Mivel örömhír,így boldogan tálald és mosolyogva! Attól függ vártátok-e a babát, vagy van-e párod, vagy túl fiatal vagy-e a babához. Gondolom minden rendben van...és legjobb, ha a pároddal együtt jelentitek be.:) És gratulálok!
2011. jan. 23. 19:31
2/13 anonim válasza:
A tálalás nagyban függ attól, hogy férjnél vagy-e, esetleg már nagyon komoly a kapcsolat.
De ha pl. egy hónapja vagy együtt a pasival, vagy nem is vagytok együtt, akkor necces.
Egyébként én egy uh-os fotót mutattam nekik, hogy így néz ki a kilenc hetes kisunokátok.
2011. jan. 23. 19:31
3/13 kisnita válasza:
Az attól függ. Ha párkapcsolatban élsz/házas vagy akkor kedves anyu és apu hamarosan nagyszülők lesztek! Vagy örülnek neki vagy nem. A lényeg, hogy te meg a párod örüljetek, nem? :)
Ha még fiatal vagy, nincsenek meg a kellő "alapok" egy gyerekhez, esetleg nincs komoly kapcsolatod, a szüleiddel laksz, nincs kereseted, stb akkor elég necces lesz :S De ha rendesek a szüleid meg ha jó a kapcsolatod velük akkor tuti melléd állnak majd.
2011. jan. 23. 19:33
4/13 anonim válasza:
Nekem volt már vetélésem szóval a 12. hétig titokba akartuk tartani,de egy anya előtt az ilyet nem könnyű.Mivel elég messze laknak a szüleim így ritkán találkozok velük, 8 hetes terhes voltam mikor lementünk és pár óra után már rákérdezett anyukám a dologra mert gyanús voltam neki.12. hét után pár nappal elmentünk nyaralni majd mikor megjöttünk anyós egyből érdeklődök és mondtuk neki,hogy mind a hárman nagyon jól éreztük magunkat itt persze kellet egy kis idő neki mire értelmezte majd megmutattuk neki az uh-s képeket.
2011. jan. 23. 19:39
5/13 anonim válasza:
Ha jön a baba, nyilván akartátok. Örülj, örülni fognak ők is.
2011. jan. 23. 20:03
6/13 anonim válasza:
Szia
Attol fugg hany eves vagy es, hogy akartatok-e a babat....
Ha pl 16-17 vagy es akartatok a babat biztos nem fognak megdicserni.....
Amennyiben nagykoru vagy nekik egy dolguk van, hogy tamogassanak es szeressenek....
2011. jan. 23. 20:28
7/13 anonim válasza:
Attól függ, hány éves vagy????
2011. jan. 25. 10:19
8/13 A kérdező kommentje:
Miért függ kortól?
2011. jan. 25. 11:21
9/13 anonim válasza:
Azért függ többnyire kortol,mert 16-17 évesen azért a legtöbb szülő nem örül,hiszen még te is majd nem,hogy gyerek vagy.Ha pedig már felnőtt vagy,megvan hozzá az anyagi háttér,a párod akkor ne görcsölj,biztosan örülni fognak!
2011. jan. 25. 12:53
10/13 anonim válasza:
Hát úgy, hogy "szeretnék veletek egy fontos dolgot közölni", erre rögtön beindul az agyuk, hogy mi lehet az vajon, sőt még az is lehet, hogy maguktól kitalálják.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!