Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Nehéz helyzet! Miképpen tálaljam?

Nehéz helyzet! Miképpen tálaljam?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Van egy 6 éves kapcsolatom, és az utóbbi időben voltak gondok a mensimmel. Nem jött mg a szünetben, hanem amikor újra kezdtem a gyógyszert, össze-vissza. 2 orvosnál voltam, azt mondták ne hagyjam abba, én nem is hagytam. De most már akkor is meg kellett volna jönnie, lassan befejezem a 2.levéllel is, mióta megvolt. Héten csináltam tesztet, pozitív lett, 2 is.Anyu azt mondta, ha terhes leszek takarodnom kell. Párommal nem terveztük, és múltkor szóba került, mondta, hogy de jó lenne, én pedig rákérdeztem, mi lenne, ha az lennék, és azt mondta, úgyis elvetetném. Most itt állok, úgy hogy még nem tudja senki. Gondoltam, neki lerakom az asztalra, ha munkából hazaér meglátja, nehogy veszekedés legyen, mert ahhoz nincs kedvem, egyedül pedig hátha lenyugszik, mielőtt beszélnénk. De anyuéknak hogy mondjam el?? Egyre jobban idegeskedek, mert jövőhét elején már el szeretném.
2011. jún. 24. 14:32
1 2 3 4 5
 21/41 A kérdező kommentje:
Így visszaolvasva tényleg kicsit félreérthető, de nézzétek el a helyzetemben. Esetleg, ha valaki tud valami módszert, amivel könnyebbíthetem itthon a dolgokat, nyugodtan megírhatja. Ha érdekel, akkor jelentkezni fogok, amint a reakció meglesz páromtól. Addig pedig rághatom a körmeim. :(
2011. jún. 24. 19:01
 22/41 anonim ***** válasza:

Ahogy én látom: 21 évesen már elég felnőtt vagy egy babához!- én 19 voltam,amikor az elsővel terhes lettem.

A párod nem lehet,hogy azért mondta amikor szóba jött a baba,hogy "úgyis elvetetnéd",mert úgy gondolja,megtennéd?- mert ha azt mondta,hogy "de jó lenne" akkor szerintem nem hagyna el!

Nem olvastam el a válaszokat,és a kommentjeidet,így rákérdezek: Miért nem költöztél még oda a párodhoz?

Mielőtt még beszélsz akárkivel is,menj el dokihoz,hogy megnézze,minden rendben van e! Ha rendben van,akkor beszélj csak az érintettekkel! Az uh-képnek szerintem még a párod is örülne! :-)

A szülőkkel is beszélned kell,de előbb a pároddal beszéljétek meg,hogyan tovább,mond el mit szeretnél,hallgasd végig,mit gondol ő. Majd együtt álljatok,már konkrét tervekkel a szüleid elé!

Majd írj,hogy mi lett! Ki hogy fogadta a hírt!

Szorítok,hogy minden rendben legyen!!

Üdv:2gyerkőcös,28 heteske

2011. jún. 24. 19:01
 23/41 A kérdező kommentje:

A költözés már szóba jött, de sajnos tavaly nyáron ott kellet hagynom a munkám, nagymamám majd' 24 órás ápolásra szorul, és nekem fősuli mellett, hogy vele vagyok, megfőzök neki, ellátom, marad időm tanulni is. Én így nem akarok odaköltözni, hogy ő tartson el. Nagyon sokszor szóba jön, de tudom, hogy a mai világban 1 keresetből nehezen lehet megélni.

21évesen nem érzem túl korainak, miután nem igazán számíthattam anyura, kénytelen voltam felnőni hamarabb. Párom lesz az első, aki meg fogja tudni, és én is abban bízok, hogy már KETTEN állunk anyuék elé. Ha mégsem, csalódom benne, és vége lesz a kapcsolatnak, mert 6 év után nem szabadna nagyon kiakadnia, még akkor sem, ha véletlen jött össze.

2011. jún. 24. 19:22
 24/41 anonim ***** válasza:
Drukkolok, mondd el nekik minél hamarabb szerintem.
2011. jún. 24. 20:48
 25/41 anonim ***** válasza:

Nahát, teljesen kiakasztanak. Nehogy azt hidd, hogy nem olvastam el az egész kérdést. Semmit sem bizonyít az érvelésed, sajnálom. Meg nem is fogok magyarázkodni. És amúgy is a kérdezővel és a kérdéssel kéne foglalkozni.

Kedves Kérdező!

Szerintem ne aggódj semmi felől, nem fogsz egyedül maradni, hisz már most ketten vagytok! A leírtak alapján a párod is örülni fog, nem hiszem, hogy gond lesz! Légy bizakodó! Anyudnak meg meg kell mondani, hogy jól gondolja át a dolgokat (adj neki időt), mert ez az élet rendje, egyszer mindenképp bekövetkezett volna! Ha mondjuk 5 év múlva tervezetten összejön, akkor is így reagált volna/reagálna?

2011. jún. 24. 20:58
 26/41 anonim ***** válasza:
,.
2011. jún. 24. 22:30
 27/41 anonim ***** válasza:
szia.na mi újság elmondtad már a párodnak?végülis csak beleolvastam a kommentekbe de nem kell még most összepakolni a cuccod.először mond el neki de nem hiszem hogy ennyi év után akadály lenne egy kisbaba.vegyél egy kiscipőt azt csomagold be egy pici dobozba és rakd mellé a pozitív tesztet.ha örülni is fog a hírnek nem biztos hogy egyből ki tudja mutatni.mi a párommal terveztük a babát 8 hónap után jött össze,és amikor elmondtam neki hogy pozitívat teszteltem ő csak annyit mondott hogy jó.én meg bőgtem az örömtől hogy végre összejött a baba.örült neki a párom is csak nem tudta kimutatni.most 38 hetes vagyok a kisfiunk még mindig a pocakban van és már nagyon várjuk.fogd fel pozitívan a dolgot és gondolj arra hogy örülni fog neki a párod.ha mégis azt mondaná hogy vetesd el akkor utána csomagolj de semmiképpen ne előre.és utána gondolkozz azon hogy mit csinálj,kitől tudsz segítséget kérni.mi is fiatalok vagyunk még,én 21 a párom 25.írj majd hogy mi volt hogy fogadta a párod.
2011. jún. 25. 11:08
 28/41 A kérdező kommentje:

Hétfőn csinálok egy másik tesztet, és azt a frisset fogom odaadni neki. Egyre inkább azt érzem, hogy nem fok kiakadni, de lehet, hogy csak ezt akarom és azért nem. Rögtön nem pakolok, mindenképp adok neki, és anyuéknak is pár napot, amíg felfogják a helyzetet. Segítséget már előre kértem, ha úgy adódna, hogy mennem kell.

Amint megtudom, hogyan fogadták, megírom.

2011. jún. 25. 12:11
 29/41 anonim ***** válasza:
Nagyon szurkolok Nektek, hogy jól fogadja mindenki a dolgot!
2011. jún. 26. 15:11
 30/41 anonim ***** válasza:
Nagyon drukkolok!:)
2011. jún. 26. 15:34
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!