Lányos anyukák! A párotok hogyan reagált arra, amikor kiderült, hogy kislányt hordotok a szívetek alatt, és nem fiút?
Az én párom (pedig felkészült rá, hogy lehet lány is), titkon remélte, hogy fia lesz. Az első reakciója az volt, hogy mindegy, csak rendben legyen vele minden. Aztán meg megkérdezte, hogy nem nézték-e el? Hátha mégis fiú... :)
A ti párotok hogyan reagált? Tényleg ekkora trauma, ha lánya születik egy férfinek?
Később hogyan viszonyulnak az apukák a lányaikhoz?
Nekem is fiút várt a férjem. Mikor megtudta a 18 hetes UH-n hogy kislány, csak annyit vettm észre hogy lement az arca neki is meg anyósomnak is. Nagyon rosszul esett ugyanis csak fiúba tudtak gondolkodni és nem is akartak lányrol hallani. Rá 2 hétre azt mondta: "Tudod mit? örülök hogy kislány". Viszont megmondta hogy az udvarlókat elfogja zavarni és harcművészetet kell tanulnia annyit félti már most :))) Talán többet beszél róla mint én pedig borzasztóan várom én is ( első baba ). Imádja és megmondta hogy mindent megfog kapni az ő kis hercegnője aki, szerinte olyan lesz mint egy hajasbaba.
31 hetes kismama
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!