Nehéz helyzet! Miképpen tálaljam?
Mit mondott a párod? Nem szabad idegeskedned a kicsi miatt. Nagyon szurkolok, hogy holnap legyen elég erőd elmondani az anyukádnak és, hogy pozitívan fogadja. Az én anyám azt monda amikor elújságoltam, hogy jön tesó, illetve nem is én hanem a kislányom mondta el, úgy hogy odavitte az ultrahangos fotót és közben azt mondta, hogy "Tesóm, tesóm". Anyám kivette a kezéből 2 mp-ig nézte majd letette maga mellé a kanapéra és annyit mondott, hogy "Na menjünk Niki" (így hívják a húgomat). Kikísértem őket a teraszra majd megkérdeztem, hogy nem is örülsz mire ő "Minek örüljek az se biztos, hogy megmarad?!" Itt laknak 1 utcával lejjebb mégse látogatja a lányomat nem kérdez a kicsi felől. Pedig én rosszat nem tettem neki. Ilyen "anyák" is vannak! Remélem Te szerencsésebb leszel!
A 26 éves anyuka
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!