Nehéz helyzet! Miképpen tálaljam?
Utolsó!
Honnan vetted, hogy el szeretné vetetni???
Olvasd már el rendesen a kérdést és a kommentet! Pont, hogy meg szeretné tartani.
Biztos a terhesség?
Mielőtt bármit is teszel, menj el orvoshoz, annál inkább, h korai terhesség alatt fogamzásgátlót szedtél.
Ne haragudj kedves kérdező, de ilyen komolytalan, sekélyes családi háttérrel alaposan fontold meg a gyermekvállalást... egyes-egyedül el tudnád tartani, fel tudnád nevelni? (Munka, fedél van?)
Bocs, hogy ezt mondom, anyukád leszerepelt abban a pillanatban, amikor az elzavarásoddal fenyetegetőzött, gondolkodj el rajta, hogy mennyire támaszkodhatnál rá ezek után a nehéz időkben...
A párod is díszpéldány, aki zsigerből abortuszra küldené a gyermekét... egy aranyhalat nem lenne szabad rábízni, nem hogy egy gyereket. De ezt gondolom, Te is tudod a lelked mélyén, hiszen attól tartasz, hogy balhézni fog veled a hír hallatán...
Jól gondold át, hogy tényleg készen állsz-e, minden áron, és minden körülmények között a gyermekvállalásra, ne csak egy romantikus kis epizódnak fogd fel a pozitív tesztet...
Elvetetni semmiképp nem fogom, akkor sem ha mindenki "elhagy". Ha megdöglenék is, felnevelném. Amikor vetéltem, eléggé megzuhant párom, de akkor bebeszélte magának, hogy én nem akartam, és direkt csináltam valamit. Először mindenféleképp neki mondom el, mert ha ő higgadtan tudja kezelni, és vállalja, anyunak nem lehet beleszólása. Ha viszont nem, akkor pácban leszek. Úgy gondoltam 2-3 napot adok neki, átgondolni, de ha most nem áll mellettem, vége a kapcsolatnak, ha a szívem szakad is meg. Az pedig az én fejemben is megfordult, hogy az unokának nem tudna ellenállni, DE nem csak akkor kellene mellettem lennie, hanem a nehéz időkben is.
Akkor marad az asztalra lerakós, a levelet már meg is írtam, remélem minden rendben lesz. Ő 30-on felül van már, nem gyerek.
Köszönöm!
Uramisten.Képes volt a fejedhez vágni,hogy miattad ment el a baba?Padlón voltál,beléd rúgott,és vele tudtál maradni?Erős vagy,meg kell hagyni.
Én is azt mondom,hogy mielőtt bárkivel beszélnél menj orvoshoz,hogy biztos legyél a terhességben.Egy pozitív teszt még mást is jelenthet,na meg a gyógyszert is szedted folyamatosan.Lásson szakember,mielőtt bármit lépsz.
Hétfő reggel megyek orvoshoz, de 2 pozitív teszt, nem lehet véletlen. Ha a doki is megerősíti, veszek egyet, megcsinálom, és a legfrissebbet hagyom neki.
Akkor szarul esett, hogy belém rúgott, de meg tudtam bocsájtani. Most már nem tudnám, úgy érzem. 1 év nem sok, de felkészültebbnek is érzem magam az anyaságra.
Viszont, ha senkinek nem kell ez a baba rajtam kívül, költözhetek. És valaki írta, hogy ő úgy jelentené be, hogy pakolna...én ezt teszem, de csak miután elmentem mondanám el.Addig próbálkozok puhatolózni, nem túl feltűnően, de hátha kiderítek valamit.
14:50-es! Valószínű, hogy nekem írtad a kommentet. Válaszolok. Nem tudtam, hogy el szeretné vetetni v. megtartani, de az utolsó mondata így szólt:
Egyre jobban idegeskedek, mert jövőhét elején már el szeretném.
Ez eléggé félreérthető. És elég sokáig tartott megírnom a kommentet, mert főztem közbe, ezalatt jöttek a válaszok, én még akkor csak az első kommentet láttam.
Megértelek, de azért ne harapd már le a fejem.
"Egyre jobban idegeskedek, mert jövőhét elején már el szeretném.
Ez eléggé félreérthető. "
Maga az a mondta igen, de ha az előtte lévő 5 szót is elolvastad, akkor semmi félreérthetőség nincs benne:
"De anyuéknak hogy mondjam el?? ... mert jövőhét elején már el szeretném."
Ugye, hogy így nem is olyan félreérthető?
Egyébként meg remélem hogy a párod örülni fog, és vállalja a babát! És azt is remélem, hogy anyukád hozzáállása is változni fog. De ha így is van, nem biztos, hogy Te valaha is meg fogsz tudni neki bocsátani! Mármint anyukádnak.
Nálunk anyós nem örült a hírnek, titkolni kellett a családjukban a terhességemet egészen addig, amíg már tagadhatatlan volt.
Most 16 hónapos múlt a fiam, most már rohadtul kéne neki az unoka, meg nagyon szeretné, meg minden lóf@szt megvesz neki, de én nem tudtam még maga túl tenni a kezdeti viselkedésén. Szerintem nem is fogom tudni soha... Csak muszájból járunk hozzá, és ezt vele is éreztetem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!