Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Nálatok, hogy viseli a férjete...

Nálatok, hogy viseli a férjetek, párotok, hogy te nem mehetsz sehova (fürdeni, biciglizni, hegyet mászni, sokat sétálni)?

Figyelt kérdés
Régebben a terhesség előtt mindenhova mentünk. Most hogy nem mehetek, begyűjtött sok barátot és velük jár biciglizni, velük akar menni nyaralni. Alig van itthon, és annyira nem foglalkozik vele, hogy én is mennék, de nem bírok.Ő attól ugyanúgy, sőt jobban mászkálgat.
2011. júl. 9. 17:27
1 2 3 4
 1/40 anonim ***** válasza:
34%

Attól, hogy valaki terhes, miért ne mehetne sehová? Hacsak nem vagy veszélyezetett terhes, majdnem mindent ugyanúgy csinálhatsz, mint elötte. Amikor terhes voltam, ugyanúgy jártam kirándulni, biciklizni, hegyet mászni, sátorozni, mint elötte. semmi bajom se lett, csak könnyebben szültem.

A férjednek igaza van, attól, hogy te kényeskedsz, neki még nem kell lemondani az életröl.

négy gyerekes anya

2011. júl. 9. 17:35
 2/40 anonim ***** válasza:
29%

Az elsővel abszolút egyetértek.

Egy másik négygyerekes anya :)

2011. júl. 9. 17:38
 3/40 anonim ***** válasza:
73%

Veszélyeztetett terhes vagy?

Ha igen, akkor egy tapló a párod, amiért nem érti meg, hogy kímélned kell magadat.

Ha nem, akkor meg igenis kimozdulhatsz Te is! Nem értem miért ne lehetne biciklizni, sétálni????, csavarogni? Nem hallottam még olyan egészséges kismamáról, akinek azt tanácsolták, hogy zárkózzon be a szobába, és még sétálni se sétáljon.

Én sokat bicikliztem, nagyon sokat lépcsőztem, az utolsó napokig, sőt még a Balatonban is voltam néhány hetesen!

2011. júl. 9. 17:42
 4/40 A kérdező kommentje:
Szerintem attól is függ hány hetes vagy,és hogy milyen évszak van. Én már a 33 hétben vagyok, és nem hiszem h. jót tesz ha kilómétereket sétálok és hegyet mászok. sőt én hétköznap dolgozom és munka után is fáradt vagyok, pedig irodában vagyok. De nektek gratulálok, hogy ilyenkor is fittek voltatok.
2011. júl. 9. 17:42
 5/40 anonim ***** válasza:
15%
Jó, de mégis mit vársz? Hogy üljön otthon? Azért, mert neked szar, legyen szar másnak is?
2011. júl. 9. 17:43
 6/40 anonim ***** válasza:
13%
Éppen azért tenn jót a kirándulás, mert azzal egyensúlyba jössz. A férjednek van igaza, csak ne üljön otthon, mert neked nincs kedved semmihez. Sajnálom a férjedet, hogy ilyen a felesége, és tartok töle, hogy ha meglesz a gyerek, akkor még inkább rossz dolga lesz.
2011. júl. 9. 17:45
 7/40 A kérdező kommentje:
Egészen eddig biciglivel jártam dolgozni. Gyaloglok ugyanúgy.De nem mindegy h. valaki 20 percet gyalogol vagy egész nap mászkál. Nem vagyok egy kényeskedő ember, de azért már egy 15 kilóméteres biciglizésre már nem mennék el.Bocsi!
 8/40 anonim ***** válasza:
Szerintem a seta belefer ha birod, valamint a kempingezes is. Lehet kapni felfujhato matracokat direkt erre a celra, nekunk 3 is van! :-) marmint kempingezes celjara.
 9/40 anonim ***** válasza:
60%
bicikli
2011. júl. 9. 17:47
 10/40 anonim ***** válasza:
100%

Hát nem tudom... én fel nem ülnék biciklire nagy hassal... miért kell egyből leoltani a kérdezőt? Sőt hegyet sem másznék az is fix... Viszont egy kis séta nem árthat, fürdeni is simán ha a méhszáj ok... én is menni fogok 1 hét múlva :) Az pedig hogy a párod kimozdul szerintem nem lehet akkora baj, ha nem viszi túlzásba

31 hetes km

2011. júl. 9. 17:48
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!