Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Azon kismamák, akik mestruálta...

Azon kismamák, akik mestruáltak a terhesség alatt, azok meddig mestruáltak? Milyen "terhességi" tüneteitek voltak?

Figyelt kérdés
Illetve hogy derült ki, hogy végül kismamák vagytok? Okozott bármi gondot a terhesség, szülés során, baba egészségében, hogy mestruáltatok?
2009. ápr. 14. 11:29
1 2 3 4 5 6 7
 41/65 A kérdező kommentje:

Szia!

Tényleg ne haragudj, hogy ennyi ideig nem írtam. De a csodás örömök mellett sajnos a cég egyre több munkával lát el:-( Persze most, amikor néha egész nap aludnék, van, hogy csak 12 körül ébredek fel igazán, pedig már 8-tól dolgozom:-) Jól esik, hogy gondolsz ránk:-)

Örülök, hogy lelkileg és testileg is rendben vagy:-) Amikor annó mondtam a dokimnak, hogy még mindig nincs baba, rögtön azt válaszolta, hogy lehet, hogy pihen még a szervezetem és valahogy az a mondat megragadt bennem, hogy tényleg lehet és után megnyugodtam és már nem jött meg következőleg a menstruációm.

A vetélések miatt két hét múlva kell újra uh kontrollra mennem, hogy nézzék minden rendben van-e.

Képzeld ma reggelre az eddigi intenzív mell feszülés elmúlt furcsa volt így ébredni. Remélem nincs semmi gond.

Hidd el nagyon szorítok Nektek:-) Várom már, hogy írd, hogy kismama:-)

Illetve köszönöm Neked, hogy még mindig írsz nekem attól függetlenül, hogy Te még nem vagy kismama.

Ha lesz időd várom soraidat:-)

Üdv.: Zs.

ui.: Milyen az új munkahely?

2009. júl. 8. 08:39
 42/65 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Remélem nem bánod, hogy még mindig írok, és nem zavar!

Nagyon örülök, hogy jól vagy, és remélem, az utolsó leveled óta ez nem is változott!

Egy kicsit meglepett, hogy dolgozol, azt gondoltam, két vetélés után automatikusan veszélyesztetett leszel....

Meddig szeretnél dolgozni?

Vagy még nem gondolkodtál ezen?

Én még mindig jól vagyok, de sajnos még mindig nincs baba, bár képzeld az utolsó menstruációm is igen érdekes volt.

Elmentem az orvoshoz, mert már nem tartom ezt normálisnak, és azt mondta nincs gond. Na, ezt volt az a pillanat amikor eldöntöttem, hogy nem megyek hozzá többet.

Úgy érzem csöppet sem izgatja, ez az egész, az idő pedig megy. Próbáltam vele beszélni, hátha van valami homeopátiás bogyó, vagy bármi, ami segítene, de abszolút, lepattintott.

Anno jártam egy orvoshoz, akivel nagyon meg voltam elégedve, de elég drága volt. Most eldöntöttük a párommal, hogy szeptemberben visszamegyünk hozzá.

Gyakorlatilag kezdünk mindent újra, de benne legalább maximálisan megbízunk, így nem bánjuk!

Szóval most pihi, és nyaralás van, baba téma jegelve szeptemberig! :)

Az új helyem nagyon jó, nincs okom panaszra. Persze egyre több a munkám, nyílván minél többet tudok, annál több a munka is, de nem bánom. Vannak napok, amikor nagyon lefáradok, de ez ezzel jár. Próbálok hétvégén sokat pihenni, és kikapcsolódni. Összeségében azt mondhatom egy percig sem bánom, hogy váltottam, sőt, jót tett nekem.

Remélem Te is írsz hamarosan!

Várom soraid!

Addig is vigyázz magatokra :)

üdv.: B.

2009. júl. 16. 21:37
 43/65 A kérdező kommentje:

Szia!

Örülök neki tényleg, hogy írsz és gondolsz ránk:-)

Mi is jól vagyunk, kedden megyek uh-ra (két hetente nézik, hogy minden rendben van-e)és egyre izgatottabbak vagyunk. Eddig még eddig a korig, méretig nem jutottunk még el.

Ahhoz képest, hogy két vetélésen vagyok túl meglepően jól viselem a mostani terhességet. Bár biztos a boldogság hormonok sokat segítenek:-) és csak örülni tudok mikor álmos vagyok,fáj a hasam (mint most is), vagy émelygek,vagy éppen farkas étvágy gyötör vagy akár a mell fájdalom. Képzeld nem egy olyan nap van mikor 12 órát alszom:-)

Kaptam utrogestant, ami segít megtartani a babát. Sokat pihenek, nem emelek nehezet. Irodában dolgozom, így annyira nem megterhelő a munkám. De nem is kérdés, hogy amit úgy érzem már nem jó a munka akkor azonnal abba is hagynám, vagy ha a dokik mondanák.

