Volt már olyan veletek, hogy a menstruáció napjához közeledve éreztétek a szokásos hasfájást egyre erősebben, aztán mégsem jött meg és baba lett?
Figyelt kérdés
Pár napja késik,de ez nálam elő szokott fordulni gyakran. Tesztet még nem akarok csinálni,mert minden nap azt érzem,ma biztos meg fog jönni. A szokásos tüneteket érzem; fáradtság,hasfájás,mellérzékenység, mást nem.2008. dec. 29. 21:49
1/3 anonim válasza:
Én ezeket érzetem, a fura az volt hogy a mellem sokkal de sokkal jobban fájt mint máskor. De a hasam ugyan úgy, mindíg azt hittem hogy megjön. percenként rohantam a wc-re ellenőrizni. És persze nem jött meg. Lassan csinálhatsz tesztet is!
Drukkolok!
2/3 anonim válasza:
Én pont így jártam októberben, 1 hétig nyugodt voltam, hogy mindjárt megjön. Aztán nem jött, és csináltam tesztet, ami pozitív lett. Pedig mi védekeztünk is, így egyáltalán nem számítottam rá, és pont olyan tüneteim voltak, hogy mindjárt megjön. Szóval lehetséges!
3/3 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Majd meglátjuk,mi lesz...
2008. dec. 30. 15:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!