Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Azon kismamák, akik mestruálta...

Azon kismamák, akik mestruáltak a terhesség alatt, azok meddig mestruáltak? Milyen "terhességi" tüneteitek voltak?

Figyelt kérdés
Illetve hogy derült ki, hogy végül kismamák vagytok? Okozott bármi gondot a terhesség, szülés során, baba egészségében, hogy mestruáltatok?
2009. ápr. 14. 11:29
1 2 3 4 5 6 7
 51/65 A kérdező kommentje:

Szia!

Nagyon sajnálom ami Veletek történt, abszolút átérzem. Fontos, hogy most mellette álljatok és hogy Ő kibeszélje magából a fájdalmat. Nagyon nehéz, de idővel el kell engednie a "kislelket", hogy a következő baba érkezhessen.

HIdd el van remény rá.

Te hogy vagy? Túl vagy már a vizsgalatokon az új doki mit mondott?

Mi múlt héten voltunk a 18. heti genetikai uh-n. Ébren volt, sőt nagyon kis aktív is volt a kisfiúnk:-) A mérések szerint már 19 hetes volt, ezen a héten töltjük a 20. hetet, szinte hihetetlen:-) Már igazi kismama pocim van:-)

BEnt a munkahelyen meglepően jól fogadták, remélem így is marad.

Az uh-n egy dolgot láttak, hogy a méhlepény éppen érinti a méhszájat, így elvagyok tiltva az emeléstől, többet kell pihennem és az együttlétektől is el vagyunk tiltva. Azt mondta az orvos, hogy ez még normális, majd a természet elrendezik hogy "feljebb menjen" a méhlepény. Így legyen:-)

Várom soriadat!

ÜDv.: Zs.

2009. szept. 22. 07:46
 52/65 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Ne haragudj, hogy csak most írok, de meg akartam várni, amíg végre eljutok dokihoz. Sajnos majd 1 hónap szabin volt :( Kicsit dühös voltam, de hát nincs mit tenni...

Szóval most az a feladatom, hogy vezessem a hőgörbémet + csináljam az LH tesztet, és a köv ciklusom 10-12-14. napján megyek UH-ra. Eközben a férjemnél megcsinálják a sperma vizsgálatot.

Egyenlőre ez a dolgunk, de aranyos volt felvázolta a továbbiakat is részletesen.

Nagyon kedves volt, és a hőgörbémet amit most elvittem neki, azt is szépen elmagyarázta és meg is dícsért, hogy szép :)

Remélem jól vagy azóta is, és vigyázol magadra, sokat pihensz!!

Amit írtál nem jó hír, de bízunk benne, hogy a természet tudja a dolgát, és minden jól alakul!

Jó lehet érezni a pocakodban a kisfiad!

Most már, hogy mi is jó helyre kerültünk remélem hamarosan én is megtapasztalom mindezt.

A testvérem párja szerencsére jól van. Fizikailag abszolút rendbe jött, lelkileg még sajnos nem, de hál'Istennek próbálja pozitívan nézni a dolgokat, és jó úton jár.

Nehéz volt ez mindenkinek, de kétségtelen, hogy számára volt a legnehezebb.

Remélem írsz még, és nem haragszol, hogy ilyen soká írtam!

Vigyázz magatokra! :)

Kevés munka sok pihenés :) Hogy irigyellek... :)

Üdv.: B.

2009. okt. 19. 22:04
 53/65 A kérdező kommentje:

Szia!

Örülök, hogy írtál és hogy Nálatok is elindultak a vizsgálatok és a görbéd is jó:-) Mit mondott a doki, folyamatosan próbálkozhattok?

Mi a mai napon töltöttük be a 26. hetet. Alig tudom elhinni:-) Szerencsére a méhlepény feljebb ment, ahogy a doki mondta.

Voltunk magzatszív uh-n is, ahol speciálisan a babánk szívét nézték, szerencsére ott is minden rendben van. Sőt ami még fantasztikusabb, hogy minden nap érzem a mozgást már és az apuka is:-)

Remélem nem haragszol, hogy ilyen részletesen írtam le és nem okozok ezzel fájdalmat.