Nagyon örültem annak, hogy dokit váltasz és ebben az új orvosban már lesz bizadalmatok. És az is nagyon jó hír, hogy lelkileg jól vagy meg, hogy a munkahely is tetszik:-)

Szorítok Nektek nagyon ám, hogy még idén írd Nekem a csodás hírt:-)

Remélem nem sokára lesz időd írni Nekem, várom soraidat!

2009. júl. 19. 10:40
 44/65 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Remélem még mindig minden a legnagyobb rendben nálatok, és jól bírod ezt a hihetetlen abnormális időjárást. Engem totál kikészít, igaz inkább ez, mint a mínusz 10 fok :)

Gondoltam várok még és nem írok, mert e hét végére nem várom, de nem bírtam ki, hogy ne írjak pár sort. Már csak azért sem, mert már rég jelentkeztem.

Mindezek mellett szerintem meg fog jönni, mert már fáj a hasam...

Mostanában újra olvasgatom ezt az oldalt, és rájöttem, hogy totál stresszel. Meg aztán egy csomóan annyira ellenségesen válaszolnak, hogy én már hónapok óta egy kérdést sem tettem fel. Úgy tűnik ez a nagy meleg nem tesz jót másnak sem :)

Gondolom Te már a terhesség témakörben olvasgatsz :)

A tünetekkel mi újság? Még mindig vannak?

Amikor olvastam, hogy 12 órát is alszol, hát... nagyon irigykedtem :)

És persze szívből gratulálok ahhoz, hogy elértéltek azt a kort, amit eddig sajnos még nem sikerült!

Amikor 2 hetente mész dokihoz, mindig van UH? Azaz 2 hetente látod a babót? Ez nagyon jó lehet!

Idén annyi ismerősőmnek született babája, és még annyi lesz. Most van alkalmam babázni, nagyon élvezem, és a mamák is, mert addig is pihennek.

Ez is egyfajta segítség nekem, és tényleg jó hatással van rám. Jövőhéten is "babalátógatóba" megyünk, már várjunk nagyon a férjemmel.

Most megyek, mert még nem jutottam el a vacsoráig.

Midenképp írj, és persze jelentkezem a héten, bármi is legyen az ehavi végeredmény!

Vigyázz magadra!

üdv.: B.

2009. júl. 29. 20:20
 45/65 A kérdező kommentje:

Szia!

Örülök nagyon hogy írtál:-)

Bevallom Neked ezt a nagyon meleget most elég rosszul viselem, de egyébként jól vagyunk:-)

Bár képzeld, hogy hét elején megint elmúlt minden tünetem – úgy mint a második terhességnél – és megijedtem, nem bírtam jövőhétig várni az uh-val és bejelentkeztem. Most kedden voltam és képzeld akkor volt 11 hetes és 1 napos. A 10 hetes állapotához képest 1 cm-t nőtt. Számomra leírhatatlan volt az élmény, hogy már láttam volt keze-lába, és mozgott is:-) Pláne így, hogy mi még soha nem jutottunk el eddig a korig, hatalmas élmény volt. A jövőheti 12. heti uh-t úgy szerveztük, hogy a párom eljöhessen, olyan jó mert Ő is nagyon várja:-)

Remélem nem haragszol, hogy ennyire részleteztem, de jól esik megosztani:-)

Nagyon bízunk benne, hogy jövőhéten is mindent rendben találnak.

Mivel sajnos nekem mindkétszer „csendben” ment el a kisbabám, azaz nem volt külső jele. Így nézik, hogy még időben lássák, ha nem normális a fejlődése. De a 12. héttől természetesen már csak a kötelező uh-k lesznek.

Erre a hétre várod? Nem jövőhéten kellene nem megjönnie? Az alhasi fájdalom utalhat babára is, vagy ez ugyan olyan mint mikor menstruációd van? Melyik napra nem várod pontosan?

Tudod , változatlanul szorítok nagyon:-)

Igen már egy kicsit furcsa ez az oldal, mert már nem olyan segítőkészek és kedvesek, mint régen. Régen tettem fel kérdést, de mondjuk csak olyanokat szoktam, ami inkább tapasztalat szerzés, minthogy orvosi kérdés. Nagyon jó orvosaim vannak és minden mondanak, mindent megtudok Tőlük kérdezni.

