Nehéz helyzet! Miképpen tálaljam?
Ahogy én látom: 21 évesen már elég felnőtt vagy egy babához!- én 19 voltam,amikor az elsővel terhes lettem.
A párod nem lehet,hogy azért mondta amikor szóba jött a baba,hogy "úgyis elvetetnéd",mert úgy gondolja,megtennéd?- mert ha azt mondta,hogy "de jó lenne" akkor szerintem nem hagyna el!
Nem olvastam el a válaszokat,és a kommentjeidet,így rákérdezek: Miért nem költöztél még oda a párodhoz?
Mielőtt még beszélsz akárkivel is,menj el dokihoz,hogy megnézze,minden rendben van e! Ha rendben van,akkor beszélj csak az érintettekkel! Az uh-képnek szerintem még a párod is örülne! :-)
A szülőkkel is beszélned kell,de előbb a pároddal beszéljétek meg,hogyan tovább,mond el mit szeretnél,hallgasd végig,mit gondol ő. Majd együtt álljatok,már konkrét tervekkel a szüleid elé!
Majd írj,hogy mi lett! Ki hogy fogadta a hírt!
Szorítok,hogy minden rendben legyen!!
Üdv:2gyerkőcös,28 heteske
A költözés már szóba jött, de sajnos tavaly nyáron ott kellet hagynom a munkám, nagymamám majd' 24 órás ápolásra szorul, és nekem fősuli mellett, hogy vele vagyok, megfőzök neki, ellátom, marad időm tanulni is. Én így nem akarok odaköltözni, hogy ő tartson el. Nagyon sokszor szóba jön, de tudom, hogy a mai világban 1 keresetből nehezen lehet megélni.
21évesen nem érzem túl korainak, miután nem igazán számíthattam anyura, kénytelen voltam felnőni hamarabb. Párom lesz az első, aki meg fogja tudni, és én is abban bízok, hogy már KETTEN állunk anyuék elé. Ha mégsem, csalódom benne, és vége lesz a kapcsolatnak, mert 6 év után nem szabadna nagyon kiakadnia, még akkor sem, ha véletlen jött össze.
Nahát, teljesen kiakasztanak. Nehogy azt hidd, hogy nem olvastam el az egész kérdést. Semmit sem bizonyít az érvelésed, sajnálom. Meg nem is fogok magyarázkodni. És amúgy is a kérdezővel és a kérdéssel kéne foglalkozni.
Kedves Kérdező!
Szerintem ne aggódj semmi felől, nem fogsz egyedül maradni, hisz már most ketten vagytok! A leírtak alapján a párod is örülni fog, nem hiszem, hogy gond lesz! Légy bizakodó! Anyudnak meg meg kell mondani, hogy jól gondolja át a dolgokat (adj neki időt), mert ez az élet rendje, egyszer mindenképp bekövetkezett volna! Ha mondjuk 5 év múlva tervezetten összejön, akkor is így reagált volna/reagálna?
Hétfőn csinálok egy másik tesztet, és azt a frisset fogom odaadni neki. Egyre inkább azt érzem, hogy nem fok kiakadni, de lehet, hogy csak ezt akarom és azért nem. Rögtön nem pakolok, mindenképp adok neki, és anyuéknak is pár napot, amíg felfogják a helyzetet. Segítséget már előre kértem, ha úgy adódna, hogy mennem kell.
Amint megtudom, hogyan fogadták, megírom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!