Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kismamák nektek is szúr néha...

Kismamák nektek is szúr néha a szívetek?

Figyelt kérdés

Vagyis nem tudom hogy a szívem szúr-e.De gondolom igen.36 hetet fejeztem,ma éreztem talán másodszor.

A bal cicim mellett a szegycsont felé egy ponton.

Ügyeletre nem szívesen mennék, most nem érzem.

Más tapasztalt ilyesmit?

2010. szept. 4. 10:46
 1/7 anonim ***** válasza:
nem akarom elbagatellizálni a problémádat, de a szívtájéki szúrás sokszor a nyaki gerincszakasz reumatikus fájdalmából ered. Nem fáj a vállad? Belgyógyászati vizsgálaton voltál, igaz? Ha ott nem találtak eltérést, akkor nincs baj, nyugi.
2010. szept. 4. 11:06
 2/7 anonim ***** válasza:
33 hetes vagyok és néha nekem is beszúr a szívem. elöször megijedtem, de orvos azt mondta nincs gond, korábban már néztek ekg-t. de mivel egyre nagyobb a pocakunk, így a belső szerveinket igen csak nyomja, és ez ettől lehet.
2010. szept. 4. 11:44
 3/7 anonim ***** válasza:

Szia!

Én 37 hetes leszek holnap,nekem is szúrkál néha a szívem

Ha jól emlékszem kb 20. hétben is volt ilyen panaszom, szóltam a dokinak azt mondta, hogy a magnézium segít rajta aztán tényleg el is múlt.Most a 36. héttől abbahagytam a magnéziumot azóta kezdödött megint.

De gondolom más oka is lehet a fájdalomnak.

Boldog babavárást, és könnyű szülést neked.

2010. szept. 4. 11:46
 4/7 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Köszi a válaszokat.

Ekg-t néztek az teljesen jó.

Nyaktól lefelé viszont tényleg fájdogál a gerincem, még reggel mondtam is jól elfeküdtem:)

2010. szept. 4. 11:46
 5/7 anonim ***** válasza:
Szia!Nekem is éppen éppen ugyanez a problémám és nagyon meg vagyok ijedve, szó szerint ott szurkál ahol te is leírtad.Én éppen most kezdem a 36. hetet, hétfőn megyek NST-re megemlítem a dokinak.Abban lehet valami, hogy a baba nyomhat valamit és a belső szerveink is eléggé fel vannak tolódva, remélem csak ilyen jellegű gond van a dologban.
2010. szept. 4. 12:30
 6/7 anonim ***** válasza:
Kérj beutalót szív ultrahangra! Ott meg tudják állapítani, van -e tényleges gond. Szülésnél is jól jöhet, ha tudsz róla.
2010. szept. 4. 19:28
 7/7 anonim ***** válasza:
Szia, nem akarok okoskodni, de nekem is ez volt, középtájt szúrást, nyomást éreztem, és kiderült, hogy terhességi reflux. Nem szívem fájt, csak úgy éreztem, hanem a sav marta a nyelőcsövemet.
2010. szept. 5. 11:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!