Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Gyermeket várok! Szüleimnek...

Gyermeket várok! Szüleimnek hogy tálaljam?

Figyelt kérdés
2011. jan. 23. 19:28
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Mivel örömhír,így boldogan tálald és mosolyogva! Attól függ vártátok-e a babát, vagy van-e párod, vagy túl fiatal vagy-e a babához. Gondolom minden rendben van...és legjobb, ha a pároddal együtt jelentitek be.:) És gratulálok!
2011. jan. 23. 19:31
 2/13 anonim ***** válasza:
100%

A tálalás nagyban függ attól, hogy férjnél vagy-e, esetleg már nagyon komoly a kapcsolat.

De ha pl. egy hónapja vagy együtt a pasival, vagy nem is vagytok együtt, akkor necces.

Egyébként én egy uh-os fotót mutattam nekik, hogy így néz ki a kilenc hetes kisunokátok.

2011. jan. 23. 19:31
 3/13 kisnita ***** válasza:
100%

Az attól függ. Ha párkapcsolatban élsz/házas vagy akkor kedves anyu és apu hamarosan nagyszülők lesztek! Vagy örülnek neki vagy nem. A lényeg, hogy te meg a párod örüljetek, nem? :)

Ha még fiatal vagy, nincsenek meg a kellő "alapok" egy gyerekhez, esetleg nincs komoly kapcsolatod, a szüleiddel laksz, nincs kereseted, stb akkor elég necces lesz :S De ha rendesek a szüleid meg ha jó a kapcsolatod velük akkor tuti melléd állnak majd.

2011. jan. 23. 19:33
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Nekem volt már vetélésem szóval a 12. hétig titokba akartuk tartani,de egy anya előtt az ilyet nem könnyű.Mivel elég messze laknak a szüleim így ritkán találkozok velük, 8 hetes terhes voltam mikor lementünk és pár óra után már rákérdezett anyukám a dologra mert gyanús voltam neki.12. hét után pár nappal elmentünk nyaralni majd mikor megjöttünk anyós egyből érdeklődök és mondtuk neki,hogy mind a hárman nagyon jól éreztük magunkat itt persze kellet egy kis idő neki mire értelmezte majd megmutattuk neki az uh-s képeket.
2011. jan. 23. 19:39
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Ha jön a baba, nyilván akartátok. Örülj, örülni fognak ők is.
2011. jan. 23. 20:03
 6/13 anonim ***** válasza:

Szia

Attol fugg hany eves vagy es, hogy akartatok-e a babat....

Ha pl 16-17 vagy es akartatok a babat biztos nem fognak megdicserni.....

Amennyiben nagykoru vagy nekik egy dolguk van, hogy tamogassanak es szeressenek....

2011. jan. 23. 20:28
 7/13 anonim ***** válasza:
51%
Attól függ, hány éves vagy????
2011. jan. 25. 10:19
 8/13 A kérdező kommentje:
Miért függ kortól?
2011. jan. 25. 11:21
 9/13 anonim ***** válasza:
Azért függ többnyire kortol,mert 16-17 évesen azért a legtöbb szülő nem örül,hiszen még te is majd nem,hogy gyerek vagy.Ha pedig már felnőtt vagy,megvan hozzá az anyagi háttér,a párod akkor ne görcsölj,biztosan örülni fognak!
2011. jan. 25. 12:53
 10/13 anonim ***** válasza:
Hát úgy, hogy "szeretnék veletek egy fontos dolgot közölni", erre rögtön beindul az agyuk, hogy mi lehet az vajon, sőt még az is lehet, hogy maguktól kitalálják.
2011. jan. 25. 13:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!