A sógórnődnek sok erőt és kitartást, ahogy Nektek is.

Lehet, hogy majd a karácsony hozza el Nektek ezt a csodát:-)

Várom soraidat, hogy mit mutatnak a vizsgálatok eredményei illetve a fejleményeket.

Üdv.: Zs.

2009. nov. 6. 21:17
 54/65 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Úgy örülök, hogy írtál, és annak is, hogy ilyen részletesen! :)

Bíztam benne nagyon, hogy jók lesznek az eredményeid, és látod, tényleg minden a legnagyobb rendben van! :)

Fantasztikus érzés lehet, érezni a kisfiad mozgását, gondolom a párod is élvezi, hogy már ő is részese lehet ennek!

Úgy tudom ez az időszak amiben most Te is vagy a legjobb része a várandósságnak! Már túl vagy a rosszulléteken, viszont még nem nőtte ki a pocakot a babó!

Azt lehet tudni, hogy milyen súlyban van? És mekkora a pocakod?

Nálunk annyira nem alakulnak jól a dolgok. A párom eredményei nagyon rosszak lettek, így ő most FER 14-et szed, aztán 3 hónap múlva kontroll.

Nekem időközben megnézték, hogy van-e peteérésem, és tüszőrepedésem, és képzeld nálam eddig mindent a legnagyobb rendben találtak.

A nőgyógyászom, most nem is akar látni februárig, amíg a párom eredménye nem lesz meg.

Ha érdemben nem történik változás, akkor lesz egy petevezeték átjárhatóságim, és jön az inszemináció.

Ez tipikusan az a helyzet, hogy az egyik szemem sír a másik nevet!

Örülök, hogy tudjuk mi a baj, és bízom benne, hogy minden jól fog alakulni, de kicsit aggódom is, van bennem egy kis félsz, az időt illetően.

Viszont az kétségtelen, hogy közelebb kerültünk ismét egy jó nagy lépéssel ahhoz, hogy végre mi is szülők lehessünk!

Persze addig sem adjuk fel, és próbálkozunk!

Ha lesz hírem írok, és kérlek Te is tájékoztass a hogylétedről! :))

Vigyázz magatokra! Jó egészséget!

2009. nov. 9. 15:29
 55/65 A kérdező kommentje:

Szia!

Ez nagyon jó, hogy már vannak erdmények. És így már célirányosan tudnak Titeket kezelni. Szorítok Nektek nagyon:-)

És mit mondtak, hogy azért próbálkozhattok természetesen úton is és van rá esély, hogy így foganjon meg a babátok?

Hétvégén voltunk 4d uh-n, most annyi mindent nem mutatott a kisbabánk magából, mert nagyon a méhlepény mögé bújt.

De hallottuk, hogy rendben dobog a kis szíve és mindene rendben fejlődik, ez volt a legfontosabb:-)

Hihetetlen, de most pénteken töltjük a 28. hetet:-)

56 kg-mal kezdtem a várandósságot és most vagyok 65. Állítlag nem látszik rajtam (arcom, karom, lábam). De sajnos a nődokim nagyon leszídott, hogy ez sok... Bár megjegyezte, hogy jól nézek ki, nem is tudja, hogy hol van az a 9 kiló:-)

Tényleg nagyon boldog és kiegyensúlyozott kismama vagyok és mindenki meg is jegyzi. Neked is legalább ilyen boldog babavárást és fantasztikus párt kívánok, mert így a nyűgösebb napokat is jobban viseled.

Most annyi árnyékol be minket, hogy a párom lebetegedett hétvégére és nekem is elkezdett fájni a torkom...és úgyebár itt a vírus a nyakunkon.

Most itthon kúrálom magam a népi gyógymódokkal. Remélem holnapra kutya bajom sem lesz.

A következő vizsgálatok majd karácsony előtt várhatóak.

Ja meg képzeld a nődokim mondta, hogy ajánlja, hogy válasszak szülésznőt. Akit ajánlott már találkoztam is vele. Olyan furcsa volt látni egy szülő szobát:-)

Várom már, hogy Nálatok is érkezzen a baba és csomó tapasztalattal gazdagíthatlak, hogy ha megtisztelsz bizalmaddal:-)

Legyetek jók és várom soraidat!

