Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Lányos anyukák! A párotok...

Lányos anyukák! A párotok hogyan reagált arra, amikor kiderült, hogy kislányt hordotok a szívetek alatt, és nem fiút?

Figyelt kérdés

Az én párom (pedig felkészült rá, hogy lehet lány is), titkon remélte, hogy fia lesz. Az első reakciója az volt, hogy mindegy, csak rendben legyen vele minden. Aztán meg megkérdezte, hogy nem nézték-e el? Hátha mégis fiú... :)

A ti párotok hogyan reagált? Tényleg ekkora trauma, ha lánya születik egy férfinek?

Később hogyan viszonyulnak az apukák a lányaikhoz?

2011. jún. 24. 08:57
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
Repesett a boldogságtól! Igaz, lányt szeretett volna. :)
2011. jún. 24. 13:35
 22/24 anonim ***** válasza:
13.35 vagyok: egyenesen imádják egymást, nem tudnak egymással betelni. :) 3 éves a lányunk.
2011. jún. 24. 13:36
 23/24 anonim ***** válasza:
Szia,az én párom ugyan így reagált,mint a tiéd.Elsőre fiút szeretett volna,mikor megtudta,hogy lány lesz elfogadta hamar,de mondta,hogy örült volna nagyon,ha fiú.A másodiknál már nem ment ilyen könnyen,hiszen most már még jobban fiút szeretett volna.Nem mondta,de láttam rajta,hogy csalódott,hogy kislány lesz.Pár naponta hallom tőle,hogy : Te ezek már megint megfőztek!Már megint levettek a lábamról a büdös bestiák!És hasonlók,szóval szerintem a lányos apákat könnyű levenni a lábukról,akárhogy is ragaszkodnak annyira fiúhoz.
2011. jún. 24. 16:10
 24/24 anonim ***** válasza:

Nekem is fiút várt a férjem. Mikor megtudta a 18 hetes UH-n hogy kislány, csak annyit vettm észre hogy lement az arca neki is meg anyósomnak is. Nagyon rosszul esett ugyanis csak fiúba tudtak gondolkodni és nem is akartak lányrol hallani. Rá 2 hétre azt mondta: "Tudod mit? örülök hogy kislány". Viszont megmondta hogy az udvarlókat elfogja zavarni és harcművészetet kell tanulnia annyit félti már most :))) Talán többet beszél róla mint én pedig borzasztóan várom én is ( első baba ). Imádja és megmondta hogy mindent megfog kapni az ő kis hercegnője aki, szerinte olyan lesz mint egy hajasbaba.

31 hetes kismama

2011. jún. 25. 21:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!