Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Lányos anyukák! A párotok...

Lányos anyukák! A párotok hogyan reagált arra, amikor kiderült, hogy kislányt hordotok a szívetek alatt, és nem fiút?

Figyelt kérdés

Az én párom (pedig felkészült rá, hogy lehet lány is), titkon remélte, hogy fia lesz. Az első reakciója az volt, hogy mindegy, csak rendben legyen vele minden. Aztán meg megkérdezte, hogy nem nézték-e el? Hátha mégis fiú... :)

A ti párotok hogyan reagált? Tényleg ekkora trauma, ha lánya születik egy férfinek?

Később hogyan viszonyulnak az apukák a lányaikhoz?

2011. jún. 24. 08:57
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk mondog azt hangoztatta,hogy neki csakis fia lehet!

A 18.heti uh előtti este már nézett és annyit mondott,hogy mindent megadna,ha kislány lenne.Hát másnak tutira megmondták,hogy leányzó.Nagyon boldog volt4Most 1 éves,nagyon szereti az apja,meg nagyon büszke rá,de egy szemernyi zürelme nincs hozzá:(!De ha fiú lenne sem lenne türelme.

2011. jún. 24. 09:02
 2/24 anonim ***** válasza:

szóval :D

Nálunk mindig....

2011. jún. 24. 09:02
 3/24 anonim ***** válasza:
100%

Hát nálunk pont fordítva van. Már elsőnek is kislányt szeretett volna. Aztán mikor 4D-n kiderült, hogy 10000% fiú, ő volt a legbüszkébb apuka és soha nem tett ilyen témában megjegyzést.

Most a másodikkal vagyok várandós, ismét reménykedik és következetlenül lánynevekkel illeti a pocakom. Hát még pár hét és talán kiderül...

2011. jún. 24. 09:04
 4/24 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk fordítva volt: ő kislányt szeretett volna elsőre, én ugyan inkább fiút, de a lánynak drukkoltam, hogy a férjem örüljön. Az ultrahangon a doktornő bemondta hogy fiú és rajtam a jeges rémület vett erőt és rápillantottam a páromra így. A mai napig azt állítja, hogy a legrosszabb dolog ez volt az életben, amit tőlem kapott, ez a félelemmel teli pillantás, meg hogy azt hittem nem fog örülni, ha mégis inbkább fia lesz. Örül neki :-) És azóta van kislány is :-)
2011. jún. 24. 09:05
 5/24 anonim ***** válasza:
100%
Hát kb. ugyanígy, főleg, hogy mondtam neki, hogy biztos fiú, nyugodjon meg, mert én ezt érzem. Aztán a 16. héten az orvos azt mondta, hogy inkább kislánynak néz ki, de a párom reménykedett, hogy abból még fiú is lehet. A 19. héten szintén lányt mondtak, erre még nem szólt semmit. A 20. héten együtt mentünk 4D-re ahol már ő is láthatta hogy tényleg lány, hát szomorú fejjel de beletörődött :D De amúgy örül ő a lánynak is, csak inkább fiút szeretett volna :D Biztos imádni fogja :)
2011. jún. 24. 09:08
 6/24 anonim ***** válasza:
4%
Amikor megtutta hogy lány lesz, elvert azotta se látam
2011. jún. 24. 09:09
 7/24 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon örült, hogy kislány lesz és azóta is imádádja a lányát! Igazi apa-lánya szerelem van! :o)
2011. jún. 24. 09:09
 8/24 anonim ***** válasza:
100%
Szia!Gratula a csajszihoz!Az én férjem először csalódott volt, aztán belenyugodott, beszélgettünk arról, hogy mi jellemző a kislányokra és mi a különbség de szerintem enélkül is jól fogadta volna, ő vágta el a köldökzsinórt és azóta sem léteznek egymás nélkül :-)(Ja, és persze arcra tiszta apja..) Sok boldogságot, 8 hós babuci anyukája
2011. jún. 24. 09:10
 9/24 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk a párom titkon kislányt várt.Fia lett,de természetesen imádja!!!
2011. jún. 24. 09:10
 10/24 anonim ***** válasza:
52%
Hát nálunk is nagy sokk volt. Ő 1 fiút és 1 lányt szeretett volna és ebben a sorrendben. Ja és a szülei is azt sulykolták bele, hogy ahhoz, hogy a család ne halljon ki fiúra van szükség. Na mármost született egy lánya. Sokan azt fogják hinni, hogy egy alávaló semmi ember, de nem akart bejönni minket meglátogatni. A nővére állt a sarkára, hogy de márpedig a kislány is gyerek. (Persze én minderről nem tudtam, sejtettem, hogy nem lesz egyszerű a dolog, dehogy ennyire azt álmaimban se gondoltam volna.) Az első látogatásnál, amikor meglátta a kislányát rögtön bele szeretett. Azóta is szégyelli az akkori reakcióit. Ja és közben azért egy fiunk is született. :)
2011. jún. 24. 09:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!