Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Nálatok, hogy viseli a férjete...

Nálatok, hogy viseli a férjetek, párotok, hogy te nem mehetsz sehova (fürdeni, biciglizni, hegyet mászni, sokat sétálni)?

Figyelt kérdés
Régebben a terhesség előtt mindenhova mentünk. Most hogy nem mehetek, begyűjtött sok barátot és velük jár biciglizni, velük akar menni nyaralni. Alig van itthon, és annyira nem foglalkozik vele, hogy én is mennék, de nem bírok.Ő attól ugyanúgy, sőt jobban mászkálgat.
2011. júl. 9. 17:27
1 2 3 4
 11/40 A kérdező kommentje:
Hát én meg titeket sajnállak, ha így gondolkodtok.Mert egy férj szerintem együttérzőbb lehetne.Én biztosan másképp tennék, ha a férjek helyébe lennék.
2011. júl. 9. 17:49
 12/40 A kérdező kommentje:
17:48-asnak.Köszi, h. mellém álltál. Már azt hittem csak én gondolkodom így. De ő már túlzásba viszi sajnos. Egy kicsi séta biztosan nem árt, de az meg is van.Minden nap gyalog megyek dolgozni, mivel nincs jogsim.A fürdéstől igazából egy kicsit félek, nehogy elkapjak valamit. Te nem félsz?
2011. júl. 9. 17:53
 13/40 anonim ***** válasza:
4%

Aranyos vagy, köszi a sajnálatot, de nem szorulok rá!

Tökéletes a kapcsolatunk úgy, hogy nem várom el a páromtól, hogy a szoknyám mellett üljön, ha én éppen nem tudok kimozdulni. Lehet, hogy pont ettől működik jól a kapcsolatunk. Ha valamelyikünk valamiért nem tud kimozdulni, attól még a másik mehet. Valószínűleg harmonikusabb a mi kapcsolatunk, mint a tietek...

Nekünk már megszületett a babánk, és képzeld a férjem volt már egyedül családi rendezvényen, mert a gyerek beteg volt. Ő képviselte a családot.

2011. júl. 9. 17:53
 14/40 anonim ***** válasza:
7%

Az első terhességem veszélyeztetett volt, végigfeküdtem. Majd megbolondultam a bezártságban, hát eszembe nem jutott volna a férjemet is bezárni. A kapcsolatunk pedig köszöni szépen, jól van.

Igaz, én azok közé az elvetemültek közé tartozom, aki nem láncolja magát össze a párjával, még külön programjaink is vannak, durva, mi?

