Mikor éreztétek úgy, hogy egész nap aludnátok?
Én mindig aludtam kismamaként, amikor a tesó is aludt.
Nekem az elején kezdődött a zombiság, már az 5.héttől. Kitartott a 41.hétig.
Minden nap aludtam 2 órát, mint a tesó, és éjjel is sokat. Délelőtt meg délután órákat a játszótéren voltunk, meg motoroztunk (mármint ő, én loholtam utána)
Utolsonak:
ez nem biztos, hogy segit.
A faradtsag (foleg az elso trimeszterben) pont olyan termeszetes velejaroja a terhessegnek, mint sok kismamanal az emelyges. A szervezet lelassul, pont a baba miatt kevesebb energiat fektet a mukodesbe, az izmok is gyengebben mukodnek (emiatt van peldaul a puffadas is, mert az emesztorendszer is lelassul), faradt es almos lehet a kismama szinte egesz nap.
En mindket terhesseg alatt vegig szedtem magzatvedot, sot, terhessegek elott mar 3-4 honappal elkezdtem es tenyleg minden nap szedtem, ennek ellenere a faradtsag es az almossag az elso trimeszterben engem sem kimelt meg, pedig meg hanyos sem voltam egyaltalan (mert az szinten eleg kimerito tud lenni).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!