Kismamák éreztétek már hogy szúr a szívetek?
Igen, én éreztem már. Azt hittem el sem akar múlni, mert kb 15 percig tartott, és addig nem tudtam nagyon mozogni sem, és nagyobb levegővételt sem venni, mert akkor nagyon szúrt. Ijesztő. Neked is szúr?
22km
Szia!
Én már 2x érzem a héten, nem tart sokáig.Most éjjel is éreztem, de kb. fél percig tartott, az első kicsit hosszabb volt 2-3 perc.
te mentél vele dokihoz?Én egyenlőre nem szeretnék, remélem nem lesz baj.
Nem, nem mentem vele dokihoz. Ez nem csak kismamáknál fordul elő. Régebben is volt néha, hogy szúrt. Bár azt mondják, hogy ez nem veszélyes, és nem is a szív szúr, hanem mellette az idegek. Környezetembe is több embernek szokott lenni ez a jelenség. Szerintem ártalmatlan. Akár stressztől is, vagy kialvatlanságtól is lehet. Ne aggódj! De azért ha sűrűn fog jelentkezni, akkor azért mondd meg az orvosnak.
Nagyon Boldog Babavárást Kívánok!
Szia!
Nekm is volt az elején, meg vert a szívem , mint a gőzkalapács, én elmentem dokihoz, mert nagyon megijedtem, nehogy baj legyen.
Elküldött a kardiológiára, csináltak szívUh-ot, de szerencsére semmi nem volt, így megnyugodtam.
Én elmennék a helyedben, mert miért ne??? Azért fizetjük a TB-t, de Te tudod.
Jó egészséget!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!