2009. nov. 17. 18:50
 56/65 anonim ***** válasza:

Szia!

Sajnálom, hogy ilyen sokáig nem írtam! remélem jól vagytok!

bízom benne, hogy olvasod még a soraim!

Képzeld ma reggel pozitívat teszteltem, igaz még csak a 12. dpo-n vagyok!

Nem is tudom mit érzek, remeg mindenem, és sírok! :)

Ez jó?

Annyira régóta várom, ezt a napot, és nem tudok mit kezdeni az érzéssel, és félek, hogy csak álom, és meg fog jönni!

Ti hogy vagytok? Minden rendben?

Sokszor gondoltam rátok ebben az influenzás időszakban, bízom benne, hogy benneteket kikerült!

Remélem azért írsz, ha időd engedi!

Most képtelen vagyok tovább írni, annyira remegek :) csak elmúlik egyszer, mert így vicces lesz a mai napom :)

üdv: B.

2010. jan. 16. 10:46
 57/65 A kérdező kommentje:

Szia!

Örülök, hogy írtál, és hogy ilyen csodálatos hírt, ez fantasztikus, gratulálok:-)

Amit a pozitiv teszt után írtál, hogy a 12. dpo az mit jelent?

Kérlek ne sírj és ne remegj, gondold micsoda várva várt csoda történik Veletek. Persze az öröm könnyek jöhetnek:-)

Hidd el tudom min mész át.

Remélem lesz időd és írsz, hogy hogy vagytok, hogy viseled az első napokat, heteket:-) Családnak, barátoknak mikor mondod el?

Mi jól vagyunk köszönöm. Mi már a betöltött 36. hétnél járunk (szintem még mindig alig hiszem el:-). Az eredményeim jók. Bár a méhlepény már elkezdett öregedni, így sűrűbben nézik uh-n és már heti szinten kell a kórházba NST-re mennem.

Eddig még nem vettünk semmit a kisbabánknak, de most hétvégén találtunk egy jó kis boltot és minden nagyobb dolgot megvettünk. Így most kissé fáradtan írok Neked a tegnapi vásárlás és mai pakolás kapcsán. Bár én csak elvben vettem részt benne, mert becsipődött a farizmom és elkezdtem vizesedni, így a párom nem engedte, hogy felkelljek így csak elvben segítettem neki.

Összeállítottam már a kórházi csomagot is:-)

Kezdek izgulni és tényleg alig tudom elhinni, hogy itt tartunk.

Ha úgy érzed, hogy van kérdésed, akkor írjál bátran a fejlemények mellett.

Gratulálok!

2010. jan. 17. 17:19
 58/65 anonim ***** válasza:

Szia!

Annyira örülök, hogy írtál! Képzeld már nem remegek, csak vigyorgok, de azt non-stop! Azt hiszem még csak most kezdem felfogni, ha ezt lehet annak nevezni, mindenesetre nagyon furcsa érzés, de nagyon jó :))

A 12 dpo azt jelenti, hogy a peteérés utáni 12. napon teszteltem pozitívat, tehát korábban, minthogy kimaradt volna.

Emiatt egy kicsit izgulok. Ma lett volna a menstruációm első napja. Tegnap is csináltam tesztet egy 20 érzékenységűvel, és az is szép pozitív lett. Csak nem lesz most már baj, ha ilyen szépen termelődik a HCG?!

Szerdán még tesztelek tuti ami biztos alapon!

Orvoshoz mikor kell mennem először? Igazából már ma elrohannék, de tudom, túl korán sincs értelme!

Örülök, hogy jól vagytok, most már nagy baj nem lehet!

Persze a vége felé már gondolom semmi sem az igazi, de annyira kevés van hátra :)

A 36. héten szép fejlett a baba, és már csak 1 hónapot kell kibírnia odabent!

Megértem, hogy izgulsz már, de hidd el ez így normális.

A babaszoba teljes berendezése az apróságok beszerzése, egy kicsit majd eltereli a gondolataid!

