Megtartsam? Adjam örökbe vagy abortusz?
Sziasztok!
Foglamam sincs mit csináljak,ezért lennék kíváncsi a véleményetekre. Egy kicsit hosszú lesz,mert ismernetek kell a körülményeket. 18 évesen jöttem össze a barátommal,akivel 2 év múlva összeházasodtunk,és a körülmények(anyagiak,stb) adottak voltak,így babát szerettünk volna vállalni. Próbálkoztunk két évig,nem sikerült,így orvoshoz fordultunk. Nem tudták megmondani mi a baj,próbálkozzunk tovább,ezt tettük,újabb 2 év,mindig semmi,aztán kiderült, hogy cisztáim vannak,csak az egyik petefészkem működik normálisan,a petevezetékem el van záródva. Meg is műtöttek,próbálkoztunk inszeminációval,lombikkal,egyik sem sikerült,nagyon rosszul voltam lelkileg amiért nem vagyok képes egy gyermeket világa hozni, holott ez volt minden vágyam 12 éven keresztül, aztán 32 évesen valami bekattant nálam és úgy döntöttem nem érdekel többé a gyerek téma,és teljes mértékben lemondtam róla,már lelkileg sem viselt meg, új álmot kerestem magamnak. Ismét eltelt 2 év, és most 34 évesen a nőgyógyászom (sima rákszűrésre mentem) közölte velem,hogy kisbabát várok. És tudjátok mi a legrosszabb,vagy a legfurcsább? hogy se ott,se azóta nem tudtam neki örülni,tudomásul vettem és kész,pedig ha ezt akkor abban a 12 évben mondja nekem,kiugrottam volna a bőrömből. De most semmit nem érzek,se boldogságot se semmit. És ez nem most történt 2 hónapja,vártam hátha megjön az az érzés,hogy örüljek annak hogy anya lehetek,de nem. És mostmár azon gondolkozom, hogy abortusz lesz,vagy örökbe adom,még akkor is ha megszülöm,mert nekem nem kell gyerek,lemondtam róla végleg és örökre. 34/N
Szuper!!! A legjobb hír ma!
Hidd el minden rendben lesz, és mindent nagyon jól fogsz csinálni! ♥
Sziasztok!
ritkán vagyok gépközelben, de most ismét jelentkezem.
Köszönöm a kérdéseket, jól vagyunk, én is, és a baba is, aki ha minden igaz kisfiú lesz:) A férjem persze nagyon boldog, már most készül, hogy edzésben legyen, ha a legújabb focitrükkök megtanítására kerül majd a sor, na de az még azért egy kicsot odébb van, bár amennyit rúg mostanában, tuti focista lesz belőle:)
A bölcső is készül, egy ideje nem voltam lennt a műhelyben, de állítólag már az utolsó simításoknál tart a férjem.:)
Szia!
Nagyon örülök, hogy jól vagytok! :)
szia! miujság veletek? kisfiad lesz ugye? neve? mennyi idős is vagy már? remélem a bölcső már kész és te is máshogy látod az egészet.
B.U.É.K.
Sziasztok!!
Először is Boldog új évet szeretnék kívánni Nektek!:)
Húú, nem is tudom mit mondjak, minden rendben van velünk, még egy hónap van hátra, de már izgatott vagyok eléggé.
A bölcső elkészült, gyönyörű, itt áll a fa alatt. A nevet még mindig nem sikerült eldöntenünk, de most mrá csak 2 van játékban: a Botond és a Balázs, de hogy végül melyik mellett voksolunk még nem dőlt el, lehet majd csak a szülőszobán:) Minden jót!
Szia!
Boldog új évet nektek is!
Nagyon szép név szerintem mindkettő.
Próbálj meg sokat pihenni az utolsó hónapban!
Mikor eszembe jutsz mindig úgy örülök, hogy ezt az utat választottátok. :) Sok boldogságot!
Szia!
Na ennek örülök ahhoz képest amiket az elején írtál:D minden oké lesz és jól is fogod csinálni ne izgulj :) ha nem tudsz választani akkor lehet Balázs Botond is :D
jó egészséget és kitartást a szüléshez..nekem is még 2 hónap.Üdv.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!