Jaj tényleg kíváncsi vagyok Neked majd mit mond a doki, akihez mentek.

Örömmel hallom, hogy jó hatással van Rád a babázás:-)

Ha van időd írjál, hogy hogy vagy? Várom soraidat!

Üdv.:Zs.

2009. júl. 30. 11:49
 46/65 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Sajna ma megjött! Nem vagyok túl boldog, de azt hiszem ez mitsem változtat a lényegen. Most egy kicsit rövidültek a ciklusaim, azért is vártam erre hétre, és tessék itt van...

Örülök, hogy jól vagy, és egyáltalán nem zavar, hogy részletesen leírod a Veled történteket, sőt, nagyon jó érzés, hogy megtisztelsz a bizalmaddal.

Megértem, hogy féltek, és aggódtok a férjeddel, de biztos vagyok benne, hogy nem lesz semmi gond. A hit sokat számít, és eddig is minden rendben alakult, miért lenne gond?! Csak pozitívan :)

A babátok szépen fejlődik, Te jól vagy, kell ennél több?

Én már várom a szeptembert, hogy menjünk a másik dokihoz. Ma beszéltük meg a férjemmel, hogy ha nem lehet gyermekünk, akkor sem fogunk összetörni, akkor örökbefogadunk. Örülök, hogy ebből a szempontból is megegyezik a véleményünk, és nem zárkózik el ettől a megoldástól sem. Lehet, hogy ez butaság tőlem, de én nem szeretnék 6 vagy akár több évig próbálkozni. A max idő amit magunknak, és a természetnek adok az 5 év, és ha nem megy, akkor örökbefogadunk. Most még van 3,5 évünk, kiderül mire lesz elég :)

Ez persze sok idő, és a reménykedem nagyon benne, hogy egyszer én is megtapasztalom mindazt, amit most Ti!

Addig is kiélem magam a barátok babáival :)

Majd írd meg, hogy mi lett a köv. vizsgálat eredménye!

Szorítok, hogy minden rendben legyen! :)

Üdv.: B.

2009. aug. 1. 20:32
 47/65 A kérdező kommentje:

Szia!

Nagyon sajnálom, hogy megjött:-(

Ha megengedsz egy jó tanácsot, ha elmentek ehhez az új dokihoz, akkor ragaszkodjatok hozzá, hogy küldjün el egy endokrinológushoz, aki megnézi a hormonjaidat.

Bár ha a nőgyógyászod egyben endokrinológus is akkor az is jó:-)

A legtöbb esetben nem is szervi gond van, hanem a hormonok a hibásak. Nézzék meg hogy van-e peteérésed, milyen a progreszteron szinted és a pajzsmirigy értékeidet is nézzék. Ezek fogják a legtöbbet elárulni. Vagy már voltál ilyen vizsgálatokon?

Mi csütörtökön megyünk a 12. heti uh-ra. Elvileg az eddig uh-k alapján hétfőn leszek 12 hetes. De csütörtökön tudtunk csak délután menni és a párom is szeretne ott lenni, aminek persze nagyon örülök:-)

Olyan kíváncsi vagyok, majd hogy nálatok mit mond a doki.

Várom soraidat!

2009. aug. 2. 09:22
 48/65 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Mi történt a 12. UH alkalmával?

Mindent rendben találtak?

Én ma vagyok a 25. napomon, és nagyon jól vagyok. Ebben a hónapban már használtam ovu tesztet, igaz kicsit későn kezdtem el csinálni, de mindenképp hasznos volt!

Múlt héten voltam szabadságon, és nagyon jó volt, hatalmasat pihentem, úgyhogy most kisimult idegekkel várom a hónap végét :)

És képzeld ez a hónap sem telt el úgy, hogy 2 hozzám közel álló ember ne jelentette volna be, hogy babát vár!

Eddig azt hittem paranoiás vagyok, hogy mindenki babát vár körülöttem, de rájöttem, ez valóban ilyen időszak most. Remélem hamarosan jómagam is erősítem a csapatot :)

Most megvárom ezt a ciklust, és ha megjön, akkor bejelentkezek az orvosomhoz. Köszönöm a tanácsaid a vizsgálatok terén, mindenképp kérni fogom ezeket a vizsgálatokat. Erősen gyanakszom én is a hormon problémára, de nyílván majd kiderül. Persze az is lehet, hogy minden o.k. csak várat még magára a baba :)

Bízom benne, hogy Nálatok minden jól alakul, és már túl vagy a rosszulétes időszakon is!

