Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Nehéz helyzet! Miképpen tálaljam?

Nehéz helyzet! Miképpen tálaljam?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Van egy 6 éves kapcsolatom, és az utóbbi időben voltak gondok a mensimmel. Nem jött mg a szünetben, hanem amikor újra kezdtem a gyógyszert, össze-vissza. 2 orvosnál voltam, azt mondták ne hagyjam abba, én nem is hagytam. De most már akkor is meg kellett volna jönnie, lassan befejezem a 2.levéllel is, mióta megvolt. Héten csináltam tesztet, pozitív lett, 2 is.Anyu azt mondta, ha terhes leszek takarodnom kell. Párommal nem terveztük, és múltkor szóba került, mondta, hogy de jó lenne, én pedig rákérdeztem, mi lenne, ha az lennék, és azt mondta, úgyis elvetetném. Most itt állok, úgy hogy még nem tudja senki. Gondoltam, neki lerakom az asztalra, ha munkából hazaér meglátja, nehogy veszekedés legyen, mert ahhoz nincs kedvem, egyedül pedig hátha lenyugszik, mielőtt beszélnénk. De anyuéknak hogy mondjam el?? Egyre jobban idegeskedek, mert jövőhét elején már el szeretném.
2011. jún. 24. 14:32
1 2 3 4 5
 41/41 anonim ***** válasza:

Mit mondott a párod? Nem szabad idegeskedned a kicsi miatt. Nagyon szurkolok, hogy holnap legyen elég erőd elmondani az anyukádnak és, hogy pozitívan fogadja. Az én anyám azt monda amikor elújságoltam, hogy jön tesó, illetve nem is én hanem a kislányom mondta el, úgy hogy odavitte az ultrahangos fotót és közben azt mondta, hogy "Tesóm, tesóm". Anyám kivette a kezéből 2 mp-ig nézte majd letette maga mellé a kanapéra és annyit mondott, hogy "Na menjünk Niki" (így hívják a húgomat). Kikísértem őket a teraszra majd megkérdeztem, hogy nem is örülsz mire ő "Minek örüljek az se biztos, hogy megmarad?!" Itt laknak 1 utcával lejjebb mégse látogatja a lányomat nem kérdez a kicsi felől. Pedig én rosszat nem tettem neki. Ilyen "anyák" is vannak! Remélem Te szerencsésebb leszel!

A 26 éves anyuka

2011. jún. 28. 20:10
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!