Olyan furcsa, hogy mennyire gyorsan eltelt ez az idő nem?

Már csak egy kis idő és meglátod a kisfiad!

Fantasztikus érzés lesz majd!

Most már csak arra gondolj, hogy milyen egyszerű, és szép szülés vár rád!

Nagyon izgulok, most duplán, egyrészt, hogy nálatok minden rendben legyen, másrészt olyan jó lenne már biztosan tudni, hogy a mi picurunk is jó helyen van!

Ha lesz időd, és erőd akkor írj!

Amint biztosat tudok, én is azonnal írok!

És megkésve bár, de azért kívánok Boldog Új Évet Nektek :))

2010. jan. 18. 09:25
 59/65 anonim ***** válasza:

Szia!

Hogy vagytok, miújság veletek ebben a borzalmas hidegben?

Képzeld én ma voltam az első UH-on, ma vagyok 6+2 hetes, és hallottam a baba szívhangját, igaz csak pár másodpercre mutatták meg, de hatalmas élmény volt!

A CRL 4 mm, nem tudom ez jó-e, de a nő aki csinálta az UH-ot azt mondta, nincs ezzel a mérettel semmi gond! Egy kicsit megnyugodtam, biztos szólt volna, ha gond van!

Hétfőn megyek vissza az orvosomhoz, aki gondolom megvizsgál, és elküld védőnőhöz!

Még mindig nem hiszem el, hogy ez velem megtörténhet, még nem merek felhőtlenül örülni, de persze boldog vagyok!

+ a sok pisilésen és a mellfájdalmon kívül tökéletesen érzem magam! Remélem ez így is marad!

Na meg a fáradság az kimaradt :)

Nagyon fáradt vagyok, csak aludnék, és aludnék :)

Még értesítelek ha lesz új fejlemény, és remélem addig te is írsz, hogy mi újság felétek!

Vigyázz magadra, most már csak pihenj amennyit csak tudsz!

Kellemes napot!

2010. febr. 4. 15:15
 60/65 A kérdező kommentje:

Szia!

Fantasztikus híreket írtál, örülök, hogy jól vagytok:-) Ugye, hogy nincs szebb hang a kicsi szívverésénél?:-)

Én mindig nagyon vártam az uh-kat, gondolom Te is így leszel vele:-)

Nálam is így volt, hogy állandóan aludni tudtam volna, többet jártam a mosódra és a melleim fájtak.

Tényleg párodnak hogy mondtad meg? Kik tudják már? Hogy tervezed meddig dolgozol?

Nálunk is nagy események történtek:-) Hogy rögtön a végével kezdjem, MEGSZÜLETETT A GYÖNYÖRŰ, EGÉSZSÉGES FIÚNK:-) a héten jöttünk haza a kórházból.

Leírhatatlan a boldogság. A fiam gyönyörű, imádni való és a páromon látom mennyire boldog. Sokat azóta nem alszom, de nem érdekel a boldogság feltölt energiával.

37. héten az egyik NST-n szívhanggyengülést láttak így átküldtek a szülészetre, hogy ott is csináljanak kontroll nst-t. Két napra befektettek a kórházba megfigyelésre. Majd a rákövetkező uh-n is egy kis szívhang gyengülés volt. Ezen a napon már intenzívebben fájdogált a hasam, de nagyon rendszertelenül. Az uh után felhívtam a szülésznőmet és mondta, hogy menjek be hozzá a kórházba és csinál nst. Este benttartottak megfigyelésre. Reggel 6-kor megvizsgált a doki és elfolyt a magzatvíz. Mondták, hogy akkor szülünk. Visszakérdeztem, hogy mit mondott, már mint ki mikor szül:-)))) 3 és fél óra alatt fájdalom csillapítás nélkül, hüvelyi uton megszületett a fiam:-)

Ez egy csoda:-)

Ha bármi kérdés van, akkor írjál, hátha tudok segíteni.

Nagyon várom soraid, hogy hogy vagytok.

Nagyon szép, boldog babavárós napokat:-)

2010. febr. 5. 10:00
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!