Nehéz helyzet! Miképpen tálaljam?
Nagyon sajnálom! Miért nem mondod meg a párodnak, hogy meg szeretnéd tartani? Lehet, h a párod azt hiszi, h el szeretnéd vetetni a szüleid miatt. Ne haragudj, de köztudott, hogy "néma gyereknek anyja sem érti a szavát!"
6 éve vagytok együtt. Ez már hosszú idő.
Egy komoly kapcsolatban mindent meg lehet beszélni.
17:07-es vagyok! Le a kalappal nagyon büszke vagyok rád! Szerintem mond el anyukádéknak is és ha ki akarnak tenni akkor menj a nagynénédhez. Gondolom, hogy neki még nem mondtad, de hátha segít és anyukád lelkére beszél! Ha semmi és senki más nincs akkor anyaotthonba tudsz menni. Erősnek kell lenned a babád érdekében!
Nagyon jó a kisbabádnak, hogy ilyen anyukája lesz! :)
Egy 2 éves és egy 11 hetes magzat anyukája
Jól teszed,hogy adsz neki pár napot,hogy átgondolja! De mielőtt újra beszéltek,nyomatékosan közöld vele,hogy igen is megtartod,úgy mondjon bármit is, és igen is a nevére veszi,ha tetszik,ha nem!
Az is lehet nem számított arra,hogy érett döntést hozol,és nem akarod elvetetni.
Majd írd meg,hogy a szülők hogy reagáltak,és hogy a párod végül hogy "döntött"! -bár,ha azt mondta,melletted áll,akkor szerintem a nyomatékos közlés után már nem fog kételkedni :)
Sok sikert!! Drukkolok 1000-rel!!
Üdv:2gyerkőcös,29 heteske
Akkor a nagynénéd is edzett lehet. Nem vagy már 15 éves és annyira jó, hogy ilyen éretten gondolkodsz. A lényeg az, hogy anyukád ne lássa rajtad a bizonytalanságot ha határozott vagy és nem roppansz össze, akkor valószínűbb, hogy melléd fog állni. Anyukádnak mikor mondod el?
A 26 éves anyuka
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!