Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Lányos anyukák! A párotok...

Lányos anyukák! A párotok hogyan reagált arra, amikor kiderült, hogy kislányt hordotok a szívetek alatt, és nem fiút?

Figyelt kérdés

Az én párom (pedig felkészült rá, hogy lehet lány is), titkon remélte, hogy fia lesz. Az első reakciója az volt, hogy mindegy, csak rendben legyen vele minden. Aztán meg megkérdezte, hogy nem nézték-e el? Hátha mégis fiú... :)

A ti párotok hogyan reagált? Tényleg ekkora trauma, ha lánya születik egy férfinek?

Később hogyan viszonyulnak az apukák a lányaikhoz?

2011. jún. 24. 08:57
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
ezt a kerdest,mintha csak en kerdeztem volna 2 hete,akkor derult ki,kislany lesz es parom fiut vart,de nagyon.egy napig nem beszelt,csak gondolkodott,aztan par nap mulva,kb.1 het mulva mar ugy irja az sms-t,hogy a 2 kedvenc lanyom hogy van?:)teljesen maskepp all a temahoz egy het utan,orul neki
2011. jún. 24. 09:11
 12/24 anonim ***** válasza:
Nálunk fordítva van. Én fiút szeretnék nagyon, apjuk meg lányt. Hát még nem tudjuk kinek lesz igaza. :)
2011. jún. 24. 09:34
 13/24 anonim ***** válasza:
nem értem hogy miért akarnának a férfiak mindig fiút!!Vagy csak nálunk van így hogy ő legszívesebben csak lányt szeretne!!
2011. jún. 24. 09:51
 14/24 anonim ***** válasza:
Az enyém is fiút akart de egyszer elszólta magát amikor olyan 1,5 éves volt a kislányunk és mindenki megnézi az utcán meg megszólítanak minket mert olyan kis szépséges, hogy azért mégiscsak jó, hogy kislányunk lett! :)
2011. jún. 24. 10:03
 15/24 anonim ***** válasza:
26%

Elsőre lányt akart,még a nevét is Ő találta ki-ami nála nagy szó! -teljesült a kívánsága :)

Másodjára bár a doki egyszer látta,de nem mondta meg (azt mondta,hogy 1 hét múlva vigyek neki 1ü pezsgőt,akkor megmondja majd- egy hét múlva oda állítok,megkérdezi,minek mentem.) Abszolút fiúra számoltunk, párom is örült volna-nagyon! de a szülőszobán kiderült,kislány. Titkon készültem lánynévvel :) ez akasztotta ki az apukát:) ,de annyira,hogy közölte,ő nem fogja így szólítani! (2 neve lett,amit apuka ellenzett,mert úgy is csak az egyiket használja,mire én összevonva a 2 nevet kezdtem használni,hogy apukának ne legyen kifogása a 2 név ellen... azt mondta,hogy csak az első nevét fogja becézve használni) Borzasztóan ki volt akadva!

Kicsit idegenkedett a 2. lányától,megfogni sem fogta meg,eleinte, -ahogy a nagyobbat is csak 4 hónaposan vette fel először,addig csak komázott vele.

Így 2 év távlatából... legalább annyira imádja Kisebbiket,mint a nagyobbat! Iszonyat büszke mind a 2-re! Csak úgy dagad a melle,mikor a kisebb elkezd beszélni,vagy átöleli,jóét puszit ad ... Egyszerűen elolvad 1-1 beszólásuktól! (elég fiús vonásai vannak a kisebbnek.. )

Most a harmadikat várjuk,nem tudjuk,csak reménykedünk,hogy fiú. Első reakciója az volt: ha lány,akkor költözhetek a szülőkhöz vele,cseréljem majd ki a kórházban...meg ilyenek; neki nem kell még egy lány! :) nagyon jót nevettem rajta..!

Üdv:2 lányos, 28 heteske

2011. jún. 24. 10:05
 16/24 anonim ***** válasza:

Szia. Nálunk apa és én is nagyon lányt szerettünk volna(előző házasságomból van már 1fiú) 24.héten 4D-én megmondták hogy kislány,nagyon örültünk mind ketten :) azóta 2,5éves leányzó,imádja!! Aztán ismét terhes lettem a 18.héten mondták lány örültünk nagyon mert azt szerettünk volna ismét :) 26.héten voltunk 4d-én na ott ugrott a majom a vízbe,FIÚ :):) nem is tudom egymásra néztünk és nem akartuk elhinni :):) de a doki nagyon biztosra mondta ... most hétfőn megyek ismét uh-ára (32hetes) kíváncsi leszek :) de a lényeg a lényeg,egészséges legyen!!!! :)

minden jót,majd meglátod mennyire fogja imádni a lányát :)

2011. jún. 24. 10:06
 17/24 anonim ***** válasza:
100%
A tapasztalatom az, hogy a pasik állítják ő nekik fiú kell (jó nem mindenki de általában), és hogy ők CSAK fiút akarnak, aztán mikor megszületik a lányuk, akkor ő a világ legcsodálatosabb teremtménye, akire minden erejükkel vigyáznak, imádják, és ők a legbüszkébbek a kislányukra.
2011. jún. 24. 11:00
 18/24 anonim ***** válasza:

Nekünk már van egy fiunk, a férjem másodjára is fiút szeretett volna, én meg lányt, de éreztem is, hogy ő most lány! Amikor uh-on 100%-ra mondták, felhívtam a férjem, mire annyit reagált: "érdekes...." Mostmár örül!

30 h km

2011. jún. 24. 11:56
 19/24 anonim ***** válasza:

Szia!

Gratulálok a Kislányotokhoz!

Nálunk az a helyzet áll fent, hogy van 3 Kisfiúnk :)

Kettő kint, egy még pocaklakó. :)

Férjem nagyon vágyott kislányra is, de azt mondja, hogy talán majd a negyedik baba lány lesz :)

Mondtam Neki, hogy ez nem rajtam múlik, a gyerekek nemét az apa határozza meg.

Úgy látszik mi csak kisfiúkat tudunk összehozni :)

Sok boldogságot és jó egészséget!

2011. jún. 24. 12:48
 20/24 anonim ***** válasza:

Párom először lányt szeretett volna, de időközben meggondolta magát, hogy mégis inkább fiút.

A 18. heti UH-n azt mondta a doki, hogy valszeg kislány (de még nem 100%). Párom akkor picit csalódott volt, de most már örül neki, a nevén szólítja, beszél hozzá, nagyon várja már, hogy kibújjon az ő pici kislánya :)

2011. jún. 24. 13:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!