Sajnos mi tavaly kétszer is elveszítettük 10 hetesen a magzatunkat).
Nagyon szép hosszú hétvégét!
Üdv.: Zs.
Szia!
Azt hiszem, (vagyis biztos)elszámoltam magam. Mára még van egy adag kúp, úgyhogy ma biztos nem megyek dokihoz.
Sokat gondolkodtam, és arra jutottam türelmes leszek megvárom a hétvégét, hogy lesz-e valami.Ha nem lesz semmi, akkor irány a doki :)
Nagyon kedves volt amit írtál a tüneteimmel kapcsolatban, de sajnos az én terhességi tüneteimből nem érdemes kiindulni, annyi tünetem volt az előző hónapokban is, hogy hihetetlen... Pszichésen bármire képes vagyok :)
Sokan mondják, hogy a felpuhult méh jó jel, de egyszerűen nem merek ebbe kapaszkodni, talán értelme sem lenne.Nagyon bizonytalan vagyok, egyik pillanatban tesztelnék, és rohannék dokihoz, a másikban meg húzom az időt, és hallani sem akarok egyikről sem. Most az utóbbi nyert :)
A munkával kapcsolatban köszönöm a kérdésed, szerencsére nagyon jól állnak a dolgok. Az egyik állást biztos nem vállalom, ha melletem döntenek akkor sem (ők pénteken hívnak), a másiknál viszont bőven van időm, jővőhéten beszéljük meg a részleteket! Ha igent mondok, akkor nincs akadály :)
Amit írtál, az teljesen ledöbbentett!
Nem is tudom elképzelni, hogy hogyan lehet felállni két vetélés után!Azt megkérdezhetem, hogy mi történt?
Nagyon erős vagy, és büszke lehetsz magadra!Nekünk egyszer ment el a baba, de még nagyon korán kb 4 hetes lehettem, de azt is nagyon nehezen viseltem lelkileg. Szívből kívánom, hogy most sikerüljön Nektek, mert már igazán megérdemlitek!
Most még izgatottabban várom a hétvégét! :)
Nagyon jó lenne, ha mindkettőnknek sikerülne! :)
Ha lesz valami hír Nálad, írj! Várom soraid!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!