2011. júl. 9. 17:58
 15/40 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem meg nem feltétlenül a férjnek van igaza, és nem biztos, hogy a kérdező kényeskedik. Kompromisszumot kellene találniuk. 33 hetesen nekem a sok sétától keményedett a hasam, a gyerkőc meg közben folyamatosan a méhszájamat gyepálta. Volt, hogy két méter után haza kellett menni. Ilyen melegben már a vizesedés is probléma lehet, az sem olyan kellemes. Nem mondom, hogy a szobában kell ülni, de a biciklitúrának nem most van itt az ideje. És erre nem az a megoldás, hogy akkor megyek nélküled. Találjatok valami köztes megoldást, ami neked még viselhető, de nem ültök otthon. Autótok van? Mert mi úgy megyünk ide-oda, "kirándulni", ha elfáradok, beülünk a kocsiba és továbbállunk a következő helyig, ott is sétálunk. A tavaknál meg jól lehet heverészni, nem kell mindenáron fürdeni. Férjed pancsol, te fekszel az árnyékban, néha lezuhanyzol. Ha Budapestiek vagytok, akkor fel lehet menni a Normafához, vagy egy pokróccal ki a Margitszigetre piknikezni, vagy Városligetbe. Elvisz a bkv ha nincs kocsi, ha elfáradtál leülsz kicsit vagy hazamentek. De a legfontosabb: beszéltél a problémádról a férjeddel is?
2011. júl. 9. 17:58
 16/40 anonim ***** válasza:
17:48 vagyok. Persze nem strandra megyek, mármint medencésbe, hanem tóra. Szerintem ott azért nincs olyan nagy esélye hogy elkapjak valamit, legalábbis eddig még nem történt meg. Strandra persze nem megyek... ott tuti kapnék valamit... Szerintem beszéld akkor meg a pároddal hogy egy kicsit túlzásnak tartod amennyit nincs veled, pedig szükséged lenne rá. Szerintem biztos megtaláljátok ketten az "arany középutat".
2011. júl. 9. 18:02
 17/40 anonim ***** válasza:
100%
Előző vagyok, még annyi, hogy szerintem az arany középút itt is áldásos. Az nem oké, hogy állandóan nélküled megy, de az sem, ha nonstop melletted kell ülnie. Nem írtad, nálatok melxik eset van, de valóban nem kellene rögtön mindenkinek a torkodnak ugrania, de amióta itt a kánikula mindenki sokkal idegesebb. Ne vedd magadra.
2011. júl. 9. 18:02
 18/40 anonim ***** válasza:
:) közben beelőztek, de az előttem lévő is pont azt írta, amit én :)
2011. júl. 9. 18:04
 19/40 anonim ***** válasza:
93%
Én is egyetértek azokkal a válaszolókkal akik a kérdező mellett állnak! Az a válaszoló meg nyugodtan elbújhat aki azt írta, hogy mégis mit vár a kérdező, ha Neki "szar" legyen "szar" másnak is. Először is, mi az, hogy szar? A várandósságra, mint ÁLDOTT állapotra, hogy lehet azt mondani, hogy szar? Esetleg a vele járó tünetek lehetnek kellemetlenek, de semmiféleképp sem mondanám azt, még a tünetekre sem, hogy ezektől valakinek szar, hiszen a világ egyik legnagyobb csodájáról van szó. Elég nyers ez így. Én 33 hetes kismama vagyok, elég alacsony és vékony testalkatú nő. 159 cm és 44 kilóval kezdtem a terhességem. Mostanra hatalmas hasam van, amely teljesen szétrepedt, 14 kilót híztam. Mindenki elkerekedett szemekkel néz rám, amikor meglátják, hogy a testalkatomhoz képest mekkora hasam van és csodálkoznak rajta, hogy hogy bírom, pláne ebben a melegben! Én egyébként jól bírom, nem szoktam sem panaszkodni, sem pedig nyávogni. De az nálam is igaz, hogy hosszabb sétára már nem tudok elmenni, mert a súlytól és a melegtől bedagadnak a lábaim és a kezeim sajnos és ha ez nem volna elég még ott van a kínzó vizelési inger ... Valamelyik nap el kellett, hogy menjek vásárolni és nem sok időt töltöttem el vele, de a baba annyira erősen mocorgott, hogy pont elkapta a hugyhólyagom és sajnos be is csorgott pár csepp és annyira kínos volt ez nekem, azt hittem befogok pisilni. Nem is fejeztem be a vásárlást, rohantam haza, hogy pisilhessek. Mostanság már 5-10 percenként kell pisilnem, ez egy biciklitúra vagy egy hosszas séta vagy kirándulás alatt meglehetősen kellemetlen lenne nem csak nekem, de azoknak is akikkel elmegyek kirándulni. Nem mondom azt, hogy a kérdező párja ne menjen el sehová, de az, hogy másokkal menne el nyaralni? Én pedig pont az ellenkezőjét állítom ennek a nekem szar, akkor neked is legyen szar dolognak. Úgy vélem a férj gondoljon bele abba, hogy a felesége igen is menne, ha bírna de sajnos nem bír és csak a kérdező tudja azt, hogy hogyan is viseli a terhességét, lehet, hogy tényleg ennyire rosszul és itt igenis együtt érzőbbnek kellene lennie a férjének. 9 hónapot ki lehet bírni hosszabb kiruccanások nélkül, később pedig még annyit mehet amennyit akar. Szerintem a kérdezőnek segítségre is lenne szüksége otthon... Én elengedem a páromat 7végenként péntek vagy szombat este iszogatni a haverokkal, mert miért ne mehetne, sőt ... Nem is kell kérnie az engedélyem. De Ő is szeretett volna menni egy nyári fesztiválra és azt mondta maximum 1 napra nézne ki, de többre nem szeretne itt hagyni. Szerintem ez így korrekt. Én sajnos már szinte sehová nem járok, Ő ettől mehet, de azért annak nem örülnék én sem ha abban a tudatban menne el nyaralni több napra, hogy tudja, hogy én is mennék, de nem tudok. Én teljesen megértelek kedves kérdező, ne foglalkozz a negatív véleményekkel. Engedd a párodat, hagy szórakozzon de igyekezzetek közös programokat is kitalálni, amiben Te is részt vehetsz még, hogy ne csak otthon ülj, egyedül és bámulj ki a fejedből. De akár otthon is maradhattok, csinálhattok valami finom vacsit, beraktok valami kellemes filmet és eltöltötök egy kellemes estét. Ezt próbáld meg Vele megértetni, hogy Te is vágysz egy kis kikapcsolódásra. Ha szeret megfogja érteni és Rád is fog fordítani időt, hiszen ez a normális! Fel a fejjel! :-)
2011. júl. 9. 18:15
 20/40 anonim ***** válasza:
84%
Előzőnek tökéletesen igaza van :)))) Megy a zöld kéz Neki a részemről! (17:48-as 31 hetes km)
2011. júl. 9. 18:22
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!