Akinek tiltott a házas élet (önmaga vagy a doki által), hogyan bírja a párotok/férjetek?
24. hét óta nem szeretkeztünk, előtte is csak havi egy maximum két alkalommal voltunk együtt. Én nagyon nehezen bírom, ez tény. De ő nem akarja, lehet, hogy bizarr neki, hisz minden alkalommal amikor csak teheti a mocorgását figyeli vagy egyszerűen csak félt minket.
Néha érzem, hogy ő is nagyon akarná, mert másképp jár a keze rajtam, de még sem.
A doki nem tiltott el tőle, teljesen zárt vagyok és már 31 hetes.
Félek, hogy máshol fogja kielégíteni a szükségleteit. Nagyon szeretem, de ismerem magam, egy megcsaláson nem tudok túllépni.
Ülj le vele, és beszéljétek meg, hogy miért nem akarja.
Ha csak a 2:1 álláaspont zavarja, akkor is lehet szexelni, pl kielégíted szájjal v egymás előtt maszturbáltok stb - ez csak két ötlet, talán közösen sokkal több minden is eszetekbe jut majd.
mindenképp beszélj vele a dologról!!!!!!
Mi el vagyunk tiltva már 4 hete... :S
A páromnak nem kell semmit kibírnia, hiszen másként is ki lehet elégíteni... Inkább én vagyok az aki nehezen bírja a "semmit", de már csak 1-2 hét!
34 hkm
"A páromnak nem kell semmit kibírnia, hiszen másként is ki lehet elégíteni"
Igen, ez szerintem is így működik, de valamiért ő nem akarja még ezt sem.
Nem azt állítottam, hogy félt minket, hanem szerintem vagy félt vagy bizarr neki vagy nem tudom.
Hát az orálon mi a bizarr? Azt még valahogy megértem, hogy nem akarja oda dugni ahol a gyereke van (bár a szex terhesen is teljesen elfogadott és normális) de hogy az orál se???
Ha meg azt se akarja, akkor mitől félsz? Úgy tűnik nem nagyok az igényi.
Ajjajj... nekem ez fura. Mármint ez a "csak puszi" dolog... Nálunk eleinte a férjem nem akarta a szexet, mert féltett minket, de aztán mikor elkísért a dokihoz, rákérdezett hogy végülis szabad-e szexelni, és miután a doki szájából hallotta, hogy igen, azóta nincs "gond", minden héten összebújunk...
El nem tudom képzelni, hogy párodnak mi a problémája, mert még az, hogy nem akar szexet (nem azt mondom, hogy érthető, de meg lehet magyarázni)valahol ok, de hogy semmi intimitás? Még egy csók sem???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!