Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Azon kismamák, akik mestruálta...

Azon kismamák, akik mestruáltak a terhesség alatt, azok meddig mestruáltak? Milyen "terhességi" tüneteitek voltak?

Figyelt kérdés
Illetve hogy derült ki, hogy végül kismamák vagytok? Okozott bármi gondot a terhesség, szülés során, baba egészségében, hogy mestruáltatok?
2009. ápr. 14. 11:29
1 2 3 4 5 6 7
 31/65 A kérdező kommentje:

Szia!

Örülök, hogy írtál és ilyen jó híreket, hogy jobban vagy:-) Bár a fertőzés része az nem jó, de már a gyógyulás útján vagy:-) Tényleg akkor most nem is próbálkozhattok a babával?

Érdekes amit írsz, mert az elmúlt két hétben én is úgy gondoltam, hogy nem foglalkozom a témával, nem is látogatok fel erre az oldalra...de aztán még is.

Igen, köszönöm nálunk is minden rendben van, az eredmények is jó lettek:-)

Munkahely váltással hogy állsz?

Ha van időd várom soraidat!

Üdv.: Zs.

2009. máj. 26. 15:52
 32/65 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Azt hiszem mostanság kellene megjönnie, vagyis én hétvégére vártam, de semmi, pedig rendesen fájdogál a hasam. Te hogy állsz, Nálad történt már valami?

Egyébként nagyon jól vagyok, már az új munkahelyen vagyok, és nagyon jól érzem magam itt!

Eddig minden jól alakul! :)

Igazából ez is sokat segít abban, hogy eltereljem a figyelmem, és nagyon büszke vagyok magamra, hogy ennyire jól megy! :)

Örülök, hogy nálatok nem találtak semmi problémát.

Remélem hamarosan mindketten jó hírekkel szolgálhatunk egymásnak. :)

Mindenesetre, ha most sem sikerült, akkor kíváncsi leszek, hogy ebben a hónapban produkálok-e valami fertőzést. Tréfás lenne, ha igen, de nagyon reménykedem benne, hogy többet ilyen nem fordul elő!

Most, hogy erről írogatok, kezdek izgatott lenni, hogy vajon mi lesz ennek a hónapnak az eredménye.

Ja, és képzeld meg akartam veled osztani az ehavi megfigyelésemet. Szóval csak annyiról van szó, hogy ebben a hónapban nem ittam gyógyteákat (cickafark-palástfű), és azt vettem észre, hogy nem jelentkezik a középidő után rögtön a menses szerű görcsölgetés. Nem tudom Neked van-e ilyen, de nekem volt az utóbbi hónapokban, és most kiderült, hogy a tea miatt! Nagyon érdekes, mert azt vettem csak észre, hogy jól vagyok. Nem görcsölök, és a mellem sem akar leszakadni peteérés után. Bár abban biztos vagyok, hogy ezek a teák jók, és hasznosak, mégis ez a hónap így elviselhetőbb lett számomra!

Most megyek, sikerült megint sokat csacsognom! :)

Feltétlenül írj, akármi is történik, de persze csak jó fog :)

Üdv.: B.

2009. jún. 8. 14:29
 33/65 A kérdező kommentje:

Szia!

Örülök, hogy írtál és hogy figyeled a napokat:-)

Gratulálok az új munkahelyedhez, sok sikert az új helyen:-)

Ha nem jött még meg szerintem nyugodtan tesztelhetsz, ez jó hír:-)

Nem is gondoltam volna, hogy a gyógyteáknak ilyen hatása is lehet. Akkor tényleg jó hogy ha most egy kicsit pihensz és nem iszod.

Vasárnapra nem vártam és már egy hete olyan furcsán éreztem magam. Nagyon fáradékony voltam és elkezdett a mellem fájni. Így úgy gondoltam már vasárnap csinálok tesztet és + lett:-))))) Le sem tudom írni, milyen boldogak vagyunk:-)))))

Kérlek tesztelj Te is és írd meg az eredményt!

2009. jún. 9. 11:44
 34/65 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Nagyon-nagyon örülök, és gratulálok! :)

És ezt csak így mellékesen a leveled végén írod???

