Éreztétek már, hogy néha erősebben ver a szívetek?
Nekem már a terhesség elején is volt néha, de mostanában egyre inkább esténként jelentkezik ez a probléma. Olyankor azonnak egy mély nagy levegő és rendbe is jön. Mi lehet ez? Tudom, hogy nem vagytok kardiológusok, de hátha valaki tapasztalt már ilyet.
Köszönöm szépen!
21 + 3 hetes km
Igen!
Én is a 21. hétben járok.Nálam ez olyan két hete kezdődött.Ülök egy helyben és úgy el kezd verni a szivem mintga mingyjárt kiugorna.Rossz érzés.De ritkán fordul elő.
Ez a második terhességem és vele alacsony nagyon a vérnyomásom.A pulzusom viszont nagyon sok.
Szia!
Én ugyanígy voltam, de elmúlt.
Hogy mitől lehet én sem tudom:((((
Hajajj... És ez egyre csak gyakoribb lesz. :)
35 h.
Köszönöm szépen mindenkinek a válaszát.
Nekem nem igazán olyan érzés, mint amikor elfáradsz vagy ideges vagy és kiugrik a szíved, hanem mintha nem jól ütne néha és akkor egy-kettő nagyon erőset ver, de nagy levegő és ok minden. :S
Azt hiszem jobb ha szólok a dokinak majd.
Szia! Köszönöm a válaszod! :)
Nagyon nyugtalanító érzés és pont olyan, mint leírtad.
Meg fogom említeni a dokinak.
Köszönöm!
Nekem is folyton sokat ver a szívem már 3x rosszul lettem vele , mire 4 hónap után kiderült hogy a pajzsmirigyem nem műkődik bár nekem mivel volt már vele gond így neked nem hiszem hogy ez a baj lehet hogy csak így reagál a szervezeted a terhességre
21 hetes kismama
Szia, ne aggódj. Nekem is szokott ilyet "csinálni" a szívem, azt mondta a doki, ez nem kóros. Extra szívdobbanásnak hívják. Nagyon sok embernek van ilyen, nekem is volt a terheségem előtt is. Mondjuk ha fáradtabb vagyok, akkor gyakoribb. Nekem volt-e miatt feltéve 24 órás holter monotor amivel ezt nézték, de nem mutatott abszolút semmi rendellenességet, úgyhogy én megnyugodtam. Próbálj Te is, vagy menj el dokihoz.
Kellemes babavárást, és minél kevesebb problémát!
16 hetes km.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!