Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hogy lehet túllépni azon,...

Hogy lehet túllépni azon, hogy terhesen elhagyott a párom?

Figyelt kérdés

Reggel összevesztünk egy tök apró dolgon, aztán kiderült még több dolog, pl. haverjainak olyanokat mondott, hogy hiába vagyok én és a gyerek ő ugyanolyan lesz mint azelőtt, el fog járni itthonról, de nem is ez a baj, hanem amilyen lekezelően mondta másoknak a hátam mögött.

Aztán a rokonaimmal is összeveszett, velük is ordibált, összepakolta a cuccait és elköltözött, meg arra fogta, hogy miattuk van minden.

Nem is gondoltam volna, hogy elmegy.

2 hét múlva lett volna az esküvőnk, de szerintem pont kapóra jött neki ez a veszekedés, mert nem is akar elvenni. Azt sem tudom, hogy ilyenkor le lehet-e még mondani az esküvőt?

És mihez fogok kezdeni ezek után a babával? Mi lesz velünk? Csak gyest fogok kapni, az meg még a számlákra se elég :(

De légyszi ne bántsatok, hogy előbb kellett volna gondolkozni, így is ki vagyok :'(

Sms-ben beszéltünk, de látni sem akar, elköszönt örökre :((

2011. jún. 3. 19:42
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:
Most írt egy olyat, hogy fontosak vagyunk neki, én is és a baba is, és hogy szeret engem. De akkor miért ment el? :( Miért vitte el az összes cuccát? Miért köszönt el örökre? Nem értem, hogy miért csinálja ezt :'(
2011. jún. 4. 08:25
 12/22 A kérdező kommentje:
Azt veszem ki a szavaiból, hogy lehet, hogy szeret minket, de mégsem akar már velünk élni, de én ezt nem tudom felfogni, hogy miért, nem birom tovább :(
2011. jún. 4. 08:32
 13/22 anonim ***** válasza:
100%
Adj neki pár napot, hogy át tudja gondolni a dolgokat. Addig ne keresd! Tudom, nehéz, de muszáj lesz, mert annak semmi értelme, hogy írod neki folyton az smseket! Az esküvőt meg így is úgy is lemondanám a helyedben.
2011. jún. 4. 09:20
 14/22 anonim ***** válasza:
100%
nem akarlak megbántani de nincsen neki szeretője?akkor szoktak ilyen könnyedén elmenni a férfiak.mert azért mindent csak ugy otthagyni,azért annak van oka.de lehet hogy pár nap múlva visszamegy mert csak megijedt.de nem tartom valószinűnek.
2011. jún. 4. 12:23
 15/22 anonim ***** válasza:
41%
Szerintem nincs szeretője, egyszerűen megijedt a felelősségtől, de vissza fog menni Hozzátok, nyugi! Csak most tényleg hagyd őt pár napig, hogy átgondolhasson mindent. Hamarosan úgyis térden állva fog könyörögni!
2011. jún. 4. 13:50
 16/22 anonim ***** válasza:
2011. jún. 4. 22:15
 17/22 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem megijedt a felelőségtől ami a babával jár plussz izgul az esküvő miatt! Amikor kiderült,hogy babát várok elhagyott a fiam apja,majd amikor 3 hós volt a baba visszajött,de ismét lelépett,majd pár hónap múlva ismét vissza akart jönni de én már nem akartam! Nálunk az volt a gond,hogy megijedt a felelőségtől,majd nem tudott mit kezdeni a pici babával. Remélem jól az életed,és nálatok is csak egy kis pánikról van szó! Majd írd meg ha van valami fejlemény!
2011. jún. 5. 09:38
 18/22 A kérdező kommentje:
Hazajött, azt mondta, hogy nem gondolta komolyan amiket mondott és hirtelen haragból ment el. Kérdeztem akar-e ezek után esküvőt, azt mondta igen. Remélem ezek után jól fog alakulni minden, mert ez a hétvégém egy rémálom volt :(
2011. jún. 6. 06:44
 19/22 anonim ***** válasza:
Szegénykém. Remélem, rendbe jön minden!
2011. jún. 6. 07:44
 20/22 anonim ***** válasza:
Ezek jóhírek,remélem tényleg csak beijedt és mostmár tényleg minden rendben lesz! Sok boldogságot és egészséget kívánok nektek!
2011. jún. 6. 08:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!