Amennyiben időd engedi írj, kérlek pár sort, hogy mi újság Veletek!

Ebben a hónapban még jelentkezem, és megírom, hogy alakult ez a hónapom :)

Vigyázz magadra!!

2009. aug. 25. 12:20
 49/65 A kérdező kommentje:

Szia!

Bocsánat, hogy eddig nem írtam, csak megakartam várni, minden vizsgálati eredményt és akkor írni.

Képzeld már betöltöttük a 16. hetet:-) Szerencsés vagyok, mert nem voltam/vagyok „hányos” kismama. Émelygéseim voltak, és első három hónapot legszívesebben végig aludtam volna:-)

12. héten volt a kötelező uh és a 18. héten van a következő a genetikai uh. Beszélgettünk a párommal, hogy olyan messze van a következő uh és milyen jó lenne előbb elmenni. Múlt pénteken a párom azzal jött haza, hogy szeretné látni a kis pocaklakónkat és menjünk el uh-ra. Nagyon-nagyon boldog voltam, hogy ezt mondta. Egész péntek este rendelőket kerestem, hogy hol tudnak még a héten fogadni. Neten néztem véleményeket, majd találtunk egyet és vasárnap elmentünk. Biztos ezt a helyet ajánlani fogom Nektek:-)

Leírhatatlanul boldog voltam, hogy a párommal együtt elmentünk egy 4d-s uh-ra. Olyan jó volt hogy végig fogta a kezem és Ő is ilyen aktív részese volt az uh-nak. 25 percig tartott a vizsgálat és nagyon alaposan mindent végig néztek. Láttam a kisbabát mozogni és képzeld még a nemét és láttuk egyértelműen. Kisfiúnk lesz:-))))

Túl vagyunk az integrált teszten, ami negatív lett, az AFP is negatív lett, az általános vérkép, vizelet is rendben van. Tegnap voltam védőnőnél, megvan a kiskönyvem.

Ami még hátra van a közeljövőben az a hepatitisz szűrés eredménye, és a 18. uh.

Illetve még nem tudják a munkahelyen. Elég nehéz volt titkolni, mert már gömbölyödöm. Ha ma bent lesz a főnök, akkor ma mondom meg. Nagyon kíváncsi vagyok, hogy mit szólnak.

Örülök, hogy Nektek jól telt a szabi és jó hangulatban vagy:-) Nagyon várom soraid, hogy ez a hónap hogy „zárult”. Változatlanul szorítok nektek:-)

Köszönöm, hogy nem felejtettél és rendületlenül érdeklődsz.

Remélem nem sokára újra olvashatom soraidat.

2009. szept. 1. 08:44
 50/65 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Nagyon örültem a levelednek, és gratulálok a kisfiadhoz :)

Most már tényleg csak boldog hónapok várnak rád, ez hihetetlen élmény lehet!

Fantasztikus, hogy a férjed is ennyire részese a babavárásnak, gratulálok hozzá is :)

Biztos vagyok abban, ahogy eddig is :), hogy minden rendben lesz, az elkövetkezendő vizsgálatok során!!

Majd írd meg, hogy fogadták a jó hírt a munkahelyeden. Bár ha már növekszik a pocakod, biztos vannak akik sejtették már.

És mocorgást érzel már bentről?

Nálunk változatlan a helyzet, de türelmes vagyok. Időközben a testvéreméknél jött a baba, akit sajnos tegnap elvesztettünk.

Alighogy felfogtuk a hírt (már 4 éve várnak babára) ezzel kell szembesülnünk.

Nagyon nehéz ez most mindannyiunknak, főként úgy, hogy mised ab. volt, és műtéti beavatkozás nem történt péntek este óta.

???

Semmi másra nem tud a családunk koncentrálni csak arra, hogy a párjának semmi baja ne essen!

Nagyon nehéz, de azt hiszem ezt Neked nem kell részleteznem! :(

Sajnálom, hogy így kafakadtam most, és hidd el osztozom az örömödben, és nem szerettelek volna ezzel felzaklatni, de sokkolnak az események.

Persze tudom, hogy minden jóra fordul, és nem lesz semmi baj, csak most még friss az élmény, és aggódom!

Most, hogy voltunk a kórházban, kiderült, hogy mindenki nagyon elégedett azzal az orvossal akit én választottam.

Azért ez megnyugtató volt számomra. Hozzáteszem sajnos nem ő kezeli a testvérem párját.

Most megyek nem háborgatlak tovább!

Kívánok további boldog babavárást!

Várom soraid!

És persze vigyázz magatokra :)

2009. szept. 6. 21:06
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!