Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Gyermeket várok! Szüleimnek...

Gyermeket várok! Szüleimnek hogy tálaljam?

Figyelt kérdés
2011. jan. 23. 19:28
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
51%

szerintem nem a kórttól függ .ha te akarod a babát,és vállalod a felelöseget hogy felneveled akkor örömmel álj eléjük és mond meg.

de áruld már el légyszi hogy mennyi idös vagy ,és hogy megtartod -e.

2011. jan. 25. 13:27
 12/13 A kérdező kommentje:
17 éves elmúltam. 18 leszek nem sokára. Megtartom a babát. Pénteken mondom el nekik. :)
2011. jan. 25. 14:41
 13/13 anonim ***** válasza:
100%

Szia

En irtam, hogy ha 16-17 eves vagy lehet nem fognak megdicserni.

En biztos megdobbennek es tamogatnam a lanyom donteset, de elmondanam a nehezsegeket.Tudom, hogy Te is sokat hallottam mar rola, hogy milyen nehez a gyerekneveles....de elkepzelni nem lehet mennyire az.

En fiatal/os 26 eves anyuka vagyok.Azt hittem majd konnyen veszem a nehezsegeket, de sajnos nincs igy.

Nem foglak lebeszelni a babarol, mert nincsi szebb annal mint amikor valaki anyava valik, de keszulj fel ra testileg, lelkileg es anyagilag, hogy nagon nehez lesz.

Egyik perc a pokol a masik a menyorszag....:D

remelem jol fogadjak a dontesedet es a partnered is melletted all anyagilag is, mert borzaszto draga "mulatsag" amire mindent beszereztek es a kesobbiekben sem lesz konnyu.

Minden jot kivanok es sok erot egeszseget es kitartast Nektek.

:)

2011. jan. 25. 16:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!