Annyira nagyon jó, hihetetlenül feldobott ez a hír, nem is értem miért nem írtad meg hamarabb?!

Most aztán lehet izgulni, hogy minden rendben legyen, de hát nem is lehet másként :))

Jaj de jó Neked!! Kicsit irigykedem...

:)

Én nem tesztelek, mert érzem, hogy megjön, most ebben a percben is görcsöl a hasam. Nekem tuti nem jött össze. Most kipróbálom a Gynex cseppet, sok jót hallottam, róla, ártani nem fog sőt.

Meg aztán nekem most hirtelen jött ez az új munkahely is, nem is gondoltam volna, hogy ilyen hamar kezdek, nem is ragaszkodtak a felmondási időhöz. Szóval nekem most nem annyira rossz, hogy így alakult ez a hónap!

Viszont Neked most annyira nagyon jó!!

Ne haragudj, csak ismétlem magam, de tényleg nagyon örülök, nem tudok mást írni!

Megígérem, hogy ha túl leszek a 33. napom (az volt eddig a leghosszabb ciklusom) akkor tesztelek én is! :)

Nagyon vigyázz magadra, semmi stressz, és feltétlenül írj, hogy hogy érzed magad!

Én is írok, ha rászon magam a tesztre!

2009. jún. 9. 16:01
 35/65 A kérdező kommentje:

Szia!

Nagyon kedvesek soraid, köszönöm szépen:-)

Jól esik, hogy így örülsz:-)

A nem vártkor elkezdtek fájni a melleim és nagyon fáradt voltam már egyhete. Csináltam tesztet a nem várt napján és rögtön + lett:-) Tényleg földöntúli a boldogságunk:-) Gyorsan hívtam a dokit, hogy baba van és adott "baba" megtartó gyógyszereket, a két vetélés miatt.

Ma kifejezetten jól vagyok nem fáj semmim. Teljesen tünet mentes vagyok. Bevallom egy kicsit félek is hogy ne hogy gond legyen.

Két hét múlva van időpontom az uh-ra. Már nagyon várom. Több az öröm bennem mint a félelem és aggódás de sajnos az is meg van. Szinte el sem tudom hinni, hogy kismama vagyok... félek hogy ne hogy uh-n valami rosszat mondjanak.

Örülök, hogy az új állásban jól érzed magad:-)

Te hogy érzed magad, melyik nap fogsz tesztelni, nagyon szorítok Nektek:-)

Várom soraidat!

2009. jún. 11. 07:49
 36/65 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Képzeld nekem megjött tegnap. Ez van, biztos nekem is lesz egyszer babám..

Nagyon jó olvasni a soraidat, és közben furcsa is, mert én még soha nem voltam ilyen helyzetben, és elképzelni sem tudom, hogy ilyenkor mennyi érzelem kavarog az emberben.

A lényeg, hogy most már minden rendben lesz :)

Ha kaptál most gyógyszereket akkor tuti nem lesz baj.

Nagyon kíváncsi vagyok én is, hogy mi lesz az UH-on.

Azért érdekes, hogy nem vagy rosszul, de azért jó is, mert úgyis eljön a rosszullétek ideje. Élvezd ki ezt az időt, és pihenj sokat!

Annyira nagyon jó lehet most Neked! :)

Ráadásul Ti triplán megérdemlitek, hogy most már láthassátok is a babátokat.

:)

Sajnálom, hogy nekünk most sem sikerült, jó lett volna, hogy egyszerre esünk teherbe, de bízunk benne, hogy hamarosan követem a példád!

Írj majd, és vigyázz magadra!

Üdv.:B.

2009. jún. 11. 16:20
 37/65 A kérdező kommentje:

Szia!

Sajnálom, hogy megjött:-( Hidd el nagyon is tudom, milyen a hónapról hónapra várakozás.

Nagyon szorítok Nektek és szerintem az is jó, ha egy hónap lesz közöttünk:-) Legalább majd mondom, hogy mi jön Neked:-)

Tudom furcsán hangzik, de a májusban, mikor láttam megint megjött elhatároztam, hogy felkészítem testem, lelkem a kisbabára. Tehát nem csak azt gondoltam, hogy mennyire vágyom a babára, hanem képeket képzeltem el vele, hogy milyen lesz várandósan és milyen lesz ha már a kezemben lesz.

Külső tekinetében igyekeztem a legjobb formába kerülni, hogy ha jön a pici jó formával kezdjek:-)

Amúgy a dokid azt mondta, hogy minden rendben nőgyógyászatilag, hormonilag és jöhet a baba? Mert akkor biztos, hogy a következő hónap már a Tiétek:-)

Remélem azért még írsz, hogy hogy vagy és mi van Veletek:-)

Jó hétvégét!

2009. jún. 12. 12:46
 38/65 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Elnézést, hogy ilyen soká írok, de annyira sok dolgom volt, hogy egyszerűen nem volt időm írni!

Hogy vagytok? Minden rendben nálatok? Hanyadik hétben vagy már?

Én teljesen rendben vagyok. A kérdésedre válaszolva, nálam mindent rendben talált az orvos.

Ebben a hónapban nagyon jól érzem magam, és nyugodt vagyok.

Tudom furcsán hangzik, de valahogy úgyérzem, hogy most sikerülni fog. Ez egyfajta intuíció, de lehet hogy csak azért érzem ezt, mert furcsa számomra, ez a mérhetetlen nyugalom, amit most érzek.

A Gynex csepp is nyílván segít, mert már a ciklusom 13. napján tartok, és bakteriális fertőzésnek nyoma sincs. :)

Kíváncsi vagyok, hogy bejön-e a megérzésem, de ha nem akkor sem fogok elkeseredni, a lényeg, hogy jól érzem magam, és már nem érzem tehernek ezt az egészet!

Nagyon érdekes volt amit írtál, hogy hogyan próbáltál felkészülni a babára. Sokat gondolkodtam ezen, és én is kipróbálom. Azt mondják sok múlik azon, hogy hogyan állsz a dolgokhoz, és ez a fajta hozzáállás biztosan sokat segít.

Most mennem kell! Mindenképp írok hamarosan, és persze várom soraid! Vigyázz magadra!

2009. jún. 22. 10:52
 39/65 A kérdező kommentje:

Szia!

Bocsánat, hogy ennyi ideig nem írtam, de nagyon sűrűek a napjaim.

Köszönöm mi jól vagyunk. Ma vagyunk 2 hónaposak, tegnap voltam uh-n és már volt szívhangja, amitől a fellegekben járok Melleim folyamatosan fájnak, gyomorégéseim mindennaposak. De bevallom őszintén minden tünetét szeretem a várandóságnak, mert tudom, hogy már itt van Ő Bár ma képzeld nagyon ingerült és ideges vagyok, pedig úgy különösebb okom nincs rá.

Te hogy vagy? Elvileg a napokban nem kellene megjönnie, hogy érzed magad? Örülök, hogy a dokis minden rendben talált nálad

Várom soraidat!

2009. júl. 7. 09:13
 40/65 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Már azt hittem baj van, komolyan aggódtam, hogy történt valami.

Nagyon örülök, hogy jól vagytok!

Nekem sajnos ez a hónap sem volt sikeres, de nőgyógyászatilag nagyon jól vagyok. Végre nem volt fertőzésem, végre jól érzetem magam egész hónapban. Már önmagában ettől sokkal érzem magam. :)

Majd jön hozzánk is baba, amikor eljön az ideje, úgy látszik még van előtte pár dolgunk..

Tudom, hogy most kisebb gondod is nagyobb annál, mint hogy itt irogass, de azért, ha valami új történés van, írd meg kérlek!

Nagyon kíváncsi vagyok mindenre! Annyira megértelek, hogy élvezed a babavárás, minden percét, még a kellemetlent is, ez így szép, és kerek.

Kár, hogy nem minden kismama látja így!

Nagyon jó egészséget kívánok, vigyázz magatokra!

2009. júl. 7. 21:48
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!